שינויים בשרת בימים הקרובים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מי ששם לב, אתמול אחה"צ (בסביבות 16:00) הרצנו איזה ניסוי ששיתק את השרת למשך חצי שעה.
צר לי על התקלה הזו, אבל עקב גדילת כמות האנשים באתר, אנחנו צריכים להתחיל לעשות הכנות לשדרוג משמעותי בשרת.
כתוצאה מכך, בימים הקרובים אנחנו צפויים לערוך כמה שינויים.
מעבר לנפילות זמניות בשרת שעלולות להיווצר, יתכנו תקלות בכמה איזורים באתר.
נשתדל לעשות את השדרוגים בלילה, אבל מכיוון שאני אישית אוהב לישון מדי פעם, אז חלק מהפעולות עלולות להתבצע במהלך היום).
אם אתם נתקלים בתקלות לא ברורות או שמשהו באתר לא מתפקד כצפוי - נא לשרשר להודעה זו. אני עוקב אחרי שרשור זה וגם אעדכן כאן אם יש צפי לתקלות (או אם יש הודעות כלשהן).
עמכם הסליחה.
צר לי על התקלה הזו, אבל עקב גדילת כמות האנשים באתר, אנחנו צריכים להתחיל לעשות הכנות לשדרוג משמעותי בשרת.
כתוצאה מכך, בימים הקרובים אנחנו צפויים לערוך כמה שינויים.
מעבר לנפילות זמניות בשרת שעלולות להיווצר, יתכנו תקלות בכמה איזורים באתר.
נשתדל לעשות את השדרוגים בלילה, אבל מכיוון שאני אישית אוהב לישון מדי פעם, אז חלק מהפעולות עלולות להתבצע במהלך היום).
אם אתם נתקלים בתקלות לא ברורות או שמשהו באתר לא מתפקד כצפוי - נא לשרשר להודעה זו. אני עוקב אחרי שרשור זה וגם אעדכן כאן אם יש צפי לתקלות (או אם יש הודעות כלשהן).
עמכם הסליחה.
בדיוק על זה הוא עובד - גישה מהירה לאתר מהודו, נפאל ובהוטאן (בעיקר בהוטאן)guypick כתב: (ואני בכלל טס להודו אז מכ'פתלי שתעשה שינויים גם ככה האינטרנט שם זוחל .......)
...
עופר, דווקא נראה לי שבלילה מחוברים הרבה אנשים - לפי הסטטיסטיקות, מתי מחוברים הכי פחות?
-
oferlaor
- מנהל

מכיוון שלמעלה מ-90% מהפניות לאתר מגיעות מישראל, אז אפשר לנחש (לפי שעות השינה של האנשים) ששעות הלילה המאוחרות הן הכי פחות פעילות.
מצד שני, בשביל לבצע את זה בלילה אני צריך לא לישון (קחו בחשבון שאני ישן בערך שעתיים בלילה כל לילה יותר משבוע כבר, לא כולל את אתמול בלילה...)...
בקיצור, ננסה להפחית את מידת ה-DOWNTIME, אבל יש סבירות לא רעה שיהיו נפילות או שינויים השבוע.
אעדכן אתכם לאחר שהשדרוג יושלם.
מצד שני, בשביל לבצע את זה בלילה אני צריך לא לישון (קחו בחשבון שאני ישן בערך שעתיים בלילה כל לילה יותר משבוע כבר, לא כולל את אתמול בלילה...)...
בקיצור, ננסה להפחית את מידת ה-DOWNTIME, אבל יש סבירות לא רעה שיהיו נפילות או שינויים השבוע.
אעדכן אתכם לאחר שהשדרוג יושלם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

efib,
כרגע אין לנו. זה עמוד ראשי של APACHE (השרת WEB שלנו) כשהוא עדיין בשלבי ההגדרה שלו.
כרגע אין לנו. זה עמוד ראשי של APACHE (השרת WEB שלנו) כשהוא עדיין בשלבי ההגדרה שלו.
-
oferlaor
- מנהל

efib,
כרגע הכל נראה שוב יציב. אין תוכניות להפיל את השרת שוב.
אם יש לכם הערות (מהירות תגובה, באגים וכו') - תרגישו חופשי
כרגע הכל נראה שוב יציב. אין תוכניות להפיל את השרת שוב.
אם יש לכם הערות (מהירות תגובה, באגים וכו') - תרגישו חופשי
-
oferlaor
- מנהל

כפי שיתכן ששמתם לב, אתמול היו בעיות - זה לא קשור לשדרוג של השרת.
היה לנו האקר שניסה לתקוף את האתר. הגשנו תלונה לגורמים המתאימים.
היה לנו האקר שניסה לתקוף את האתר. הגשנו תלונה לגורמים המתאימים.
-
oferlaor
- מנהל

efib,
לא. מישהו שניסה (והצליח במידת מה) להפיל את השרת ועוד כמה דברים (תסלח לי אם לא אפרט).
בד"כ זה גורמים עויינים מחו"ל, אבל הפעם זה היה דווקא מישראל (ספק האינטרנט SMILE).
לא. מישהו שניסה (והצליח במידת מה) להפיל את השרת ועוד כמה דברים (תסלח לי אם לא אפרט).
בד"כ זה גורמים עויינים מחו"ל, אבל הפעם זה היה דווקא מישראל (ספק האינטרנט SMILE).