תיקון ראש של כבל HDMI
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
ברור שהכי פשוט זה להחליף כבל אבל במקרה הזה הכבל עובר בכל הבית מהרסיבר למקרן וממש לא בא לי להשחיל מחדש. זה סיפור.
אני לא מאמין שאני אצליח להחליף בעצמי. ראיתי כמה סרטונים וזה לא מסוג הדברים שאני מסוגל לעשות בעצמי.
יש פה בפורום איזה בעל מקצוע שיכול לעשות את זה תמורת כסף, כמובן?
תודה מראש
אני לא מאמין שאני אצליח להחליף בעצמי. ראיתי כמה סרטונים וזה לא מסוג הדברים שאני מסוגל לעשות בעצמי.
יש פה בפורום איזה בעל מקצוע שיכול לעשות את זה תמורת כסף, כמובן?
תודה מראש
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
יש קונקטורים ידידותיים למלחים המתחיל:
https://www.showmecables.com/hdmi-male- ... terference
אם אתה בכלל לא בעניין של הלחמה לבד, אתה יכול לקנות מחבר כזה, ואז כל טכנאי אלקטרוניקה יכול לעשות את עבודת זיהוי הגידים וההלחמה עבורך.
https://www.showmecables.com/hdmi-male- ... terference
אם אתה בכלל לא בעניין של הלחמה לבד, אתה יכול לקנות מחבר כזה, ואז כל טכנאי אלקטרוניקה יכול לעשות את עבודת זיהוי הגידים וההלחמה עבורך.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
הוא צריך טכנאי שעושה ביקורי בית, כל הרעיון שלו הוא להמנע מהשחלה מחדש...
פעם כשחיפשתי משהו דומה ראיתי מחברי HDMI המחוברים בלחיצה ולא בהלחמה אבל אני כבר לא זוכר היכן...
פעם כשחיפשתי משהו דומה ראיתי מחברי HDMI המחוברים בלחיצה ולא בהלחמה אבל אני כבר לא זוכר היכן...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אכן ביקור בית.25/02/2023 23:30Borderline1 כתב: הוא צריך טכנאי שעושה ביקורי בית, כל הרעיון שלו הוא להמנע מהשחלה מחדש...
פעם כשחיפשתי משהו דומה ראיתי מחברי HDMI המחוברים בלחיצה ולא בהלחמה אבל אני כבר לא זוכר היכן......
ממה שראיתי בחיפוש ברשת, יש מספר גידים שצריכים להיכנס למספר חורים. לא ברור לי מה הכוונה בלחיצה.
תודה
לחיצה הכוונה כמו שעושים כבלי רשת - מכניסים לתוך ראש ומבצעים לחיצה במקום הלחמה. הנה דוגמא:
יש גם אופציה כזאת ללא הלחמה:
קישור לאליאקספרס
אישית לא יצא לא להתעסק אז לא יודע מה האיכויות של זה, למרות שגם לי זכור שחבר פורום עשה כבל HDMI בלחיצה.
יש גם אופציה כזאת ללא הלחמה:
קישור לאליאקספרס
אישית לא יצא לא להתעסק אז לא יודע מה האיכויות של זה, למרות שגם לי זכור שחבר פורום עשה כבל HDMI בלחיצה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
לדעתי לא מספיק טוב מגע בלחיצה לכבל HDMI ארוך.
@Borderline1
ברור שביקור בית...
מה שאמרתי זה שכל מי שקצת מיומן בהלחמות וידע לזהות איזה גיד מלחימים לאן, יכול לעשות את העבודה, ולא צריך "בעל מקצוע".
זה יכול להיות שכן\חבר לעבודה, וכו'
@Borderline1
ברור שביקור בית...
מה שאמרתי זה שכל מי שקצת מיומן בהלחמות וידע לזהות איזה גיד מלחימים לאן, יכול לעשות את העבודה, ולא צריך "בעל מקצוע".
זה יכול להיות שכן\חבר לעבודה, וכו'
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
השאלה כמה באמת סיפור זה השחלה מחדש...
ברור שזה לא כיף חיים, אבל אולי יותר טוב מלחבר ראש ולגלות אח"כ שיש בעיות..
בכל מקרה אם תבחר להשחיל, אז להשחיל עם המגן פלסטיק הזה שמגיע על הראש.
ברור שזה לא כיף חיים, אבל אולי יותר טוב מלחבר ראש ולגלות אח"כ שיש בעיות..
בכל מקרה אם תבחר להשחיל, אז להשחיל עם המגן פלסטיק הזה שמגיע על הראש.
לא כל כבל מתאים ללחיצה. מנסיוני מחברי הלחיצה מתאימים לכבל עם גידים בשטח חתך של 24AWG. אם הם 26, זה כבר מתחיל להיות גבולי.
בנוסף, וכיוון שאין תקן לצבעים, צריך לבצע זיהוי גיד גיד עם מחבר נקבה ומולטימטר. או ללחוץ בשני הצדדים.
בנוסף, וכיוון שאין תקן לצבעים, צריך לבצע זיהוי גיד גיד עם מחבר נקבה ומולטימטר. או ללחוץ בשני הצדדים.
..