חיבור 2 רמקולים אחוריים עם BT\WIFI לרסיבר של Denon AVR-760H לביצוע Surrond
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום חברים,
מה שלומכם?
יש לי רסיבר של Denon AVR-760H ואליו מחוברים היום פיזית רמקולים קדמיים וסנטר, אני מעוניין לחבר אליהם עוד 2 רמקולים אחוריים כדי להשלים את החוויה של ה-Surrond, האם למישהו יש ניסיון לחבר רמקולים אחוריים בצורה של WIFI\BT? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה על רמקולים שישמשו כאחוריים(יש לי כיום 2 רמקולים קדמיים של klipsch וסנטר של Cerwin-vega)
תודה רבה רבה!
מתן
מה שלומכם?
יש לי רסיבר של Denon AVR-760H ואליו מחוברים היום פיזית רמקולים קדמיים וסנטר, אני מעוניין לחבר אליהם עוד 2 רמקולים אחוריים כדי להשלים את החוויה של ה-Surrond, האם למישהו יש ניסיון לחבר רמקולים אחוריים בצורה של WIFI\BT? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה על רמקולים שישמשו כאחוריים(יש לי כיום 2 רמקולים קדמיים של klipsch וסנטר של Cerwin-vega)
תודה רבה רבה!
מתן
בבית הקודם לא היתה לי אפשרות להעביר כבלים לרמקולים האחוריים. השתמשתי במתאם של W3 WIRELESS AUDIO ADAPTER AUDIO ENGINE
לרמקולים מוגברים מאחור. ככה הייתי צריך לחבר את הרמקולים האחרויים רק לחשמל והסיגנל של האודיאו עבר באמצעות המתאם האלחוטי.
כמובן שאם יש אפשר להעביר כבלים זה תמיד עדיף
לרמקולים מוגברים מאחור. ככה הייתי צריך לחבר את הרמקולים האחרויים רק לחשמל והסיגנל של האודיאו עבר באמצעות המתאם האלחוטי.
כמובן שאם יש אפשר להעביר כבלים זה תמיד עדיף
-
MatanGershberg
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
@reg11 תודה רבה על התגובה, אבל כל הכוונה היא לרכוש את הרמקולים שכבר יתמכו ב-WIFI\BT ואז בעצם אני לא צריך שום מתאם... נכון?
אני לא מכיר את הדנון שיש לך. בימאהה על מנת שהמערכת תזהה שמדובר ברמקולים אחוריים ולא בשידור BT לרמקולים קדמיים 2 ערוצים, הרמקולים חייבים לתמוך ב MUSIC CAST של ימאהה. לכן לדעתי צריך לבדוק האם הרסיבר יכול לשלות איזה ערוצים לשדר ב BT או WIFI. זו הסיבה שהוספתי מתאם שישדר את הערוצים הנכונים לפי מיקום הרמקולים