הפעלת סרט תלת מימד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
יש כמה פורמטים של תלת מימד, כולל צד-לצד, למעלה למטה, ופריים ימין/שמאל. במסכים שתומכים בתלת מימד יש אפשרות ידנית להגדיר איזה מוד להפעיל.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
בהנחה שיש לך טלויזיה תלת ממד, אז בכדי לנגן סרט SBS מהמחשב אז התוכנה שעדיין תומכת מצויין בהמרה לאות 3D מלא, היא קודי. צריך לשנות הגדרות בתוכנה וזה אמור לעבוד. יש טלויזיות שיודעות להסתדר עם SBS בעצמן גם. אם הטלויזיה חדשה ללא 3D אז היום כדי להינות מ 3D צריך מקרן תומך. הפורמט הזה נעלם לחלוטין מהטלויזיות החל מתחילת 2018. אפשרות חלופית לצפיה בתלת ממד היא עי משקפי VR ונגן תומך אבל אז אתה נאלץ לשמוע את הפסקול עי אוזניות בלבד.20/02/2023 19:26avih23 כתב: הי
הורדתי סרט בפורמט 3D
כאשר אני מפעיל אותו, המסך כאילו מתפצל לשניים.
האם נדרש נגן מיוחד לזה? כרגע מפעיל ב-vlc
מפעיל אותו בטלוויזיית סמסונג qled שמחובר למחשב.
האם נדרשת הגדרה מסויימת בטלויזיה?
תודה
אבי...
יש לי LG FHD שתומכת 3D (49"), ומעונייו לשדרג ל"4K 75. מוכרים היום טלווזיות שתומכות ב3D בכלל? איזה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא מוכרים.
מסך ה-3D הכי טוב שניתן להשיג (אולי) ביד2 הוא LG E6. למען האמת לא הייתי הולך על זה, מדובר במסכים בני 6-7 שנה.
מסך ה-3D הכי טוב שניתן להשיג (אולי) ביד2 הוא LG E6. למען האמת לא הייתי הולך על זה, מדובר במסכים בני 6-7 שנה.
29/03/2023 10:28TheCoolest כתב: לא מוכרים.
מסך ה-3D הכי טוב שניתן להשיג (אולי) ביד2 הוא LG E6. למען האמת לא הייתי הולך על זה, מדובר במסכים בני 6-7 שנה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא בדקתי לעומק, אבל אולי יש פתרונות צד 3 לעניין הזה. אבל למיטב ידיעתי (שדי מוגבלת בנושא הזה) כל השוק הפסיק לתמוך ב-3D.
ל-NVIDIA היה פתרון של מכשיר חיצוני שמתחבר למסך ובעזרת משקפיים אקטיביות מאפשר צפיה בתוכן תלת מימדי. לא בטוח אם הם עדיין תומכים בדבר הזה.
ל-NVIDIA היה פתרון של מכשיר חיצוני שמתחבר למסך ובעזרת משקפיים אקטיביות מאפשר צפיה בתוכן תלת מימדי. לא בטוח אם הם עדיין תומכים בדבר הזה.
חבל לי ורע מאוד. כבעל נסיון של שנים, היה שווה את העוד 500 שח שזה היה בזמנו 
עדיין, חומר באינטרנט מופץ גם ב3d מה שמרמז שאולי כן יש מענה כלשהו בשוק.
עדיין, חומר באינטרנט מופץ גם ב3d מה שמרמז שאולי כן יש מענה כלשהו בשוק.
גם אצלי יש סמסונג ישנה FHD עם תלת מימד ולמרות שזה נחמד ויש עדיין תוכן, נראה לי שזה רק בגלל שבקולנוע עדיין תומכים בזה וכיוצא מזה יש מקרנים שתומכים בתלת מימד, זו האופציה היחידה לקנות משהו חדש ועדיין להנות מתלת מימד. בכל מקרה אין היום טלויזיות תלת מימד חדשות.
>רק בגלל שבקולנוע עדיין תומכים בזה
זה לא *עדיין*, זה ישאר ככה תמיד... הצופים אוהבים ובאים!
זה לא *עדיין*, זה ישאר ככה תמיד... הצופים אוהבים ובאים!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מניסיוני הדל יחסית עם סרטי תלת-מימד בקולנוע, לרוב זה בכלל לא שווה את המאמץ.
סרטים שלא צולמו בתלת-מימד במקור נראים גרוע ומלאכותי מאד.
אולי סרטים בסגנון אוואטר ודברים אחרים שבאמת צולמו בתלת-מימד במקור יראו טוב.
זו דעתי האישית, וכמו שאמרתי הניסיון שלי עם סרטי 3D בקולנוע הוא לא גדול, אבל בכל פעם שהתפתתי התאכזבתי.
אני חושב ש-HDR נכון יכול לספק חווית צפיה הרבה יותר טובה, למרות שגם פנינים בתחום הזה לא כאלה נפוצות.
סרטים שלא צולמו בתלת-מימד במקור נראים גרוע ומלאכותי מאד.
אולי סרטים בסגנון אוואטר ודברים אחרים שבאמת צולמו בתלת-מימד במקור יראו טוב.
זו דעתי האישית, וכמו שאמרתי הניסיון שלי עם סרטי 3D בקולנוע הוא לא גדול, אבל בכל פעם שהתפתתי התאכזבתי.
אני חושב ש-HDR נכון יכול לספק חווית צפיה הרבה יותר טובה, למרות שגם פנינים בתחום הזה לא כאלה נפוצות.
ניסיתי לבדוק, ואכן, הפתרון הקיים הוא רק מקרן 3D (החל מ1500$~ ל 4K) -
https://www.livingetc.com/features/can- ... lar-format
האמת, שלא ממש הבנתי איך מקרן כזה עובד - בהקרנה - סטטי מקוטב (ועל מה?) או דינאמי והאם נדרשות משקפיים פשוטות (מקוטבות) או אקטיביות...
https://www.livingetc.com/features/can- ... lar-format
האמת, שלא ממש הבנתי איך מקרן כזה עובד - בהקרנה - סטטי מקוטב (ועל מה?) או דינאמי והאם נדרשות משקפיים פשוטות (מקוטבות) או אקטיביות...