כשל בחיבור לרכב של גלקסי s23
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
בעיה ידועה עם Android Auto ו גלקסי S23
לא כל המשתמשים מושפעים, לאלו שכן הפורומים של סמסונג מלאים בתלונות,
לחלק מהמשתמשים משחק בהרשאות פתר את הבעיה בצורה חלקית\מלאה.
https://www.sammobile.com/news/galaxy-s ... to-issues/
לא כל המשתמשים מושפעים, לאלו שכן הפורומים של סמסונג מלאים בתלונות,
לחלק מהמשתמשים משחק בהרשאות פתר את הבעיה בצורה חלקית\מלאה.
https://www.sammobile.com/news/galaxy-s ... to-issues/
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
100% צודק! ה QA שלהם מזעזע, ובכל זאת, כשאני מסתכל על האלטרנטיבות, לא רוצה ללכת19/02/2023 21:27winer-r כתב: וואו! אני בהלם! חברה כזאת ענקית ( סליחה, 2 חברות ) תוקעות ככה אלפי אנשים בעולם!!!
הכל מורשה אצלי וזה לא עובד...
...
לגן-הסגור של APPLE, ומבחינת Eco-System וחומרה איכותית זה או הם או PIXEL של GOOGLE לא רואה אחרים (וניסיתי כמה)
הם ייתקנו את זה בעדכון תוכנה קרוב או ב WorkAround זמני עד עדכון תוכנה קרוב לפי הניסיון שלי.
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
אלטרנטיבות לא חסרות במיוחד כאשר מדובר על מחירים הגיוניים של מכשירים סלולאריים.20/02/2023 9:44kaplaey2 כתב: 100% צודק! ה QA שלהם מזעזע, ובכל זאת, כשאני מסתכל על האלטרנטיבות, לא רוצה ללכת
לגן-הסגור של APPLE, ומבחינת Eco-System וחומרה איכותית זה או הם או PIXEL של GOOGLE לא רואה אחרים (וניסיתי כמה)
הם ייתקנו את זה בעדכון תוכנה קרוב או ב WorkAround זמני עד עדכון תוכנה קרוב לפי הניסיון שלי....
לא היו צריכים לשחרר אותו עד שיעבוד כמו שצריך...
האנדרואיד אוטו היא פונקצייה שכל אחד משתמש בה
האמת שלא חסר להם תחרות שנותנת פייט דיי טוב.. לצערי החרימו את huaweii , בתור אחד שהיה לו פלאפון שלהם 3 וחצי שנים והחלפתי רק בגלל מסך שבור, יכול להגיד בפה מלא שאם לא החרם של ארה"ב הם היו כיום כנראה עוקפים את סמסונג ומובילים באנדרואיד, חומרה ותוכנה מדהימים, במיוחד שהם הקפיצו את נושא הצילום בזמן עם העדשות זום והAI.
שיאומי באמת לא אותה רמה אבל VFM דיי טוב, וואן פלוס לדעתי יותר טובים חוץ מהקטע של הצילום.
לפותח הפוסט, לא יודע איך זה במערכת שלך אבל אם יש אפשרות תנסה לאפס את ההגדרות/תוכנה שמותקנת במולטימדיה ברכב כדי לנסות חיבור "טרי"
שיאומי באמת לא אותה רמה אבל VFM דיי טוב, וואן פלוס לדעתי יותר טובים חוץ מהקטע של הצילום.
לפותח הפוסט, לא יודע איך זה במערכת שלך אבל אם יש אפשרות תנסה לאפס את ההגדרות/תוכנה שמותקנת במולטימדיה ברכב כדי לנסות חיבור "טרי"
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שנים על גבי שנים אני ומשפחתי עם שיומי. מכשיר מצויין ללא שום תקלות או בעיות. קניתי עכשיו לאשתי את הגלקסי בגלל צורך ייחודי בעבודה שלה. לדעתי, פרייר מי שמשלם סכומים כאלו גבוהים על מכשיר סלולארי, או ליתר דיוק, מצלמה עם יכולת דיבור. חוץ מצילום, אין לו שום יתרון.