מהו שרת Plex?
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 926
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
היי חברים,
מקווה שאני במקום הנכון,
מהו שרת Plex?
יש לי אופציה כזו בסטרימר של Nvidia shield.
מקווה שאני במקום הנכון,
מהו שרת Plex?
יש לי אופציה כזו בסטרימר של Nvidia shield.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4793
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
פלקס היא מערכת שמאפשרת הזרמת תוכן בין צד שרת (המחשב שלך לצורך העניין) לקליינט (הסטרימר שלך). יש גם תוכן זמין של פלקס אבל הוא די גרוע ומיותר.
בפשטות - אם יש לך סרטים במחשב תוכל להזרים אותם לטלוויזיה שלך. זה חוסך את הצורך בחיבור פיזי (למשל כבל hdni או להעביר ל-dok.
בפשטות - אם יש לך סרטים במחשב תוכל להזרים אותם לטלוויזיה שלך. זה חוסך את הצורך בחיבור פיזי (למשל כבל hdni או להעביר ל-dok.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא רק..
מדובר ב Media Center שמנהל את כל התוכן שלך ( סרטים, סדרות, מוזיקה ) ומציג לך אותו בצורה יפה ומסודרת כולל מידע על הסרט, שחקנים, פסי הקול הזמינים, תרגומים ואפילו ביקורות וקישורים למוזיקה שמופיעה בסרט.
בדרך כלל הצד של ה Server מותקן על מחשב או על NAS או על ה Nvidia Shield.
במקרה של ה Nvidia Shield, התוכן ישב בכונן קשיח חיצוני או בכונן רשת \ NAS.
אם ה NAS מספיק חזק אפשר להתקין את שרת ה Plex על ה NAS עצמו ואז להשתמש רק ב Plex Client שב Shield.
בהזרמה בתוך הבית אין צורך לבצע Transcoding ולכן לא נדרשים משאבים מיוחדים להזרמה למעט רוחב פס של רשת.
מרגע שיש לך שרת Plex ברשת, התוכן זמין לך בכל המכשירים שמחוברים לרשת ומקושרים לחשבון הפלקס שלך.
כמובן שאפשר לפתוח את הגישה גם מכיוון האינטרנט.
ככה זה נראה ( במקרה הזה באייפון )
מדובר ב Media Center שמנהל את כל התוכן שלך ( סרטים, סדרות, מוזיקה ) ומציג לך אותו בצורה יפה ומסודרת כולל מידע על הסרט, שחקנים, פסי הקול הזמינים, תרגומים ואפילו ביקורות וקישורים למוזיקה שמופיעה בסרט.
בדרך כלל הצד של ה Server מותקן על מחשב או על NAS או על ה Nvidia Shield.
במקרה של ה Nvidia Shield, התוכן ישב בכונן קשיח חיצוני או בכונן רשת \ NAS.
אם ה NAS מספיק חזק אפשר להתקין את שרת ה Plex על ה NAS עצמו ואז להשתמש רק ב Plex Client שב Shield.
בהזרמה בתוך הבית אין צורך לבצע Transcoding ולכן לא נדרשים משאבים מיוחדים להזרמה למעט רוחב פס של רשת.
מרגע שיש לך שרת Plex ברשת, התוכן זמין לך בכל המכשירים שמחוברים לרשת ומקושרים לחשבון הפלקס שלך.
כמובן שאפשר לפתוח את הגישה גם מכיוון האינטרנט.
ככה זה נראה ( במקרה הזה באייפון )
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
בנגן שילד יש תמיכה בהרצת שרת PLEX על אנדרויד מה שחוסף את הצורך במחשב להרצת שרת. כל כונן חיצוני או כונן רשת שזמין לנגן השילד יכול לשמש לאכסון המדיה. כמובן שכדי לנגן תכני PLEX בשילד צריך להתקין גם את האפלקציה. יש מדריכים באנגלית ביוטיוב לגבי הגדרות PLEX בשילד.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הבעיה היחידה בפלקס הזה שלא ניתן לכוון במדויק את מיקום הכתוביות ולכן לאלו עם מקרנים ומסכים רחבים יש בעיה להציג את הכתוביות במיקום הנכון.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
1. צודק22/02/2023 8:47istarmini כתב: הבעיה היחידה בפלקס הזה שלא ניתן לכוון במדויק את מיקום הכתוביות ולכן לאלו עם מקרנים ומסכים רחבים יש בעיה להציג את הכתוביות במיקום הנכון....
2. אבל מה אתה \ ם עושים עם סרטים ויש לא מעט, שבהם ה AR משתנה ?
האחרון היה Maverick , בדרך יש את Avatar שבטח גם שם יהיו יחסים שונים, כריסטופר נולן גם אוהב להתעסק עם זה..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי