היי חברים, אחרי יומיים בHogwarts Legacy
אשמח לתת לכם את השנקל שלי כמעט וSPOILER FREE:
*אין לדעתי משהו שכתבתי שעלול לגלות לכם דבר מה שלא מופיע בביקורות וכד'ו
1. חזרתיות במשימות: בניגוד למה שכתוב ברוב האתרים, לטעמי יש יותר מדי משימות צד שטחיות שדורשות ממכם לאסוף \ לתפוס אובייקטים כלשהם.
הייתי שמח אם היוצרים היו מחליפים חלק מהשימות האלה במשימות יותר מאתגרות ויותר אישיות כדי לפתח את הדמויות שאתן יש לכם אינטרקציה.
2. רמת הקושי: בד"כ אני משחק על רמה נמוכה במשחקי PS כי אני פשוט לא יוצלח עם ג'ויסטיק אבל הפעם אני החלטתי לנסות ולהרוויח כמה שיותר זמן איכות עם עולם הקוסמים שאני כלכך אוהב אז הלכתי על High.
לצערי רמת הקושי הגבוהה ביותר פשוט אינה מאתגרת מספיק וגם שחקן בינוני כמוני מתגבר על כל המשימות בצורה די פשוטה (כמובן ביחס למצופה מרמת הקושי הגובה במשחק).
3. קווידיץ': למרות שזה צוין כבר וידוע לכל, המחסור בקווידיץ רק גובר ככל שאתה משחק ונכנס לעולם הקוסמים. ולכן רק על זה אני אחסיר להם נק' או שניים ומצפה לתוספת כזאת במשחק הבא או אפילו בDLC כלשהו בדחיפות.
4. עולם פתוח: אמנם יש לי הרבה קרדיט למשחק ואציין זאת בהמשך אבל ממשחק RPG עולם פתוח ב2023 אפשר לצפות ליותר, כמעריץ גדול של Skyrim ו Witcher אני מגיע עם הרבה ציפיות ולכן הייתי רוצה לראות קצת יותר חיים בעולם הפתוח שמציעים בHogwarts Legacy.
חוץ מזה אשמח לציין לטובה שאני נהנה מהמשחק מאוד! העולם הקסום הזה עדיין לא נגלה לי במלואו ויש לי עוד מה לחקור.
הגרפיקה מקסימה למרות שאפשר היה לשפר בחלק מהמקרים (למשל הדרקון בתחילת המשחק ולא אפרט עוד בכדי להמנע מספויילרים)
מערכת הקרב כיפית כמו שמתארים אותה, אין צורך להרחיב.
בונוס נחמד הוא שיש מעט Lore שאפשר ללמוד ברחבי המשחק שזה נחמד מאוד למעריצים שבינינו. מקווה שבעתיד יוסיפו אפילו עוד.
לסיכום אני ממליץ על המשחק לא בטוח אם המחיר ששלמתי על הדלוקס מוצדק אבל כל אחד לראות עיניו.
אני מקווה שעוד יגיבו כמוני על המשחק כדי שאולי במשחק הבא הנקודות שציינתי ישתפרו..
ציונים:
גרפיקה: 7/10
סאונד: 8/10
משחקיות 6/10 הרבה ירד כאן על החזרתיות של משימות ורמת הקושי.
קווידיץ: 0/10 כן אני כועס, אם זה היה קיים היה כאן נק' בציון הכללי.
ציון כללי 7/10