המלצה: המרה אוטומטית של הקלטות ב MCE
לא ראיתי שכבר המליצו, אז הנה תוכנה חדשה מעולה להמרה של קבצי הקלטות מdvr-ms לavi
( Wmv, או H264 או XVID) מאוד בקלות.
יודעת לעבוד גם עם Comskip ו Showanalyzer
בקיצור, עושה את העבודה מעולה.
MCEBUDDY
http://www.mcebuddy.com/
( Wmv, או H264 או XVID) מאוד בקלות.
יודעת לעבוד גם עם Comskip ו Showanalyzer
בקיצור, עושה את העבודה מעולה.
MCEBUDDY
http://www.mcebuddy.com/
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בדיוק... אבל בדיוק... מה שחיפשתי! תודה יואב!
התקנתי את זה עכשיו מהעבודה - התוכנה נראית נוחה מאוד לעבודה ופשוטה לקינפוג הרבה יותר מהתוכנה DVRMSToolBox, שרק הייתה מאוד מסורבלת ועשתה לי צרות (כל מיני Error-ים מעצבנים בתוך המדיה סנטר של הפלאג אינים שלה, הסרתי את התוכנה).
בערב נבדוק את איכויות ההמרה שלה ונדווח.
התקנתי את זה עכשיו מהעבודה - התוכנה נראית נוחה מאוד לעבודה ופשוטה לקינפוג הרבה יותר מהתוכנה DVRMSToolBox, שרק הייתה מאוד מסורבלת ועשתה לי צרות (כל מיני Error-ים מעצבנים בתוך המדיה סנטר של הפלאג אינים שלה, הסרתי את התוכנה).
בערב נבדוק את איכויות ההמרה שלה ונדווח.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדקתי אתמול בערב, איכות ההמרה של התוכנה ל-H.264 במצב של איכות Normal פשוט מצויינת! קובץ של חצי שעה תופס 160 עד 200 מגה-בייט, מאוד חסכוני. מומלץ בחום.
אחרי זה ניסיתי לבחור המרה ל-XVid (זה חשוב אם, למשל, אתם רוצים לצרוב את זה לחברים שיש להם בבית רק נגן DVD/DivX, שלא יודע לנגן H.264), אבל משום מה זה התעקש לעשות המרה ל-H.264 והתעלם ממה שהגדרתי, אני עדיין בודק את זה.
אחרי זה ניסיתי לבחור המרה ל-XVid (זה חשוב אם, למשל, אתם רוצים לצרוב את זה לחברים שיש להם בבית רק נגן DVD/DivX, שלא יודע לנגן H.264), אבל משום מה זה התעקש לעשות המרה ל-H.264 והתעלם ממה שהגדרתי, אני עדיין בודק את זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יש כמה בעיות חמורות מאד עם התוכנה.
היא קודם כל לא עובדת עם כונני רשת\נתיבי רשת.
דבר נוסף קבצים עם שמות ברוסית (לא ניסיתי עברית) היא לא מצליחה לעבוד איתם...
היא קודם כל לא עובדת עם כונני רשת\נתיבי רשת.
דבר נוסף קבצים עם שמות ברוסית (לא ניסיתי עברית) היא לא מצליחה לעבוד איתם...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כדי לנגן H.264, אתה צריך להתקין Haali Media Splitter. כדאי להתקין גם את ה-FFDShow.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יצאה גירסה חדשה של MCEBuddy, בטא 4 של גירסה 1.0.6, שבה נפתרו הרבה בעיות שצויינו בשרשור הזה. התוכנה נותנת עכשיו דחיסה מצויינת וטובה גם ל-DivX, וזה עובד בלי בעייה. אני אישית משתמש בפרופיל שנקרא DivX Analogue TV - 640 wide, שנותן תוצאות שבהן יחס האיכות/גודל הוא האופטימלי לדעתי להקלטות משידורים של יס.
כמו כן, נעשו הרבה תיקונים לגישה למחיצות דרך הרשת (לא בדקתי בעצמי), עוד בעייה שצויינה כאן בשרשור. התוכנה עובדת מצויין עם שמות קבצים בעברית. לא בדקתי שמות קבצים ברוסית.
למי שניסה גירסה ישנה והתאכזב, אני ממליץ לבדוק את הבטא החדשה שהשיפור בה מאוד גדול. כדי לקבל לינק להורדה, עליכם לשלוח אימייל למפתח והוא ישלח לכם לינק. לחילופין, ניתן פשוט לחכות ל-Release שלו של גירסה 1.0.6.
כמו כן, נעשו הרבה תיקונים לגישה למחיצות דרך הרשת (לא בדקתי בעצמי), עוד בעייה שצויינה כאן בשרשור. התוכנה עובדת מצויין עם שמות קבצים בעברית. לא בדקתי שמות קבצים ברוסית.
למי שניסה גירסה ישנה והתאכזב, אני ממליץ לבדוק את הבטא החדשה שהשיפור בה מאוד גדול. כדי לקבל לינק להורדה, עליכם לשלוח אימייל למפתח והוא ישלח לכם לינק. לחילופין, ניתן פשוט לחכות ל-Release שלו של גירסה 1.0.6.