אני עומד לפני רכישת מקרן, לקולנוע ביתי.
המקרן ישמש בעיקר לצפיה בסרטי HD (סרטים שאני אתחיל לצבור לאחר רכישת המקרן).
חשבתי שאני סגור על המקרן שמופיע במבצע באתר, אבל אחרי שקראתי קצת על
סטרימרים באתר הבנתי, שהסטרימר המדובר במבצע הוא בעל צ'יפ מיושן, ויתכן שהרבה תכנים בפורמטים שונים, או בקונטניירים שונים הוא לא יציג (לדוגמה mkv).
לכן זה הופך את המבצע לקצת פחות אטרקטיבי.
אני בוחן עכשיו מקרנים אחרים, כאשר על הפרק עומדים בעיקר המיצובישי HC3100 והסניו Z5וגם האופטומה HD72 יכול להילקח בחשבון.
ה Z5 סוקר באתר projector central וקיבל תשבוחות שקשה להתעלם מהן, לעומת זאת הסקירה של מרטין היתה קצת יותר צוננת לגביו (למרות שמהסקירה בהחלט ניתן להבין שהוא משתלם).
ה 3100 לא משווק בארה"ב ולכן אי אפשר למצוא סקירות בארה"ב. יש את הסקירה שמשווה את 3100 ל 1100 אבל מול מקרנים אחרים לא מצאתי.
לראות את כולם בפעולה בחנות אחת זה קצת בעייתי.
לכן רציתי לקבל חוות דעת לגבי המקרנים שציינתי לגבי איכותם, אחד מול השני.
לגבי DLP צפיתי קצת במרן DLP ולא הרגשתי בעיתיות ככה שאפשר להוריד מהמשוואה את הנתון הזה.
דרך אגב - מבחינת מחירים ניתן להשיג את המקרנים שציינתי, או בארץ או מחו"ל דרך אתר mustop בעלות של 750-2500 שקל יותר מהעלות של המבצע באתר, כמובן ללא המתנה.
תודה על התשובות.
התלבטות בקניית מקרן 720P - קושי בהשוואה בין מקרנים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
להלן התרשמות של חבר באתר מה 3100shayhe כתב:אני עומד לפני רכישת מקרן, לקולנוע ביתי.
המקרן ישמש בעיקר לצפיה בסרטי HD (סרטים שאני אתחיל לצבור לאחר רכישת המקרן).
חשבתי שאני סגור על המקרן שמופיע במבצע באתר, אבל אחרי שקראתי קצת על
סטרימרים באתר הבנתי, שהסטרימר המדובר במבצע הוא בעל צ'יפ מיושן, ויתכן שהרבה תכנים בפורמטים שונים, או בקונטניירים שונים הוא לא יציג (לדוגמה mkv).
לכן זה הופך את המבצע לקצת פחות אטרקטיבי.
אני בוחן עכשיו מקרנים אחרים, כאשר על הפרק עומדים בעיקר המיצובישי HC3100 והסניו Z5וגם האופטומה HD72 יכול להילקח בחשבון.
ה Z5 סוקר באתר projector central וקיבל תשבוחות שקשה להתעלם מהן, לעומת זאת הסקירה של מרטין היתה קצת יותר צוננת לגביו (למרות שמהסקירה בהחלט ניתן להבין שהוא משתלם).
ה 3100 לא משווק בארה"ב ולכן אי אפשר למצוא סקירות בארה"ב. יש את הסקירה שמשווה את 3100 ל 1100 אבל מול מקרנים אחרים לא מצאתי.
לראות את כולם בפעולה בחנות אחת זה קצת בעייתי.
לכן רציתי לקבל חוות דעת לגבי המקרנים שציינתי לגבי איכותם, אחד מול השני.
לגבי DLP צפיתי קצת במרן DLP ולא הרגשתי בעיתיות ככה שאפשר להוריד מהמשוואה את הנתון הזה.
דרך אגב - מבחינת מחירים ניתן להשיג את המקרנים שציינתי, או בארץ או מחו"ל דרך אתר mustop בעלות של 750-2500 שקל יותר מהעלות של המבצע באתר, כמובן ללא המתנה.
תודה על התשובות....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי