שם חדש למחלה:פטפוניה !
שם חדש למחלת חולי התקליטים : פטפוניה !
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לי יש רק הומטיאטריטיס
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
לי יש את מחלת ה"מרוששותיטיס" 
ולי יש את מחלת ה"יייטיס" - מחלה איומה שגורמת לי להתעצבן כל פעם שמישהו טועה בכתיבה של פועל עתיד, ובמקום להגיד "אני אלך ואקנה" אומר "אני ילך ויקנה"... וואו, איזה אבן הורדתי מעצמי
ומה עם אלה ששונאים תקליטים? "פטיפיליה"?
ומה עם אלה ששונאים תקליטים? "פטיפיליה"?
נערך לאחרונה על ידי Ozen ב 05/09/2007 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
יש תרופה מאוד ידועה למחלות הללו והיא "אלפיטיצין (LPTICIN( 33RPM" ולחולים הכרוניים מומלץ גם מינון נוסף מספר פעמים ביום של "תקליטיצין 45" ועל הבוקר איזה "תקליטמול 78" אבל להיות עם ראש מתאים ולהזהר לא ל"דפוק" את הראש. אפשר להשיג את התרופות הללו בכל גראפופארם קרוב לביתכם. בבקשה לא לאגור תרופות, תשאירו גם לחולים אחרים.
חנן [email protected]
חנן [email protected]
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
ואין תאריך תפוגה לתרופות הללו? ונראה לי שיותר חשוב מלא "לדפוק" את הראש זה לא להיות שרוטים!chalmh כתב:יש תרופה מאוד ידועה למחלות הללו והיא "אלפיטיצין (LPTICIN( 33RPM" ולחולים הכרוניים מומלץ גם מינון נוסף מספר פעמים ביום של "תקליטיצין 45" ועל הבוקר איזה "תקליטמול 78" אבל להיות עם ראש מתאים ולהזהר לא ל"דפוק" את הראש. אפשר להשיג את התרופות הללו בכל גראפופארם קרוב לביתכם. בבקשה לא לאגור תרופות, תשאירו גם לחולים אחרים.
חנן [email protected]...
ל 78 צריך ראש מיוחד עים יהלום רחב יותר ולכל החולים יש חופשת מחלה ל 45 דקות + דקה להפיכת צד.
רב סרן-רועי קליין.
אכן, גם אני טועה לפעמים - נכון פטיפוביה זה מונח הרבה יותר טוב!slavochk כתב:אלא...? שורה לאחר שאתה מלין על מחליפי אותיות אהו"י...?Ozen כתב:ומה עם אלא ששונאים תקליטים? "פטיפיליה"?...
לעניין מחלות, פטיפיל הוא אוהב פטיפונים, שונא הפטיפונים יקרא פטיפוב....
שיניתי את החתימה שלי עכשיו...