למי שמשתמש בתוכנה שלך עדיין
האם אתה מודע לבעיה, יש עדכון בקרוב שלך?

התשובה היא - כן. באופן אישי לא ממש ניסיתי והגדרתי.oshapir כתב:Shed
האם יש לך פתרון, במערכת שלך, לנושא הכנסת קוד הגנת הורים לערוץ בצורה אוטומטית (למשל ערוץ אגו בלילה)?
אורן....
תוכל בבקשה לפרט קצת יותר - איזה ערוצים ניתן לראות ע"י DVB-S, האם כדי לראות את כל הערוצים צריך להזמין מ-YES שירות מיוחד?oshapir כתב:ולמנויי YES - אני ממליץ בחום על כרטיס DVB-S כדי לצפות ולהוריד את לוח המשדרים ישירות מהלויין - הרבה הרבה יותר מעודכן!!!
זו הדרך בה אני עובד נכון לשנה האחרונה.
אורן....
דובר על כך רבות...iiwr כתב:תוכל בבקשה לפרט קצת יותר - איזה ערוצים ניתן לראות ע"י DVB-S, האם כדי לראות את כל הערוצים צריך להזמין מ-YES שירות מיוחד?oshapir כתב:ולמנויי YES - אני ממליץ בחום על כרטיס DVB-S כדי לצפות ולהוריד את לוח המשדרים ישירות מהלויין - הרבה הרבה יותר מעודכן!!!
זו הדרך בה אני עובד נכון לשנה האחרונה.
אורן....
תודה....
הבעיה היא שבשעות הלילה צריך את הקוד ובשעות היום לא - כך שצריך התנייה לשליחת הקוד אחר העברת הערוץ...Shed כתב:התשובה היא - כן. באופן אישי לא ממש ניסיתי והגדרתי.oshapir כתב:Shed
האם יש לך פתרון, במערכת שלך, לנושא הכנסת קוד הגנת הורים לערוץ בצורה אוטומטית (למשל ערוץ אגו בלילה)?
אורן....
למעשה, עבור כל ערוץ, אפשר להגדיר ל-mythtv לשלוח פקודה ייחודית לו. אני "שיחקתי" קצת גם עם מרווחי הזמן בין שליחת אות IR אחד למישנהו, על מנת להוריד לאפס את כמות הפעמים שהממיר חושב שהוא קיבל שתי לחיצות, או פיספס לחיצה.
בדיוק באותו אופן - אפשר להגדיר שעבור ערוץ 26, אחרי שליחת הערוץ, צריך לחכות X שניות, ואז לשלוח מספר abcd....

באסה. תודה על התשובה.iiwr כתב:לא, אי אפשר. ככה נקבע בתנאי הזכיון שלהם.TheCoolest כתב:מה לגבי ערוץ 9 ברוסית?האם אפשר לקלוט אותו ללא YES\HOT?......