S22+ וראוטר AX3 Pro

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
Haimbin פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

יש לי בעיה מוזרה שהתחילה כשהחלפתי ציוד - משום מה בגלקסי S22 Plus הוויפי לא עובד טוב, מה זה אומר? שלפעמים אתרים לא נטענים, אפלקציות לפעמים לא נטענות(מנסות להוריד מידע אבל כלום לא מגיע) וזה לא משנה אם זה יוטיוב/מוביט/וויז או כל דבר אחר. הקטע המוזר שאין פה חוקיות לזה - פשוט קורה לפעמים ואם אני מעביר באותו הרגע לנתונים סלולריים זה נפתר,חוץ ממני יש בבית גם Note 20 ultra ועוד 2 אייפונים שאף אחד מהם לא חווה את הבעיה הזאת לא בציוד הישן ולא בחדש.

לפני קצת פחות מחודש התחברתי לסיבים של פרטנר על גבי תשתית של בזק, לפני זה היה לי הוט. לא היו בעיות כאשר: הייתי מחובר להוט הוט עם הציוד שלהם וראוטר נוסף שלי כAP , תקופה מסויימת בסיבים היה לי כראוטר ראשי ראוטר חלשלוש של TPLink שלמרות שלא סחב את כל החיבורים בבית לא היו לי בעיות איתו, רק כאשר התקנתי את הAX3 Pro התחילו הבעיות בפלאפון שלי , שאר הבית עובד מעולה ומציין שאני בכלל מחובר לAP בקומה השנייה.

ניסיתי:
1) לאפס את ההגדרות רשת בפלאפון
2) לבטל את ה MAC address type ל phone mac בהגדרות וויפי
3) לעבור תדר 2.4 ל5Ghz ו6Ghz בין אם זה בAP או דרך הוואוי עצמו

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? איזה בדיקות ניתן להריץ כדי לראות מה הבעיה?

נ.ב
יש מצב שצ'יפים של קוולקום עושים בעיות עם ציוד סיני? יש גם עמדת טעינה חכמה בבית לרכב (של וולטק) ובחיבור BT הפלאפון שלי לא מצליח להתחבר לעמדה לעומת הNOTE 20 שכן מצליח ואפילו huawei mate 20 pro מלפני 4 וחצי שנים שגם מתחבר ללא בעיה.

rafib65
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 463
שם מלא: רפי ב
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #2 

יש מעט פוסטים דומים בשרשור של AX3 PRO כולל שלי...
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?f=62&t=345150&p=3268494#p3268494+

הועלתה טענה שיש לסמסונג בעיה עם Wi-Fi6 ולהגדיר רשת Wi-Fi5, לא בדקתי

Haimbin פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #3 

כן ראיתי מה שכתוב, הקטע שאני מחובר רוב הזמן בAP שמחובר קווית לAX3 ולכוון וויפי 6 בכלל לא אמור להשפיע עלי (לAP אין wifi 6)

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2654
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #4 

S22 עובד אצלנו מצויין עם WIFI 6 (לא ax3)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”