BLOOD TIES -
סידרה קנדית על ערפד בלש+בלשית+שוטר, בן זוגה לשעבר של הבלשית שעזבה את המשטרה עקב בעיית ראייה שהולכת ומחריפה.
ביחד הם חוקרים דברים על טבעיים.
כן, מי שיש לו דהז'הוו, אז הייתה פעם סידרה בשם אנג'ל ואמורה לצאת בסתיו הקרוב עונה חדשה באנימציה...
המלצתי: סידרה חביבה, מעט דלת תקציב..., לא משהו מיחד אבל טוב כדי להעביר את הזמן ובקרוב עונה שנייה.
JEKYLL -
סידרה בריטית בת 6 פרקים על דר' ג'קיל ומיסטר הייד בימינו אנו.
משחק פשוט מצויין של ג'יימס נייסביט + עלילה בהחלט מפתיעה ומקורית.
המלצתי: ממולץ בחום, סידרה מצויינת וחבל שכזו קצרה.
PRIMEVAL -
סידרה בריטית מושקעת ביותר מבחינת אפקטים, מדובר בקרעים בזמן שמאפשרים לחיות פרהיסטוריות לעבור ללונדון של ימינו וכמובן להיפך. פרק אחרון פשוט מדהים.
D-TOX, בשבילך, לצרכי העלאת רייטינג יש בלונדינית (אני לא זוכר אם היא דוקטור או לא...) שמסתובבת כל הסידרה בתחתונים...
למיטב הבנתי לסידרה צפויות 4 עונות של 6 פרקים (מה לעזאזל יש לבריטים עם עונות כאלה קצרות...
המלצתי: רוצו לראות.
FLASH GORDON -
אוי ואבוי איזה התעללות, סידרת נוער חדשה (שודרו עד כה 3 פרקים) של ערוץ SCIFI, פלאש גורדון הפך לנער מתבגר ואני לא רוצה לחשוב איפה חיים טופול ואיפה היצור הפתטי שמשחק את דר' זארקוב.
סידרה דלת תקציב (כלומר אפקטים גרועים ותסריט קקה) שבה פלשא מחפש את אבא שלו שחשב למת כאשר בעצם הוא עבר למימד של מונגו ומינג ושבוי בידי מינג.
המלצתי: אם אתם לא חובבי SCIFI מהסוג ה-HARDCORE, אז לשמור מרחק. גם אני שלמעשה אין לי פילטר כשמדובר במד"ב רואה את הסידרה בשמיעה (כלומר שם ווליום, עושה דברים אחרים ואם יש קולות מעניינים אז בא לראות במה מדובר...)
תהנו