בעיה עם PVR 150 MCE (מעודכן)
היי,
יש לי מס' בעיות עם הכרטיס הנ"ל (עברתי בפורום ולא מצאתי תשובות...):
(יש לי הוט ד"א)
1) בתוכנה שבאה עם הכרטיס (נעזוב בצד לרגע את התוכונת האחרות) wintv 2000 אני לא מצליח לראות כלום, רק לשמוע. יש לי את הממיר החדש (נראה לי החדש) של הוט, הוא של טומסון אפור שחור דק כזה. ואני חיברתי את יציאת ה- SCART התחתונה של הממיר (זו שכתוב לידה VCR) לכניסת הקומפוזיט בכרטיס, ולא רואים כלום. מה לעשות?
2) משום מה המחשב בכלל לא מצליח להתקין לי דרייבים לשלט. כשאני מנסה להתקין את הדרייברים הוא אמור לי שהוא לא הצליח. אני הורדתי את התוכנות מאתר החברה, וגם הן לא מצליחות לאתר את ה- blaster. מה עושים?
3) נניח והשלט עובד.... איך אני מגדיר לו לשנות ערוצים בהוט? (מכל מה שקראתי פה, אני מקווה שהממיר שלו תומך בזה...)
עידכון
את השלט הצלחתי להפעיל בעזרץ:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
(הסבר מאוד טוב יש שם, תודה!)
דבר מאוד מאוד מאוד מאוד מוזר שקורה הוא שכאשר אני לוחץ על כפתור ה- power בשלט הוא מדליק את ה- xbox 360 למה?! מוזר...
בכל מקרה, חיברתי את הכרטיס ליציאת ה- RF של הממיר, ורואים באיכות סבירה שידורים אנלוגים.
אבל כל הרעיון הוא שידורים דיגיטלים.... איך עושים את זה?
בנוסף, ניסיתי להקליט (ביציאת ה- RF) עם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס וההקלטה ממש קירטעה, הן בזמן ההקלטה והן כאשר ניסיתי לראות את מה שהקלטתי רואים אמ... בכזה הילוך איטי שכזה...
הכרטיס אמור לבצע את ההקלטה על בעצמו ולא בעזרת המעבד, לא?!
יש לי מס' בעיות עם הכרטיס הנ"ל (עברתי בפורום ולא מצאתי תשובות...):
(יש לי הוט ד"א)
1) בתוכנה שבאה עם הכרטיס (נעזוב בצד לרגע את התוכונת האחרות) wintv 2000 אני לא מצליח לראות כלום, רק לשמוע. יש לי את הממיר החדש (נראה לי החדש) של הוט, הוא של טומסון אפור שחור דק כזה. ואני חיברתי את יציאת ה- SCART התחתונה של הממיר (זו שכתוב לידה VCR) לכניסת הקומפוזיט בכרטיס, ולא רואים כלום. מה לעשות?
2) משום מה המחשב בכלל לא מצליח להתקין לי דרייבים לשלט. כשאני מנסה להתקין את הדרייברים הוא אמור לי שהוא לא הצליח. אני הורדתי את התוכנות מאתר החברה, וגם הן לא מצליחות לאתר את ה- blaster. מה עושים?
3) נניח והשלט עובד.... איך אני מגדיר לו לשנות ערוצים בהוט? (מכל מה שקראתי פה, אני מקווה שהממיר שלו תומך בזה...)
עידכון
את השלט הצלחתי להפעיל בעזרץ:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
(הסבר מאוד טוב יש שם, תודה!)
דבר מאוד מאוד מאוד מאוד מוזר שקורה הוא שכאשר אני לוחץ על כפתור ה- power בשלט הוא מדליק את ה- xbox 360 למה?! מוזר...
בכל מקרה, חיברתי את הכרטיס ליציאת ה- RF של הממיר, ורואים באיכות סבירה שידורים אנלוגים.
אבל כל הרעיון הוא שידורים דיגיטלים.... איך עושים את זה?
בנוסף, ניסיתי להקליט (ביציאת ה- RF) עם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס וההקלטה ממש קירטעה, הן בזמן ההקלטה והן כאשר ניסיתי לראות את מה שהקלטתי רואים אמ... בכזה הילוך איטי שכזה...
הכרטיס אמור לבצע את ההקלטה על בעצמו ולא בעזרת המעבד, לא?!
נערך לאחרונה על ידי tzafrirs ב 05/09/2007 1:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
גם אני קניתי לאחרונה את הכרטיס הזה ולא הצלחתי להתקין את השלט.
השבוע החלפתי את מערכת ההפעלה מXP לויסטה והשלט הותקן באופן אוטומטי ועובד ללא בעיות עם מערכת המדיה סנטר.
דרך אגב הוא לא עובד אצלי בתוכנות האחרות המסופקות עם הכרטיס.
אני חיברתי את המחשב ישירות לשקע ללא הממיר.
השבוע החלפתי את מערכת ההפעלה מXP לויסטה והשלט הותקן באופן אוטומטי ועובד ללא בעיות עם מערכת המדיה סנטר.
דרך אגב הוא לא עובד אצלי בתוכנות האחרות המסופקות עם הכרטיס.
אני חיברתי את המחשב ישירות לשקע ללא הממיר.
זהו שהמחשב הזה דאי אחראי על מס' דברים בבית, ויש מס' תוכנות שלא עובדות בוויסטה שמותקנות עליו. בנוסף, אני לא יודע אם הוא יצליח להחזיק את וויסטה.
המחשב הזה לא נועד להיות HTPC אלא בין היתר לדברים שהוא עושה להיות PVR.
ואין יציאת svideo בממיר המדובר.
מישהו יודע האם ב- xp mce זה עובד בסדר?
המחשב הזה לא נועד להיות HTPC אלא בין היתר לדברים שהוא עושה להיות PVR.
ואין יציאת svideo בממיר המדובר.
מישהו יודע האם ב- xp mce זה עובד בסדר?