שניה לפני פירמוט והתקנה מחדש של ויסטה, מבקש את עזרתכם
שלום לכל החברים,
לאחר התקנה של אין סוף קודקים ואין סוף בעיות בהצגת סרטים (חלק מוצגים, חלק לא, חלק מעבירים סאונד של AC3 וחלקם האחר דומם...)
החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה ויסטה "בתולה".
אשמח לקבל רשימה של קודקים/חבילות קודקים שצריך להתקין על מנת שאוכל לצפות בכל הפורמטים, כמו כן אשמח לדעת אילו נגנים מומלצים לצפיה בכל פורמט.
תודה מראש.
לאחר התקנה של אין סוף קודקים ואין סוף בעיות בהצגת סרטים (חלק מוצגים, חלק לא, חלק מעבירים סאונד של AC3 וחלקם האחר דומם...)
החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה ויסטה "בתולה".
אשמח לקבל רשימה של קודקים/חבילות קודקים שצריך להתקין על מנת שאוכל לצפות בכל הפורמטים, כמו כן אשמח לדעת אילו נגנים מומלצים לצפיה בכל פורמט.
תודה מראש.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
למה להסתבך עם הרבה נגנים? תעבוד עם נגן אחד והקודקים המתאימים
MBPLAYER קיבל פה תשבוחות רבות... איזה תכנים אתה רוצה לנגן? תתקין FFDSHOW ו AC3 FILTER ו MATROSKA
MBPLAYER קיבל פה תשבוחות רבות... איזה תכנים אתה רוצה לנגן? תתקין FFDSHOW ו AC3 FILTER ו MATROSKA
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
מישהו כאן פירסם מדריך לניגון קבצי HD על מחשבים חלשים.
הסר את כול ההתקנות של הקודקים שעשית, בצע את המדריך על המחשב שלך, והכול צריך להפתר, אולי אפילו ללא פירמוט. אם זה לא ייפתר, אז פרמט את המחשב ואח"כ הכול יפתר.
מנסיוני, רוב הבעיות, במיוחד אילו שמופיעות פתאום אחרי שהכול עובד פיקס לאורך זמן, נובעות מהעידכונים של וויסטה. זה לא שהם פוגעים בקודקים או משהו כזה, הם פשוט מאפסים את ה - MERIT ואז הכול נדפק.
במדריך הנ"ל יש הסבר על נושא ה-MERIT כולל קישור לאפליקציה שמאפשרת לקבוע אותו ידנית.
במקרה ומשהו נדפק, לפני שמסירים הכול/מפרמטים/תולשים שערות מהראש וכו', בודקים את ה-MERIT שבד"כ אופס על ידי הוויסטה ושתי לחיצות עכבר אח"כ הכול עובד.
דבר נוסף, על מנת ששינוי ה-MERIT יקלט צריך להפעיל את האפליקציה כאדמיניסטרטור ולאחר ביצוע השינויים צריך להפעיל מחדש את המחשב.
מקווה שעזרתי
איציק
הסר את כול ההתקנות של הקודקים שעשית, בצע את המדריך על המחשב שלך, והכול צריך להפתר, אולי אפילו ללא פירמוט. אם זה לא ייפתר, אז פרמט את המחשב ואח"כ הכול יפתר.
מנסיוני, רוב הבעיות, במיוחד אילו שמופיעות פתאום אחרי שהכול עובד פיקס לאורך זמן, נובעות מהעידכונים של וויסטה. זה לא שהם פוגעים בקודקים או משהו כזה, הם פשוט מאפסים את ה - MERIT ואז הכול נדפק.
במדריך הנ"ל יש הסבר על נושא ה-MERIT כולל קישור לאפליקציה שמאפשרת לקבוע אותו ידנית.
במקרה ומשהו נדפק, לפני שמסירים הכול/מפרמטים/תולשים שערות מהראש וכו', בודקים את ה-MERIT שבד"כ אופס על ידי הוויסטה ושתי לחיצות עכבר אח"כ הכול עובד.
דבר נוסף, על מנת ששינוי ה-MERIT יקלט צריך להפעיל את האפליקציה כאדמיניסטרטור ולאחר ביצוע השינויים צריך להפעיל מחדש את המחשב.
מקווה שעזרתי
איציק
ראשית, תודה על התשובות המהירות.
לגבי המקודדים, האם לא כדאי להתקין חבילה של מקודדים כדוגמת: k-lite pack?
לגבי הנגן שרשמת (MBPLAYER) ניסיתי לחפש לינק שלו אך לא מצאתי כל הזכור לנגן, אשמח באם תוכל להפנות אותי למקום הנכון.
תודה מראש.
(מה זה MERIT?) אשמח באם תוכל להרחיב קצת את ההסבר בכדאי שאוכל ללמוד עוד דבר או שניים...
תודה מראש.
droren, אני רוצה לראות את כל הפורמטים האפשריים (HD, TS, DVIX, XVID, MPEG, AVI, M2V וכד'). הבנתי שלכל פורמט ישנו נגן עדיף מבחינת האיכות, האם אני טועה?למה להסתבך עם הרבה נגנים? תעבוד עם נגן אחד והקודקים המתאימים
MBPLAYER קיבל פה תשבוחות רבות... איזה תכנים אתה רוצה לנגן? תתקין FFDSHOW ו AC3 FILTER ו MATROSKA...
לגבי המקודדים, האם לא כדאי להתקין חבילה של מקודדים כדוגמת: k-lite pack?
לגבי הנגן שרשמת (MBPLAYER) ניסיתי לחפש לינק שלו אך לא מצאתי כל הזכור לנגן, אשמח באם תוכל להפנות אותי למקום הנכון.
תודה מראש.
איציק, אשמח לקבל קישור למאמר (לא מצאתי אותו). לגבי שאר הדברים שרשמת, זה נשמע לי כמו סינית...מישהו כאן פירסם מדריך לניגון קבצי HD על מחשבים חלשים.
מקווה שעזרתי
איציק...
תודה מראש.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אם תתקין נגן לכל סוג קובץ אתה תתחרפן, מבטיח לך...
אתה צריך לקחת את הממוצע מבין כולם
נ.ב - ממליץ לא לעבוד עם ויסטה, אם יש אפשרות תעבוד עם XP
אתה צריך לקחת את הממוצע מבין כולם
נ.ב - ממליץ לא לעבוד עם ויסטה, אם יש אפשרות תעבוד עם XP
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
זה הקישור למאמר המדובר.
לגבי ה - MERIT, אפשר להגיד שזו ה"דרגה" של אותו הקודק, רמת החשיבות שלו או המיקום שלו ברשימה.
הוויסטה ניגש לקודקים על פי ה - MERIT שלהם.
לגבי נגנים, אם תעשה מה שהצעתי, ה - VMC (וויסטה מדיה סנטר) ינגן ה כ ו ל למעט קבצי HD שאותם כולם ממליצים לנגן במדיה פלייר קלאסיק או משהו כזה ...
אני אישית עדיין לא ניסיתי לצפות בקובצי HD כך שאינני יכול לתת המלצה מבוססת בנושא זה.
זה הקישור למאמר המדובר.
לגבי ה - MERIT, אפשר להגיד שזו ה"דרגה" של אותו הקודק, רמת החשיבות שלו או המיקום שלו ברשימה.
הוויסטה ניגש לקודקים על פי ה - MERIT שלהם.
לגבי נגנים, אם תעשה מה שהצעתי, ה - VMC (וויסטה מדיה סנטר) ינגן ה כ ו ל למעט קבצי HD שאותם כולם ממליצים לנגן במדיה פלייר קלאסיק או משהו כזה ...
אני אישית עדיין לא ניסיתי לצפות בקובצי HD כך שאינני יכול לתת המלצה מבוססת בנושא זה.