ובעוד כמה מילים, הציפיות שלי היו בשמיים, והחששות בהתאם.. בלי להלאות בפרטים, כל הסופרלטיבים במקומם.
OUT OF THE BOX, התמונה היא הרבה מעבר למה שראיתי עד עכשיו. השחור שחור משחור. המסך יפהפה. התמונה עוד אמורה להשתפר אף יותר לאחר כיול ראשוני.
אני בשלבי סיום של שיפוץ מסיבי ואני אמור להיכנס לדירה בסוף השבוע. אני מבטיח תמונות בקרוב.
רכשתי אותה בפאסיפיק אודיו. חשוב לציין שזה הדגם האמריקאי, ולכן הטיונר לא רלוונטי. בתמורה מקבלים בונוס בצורת סנטר מעולה וסטנד מקורי.
אני חייב להעיר משהו לגבי הסקפטיות של כמה מהחברים הנכבדים באתר. למרות שגם על הקופסה וגם על הפלזמה עצמה מצויין 120V, המסך עובד מצויין גם עם 220V. ללא שום התאמות. המסך תומך PAL בHDMI וקומפוננט.
לכל המעוניינים, את המסך ניתן להשיג לא רק אצל אודיו פסיפיק. ישנן עוד כמה חברות המייבאות את הסדרה. המלצתי לכל מי שיכול לייבא בעצמו מארהב, לא לחשוש. לפני כמה חודשים חזרתי ארצה לאחר שיהות ממושכת בניו יורק, ובגלל מספר המלצות מ"מומחים" חזרתי עם מכולה ריקה מפלזמות. לפעמים קשה שלא להעריך דיסאינפורמציה. ה"המלצות" עלו לי כ20 אלף שקל אם לוקחים בחשבון שגם את הרסיבר קניתי בארץ. ANYWAY, הייתי טירון, ועל טעויות משלמים...
לגבי המחיר, לאחר מו"מ מתיש (הבחור נחמד אך עקשן..), המחיר ששילמתי הוא 25 אלף, כולל כמה תופינים כגון כבל HDMI איכותי, מתאם SCART קומפוננט ומתקן תלייה. הבעלים יריב הוא סופר נחמד ומקצועי, והשירות אדיב ומהיר, אולם כפי שציינתי, הוא לא היחיד, אז כדאי להשוות מחירים..