אתמול קיבלתי את הR81B והיום מצאתי פיקסל שרוף
-
LinarSavion
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתמול רק קיבלתי את הסמסונרג R81 32 אינצ' וכבר היום מצאתי פיקסל שרוף, רואים נקודה לבנה ממש ממש קטנה קצת מעל למרכז המסך. אז מה עושים במצב כזה? למי פונים קודם ליבואן או לחנות ממנה רכשתי את המכשיר? ומה בדרך כלל קורה במצבים כאלה שצצים פיקסלים שרופים ימים בודדים אחרי הרכישה, יחליפו את המכשיר או שישאירו אותי להתמודד עם הנקודה הלבנה?
ודרך אגב עיינתי באחריות ושם לא רשום כלום על מספר פיקסלים מינימלי בשביל תיקון, רשום שם שכל קילקול במכשיר יתוקן על ידיהם ללא תשלום.
ודרך אגב עיינתי באחריות ושם לא רשום כלום על מספר פיקסלים מינימלי בשביל תיקון, רשום שם שכל קילקול במכשיר יתוקן על ידיהם ללא תשלום.
-
LinarSavion
-
- חבר פעיל

רכשתי את המסך בביג בוקס בילו. אבל מתי שקיבלתי את המכשיר הוא היה בסדר רק היום הוא הופיע...
-
LinarSavion
-
- חבר פעיל

תכלס אם יושבים רחוק יותר ממטר וחצי-שתיים מהטלוויזיה אז בכלל לא רואים אותו סתם במקרה העברתי לתצוגה של המחשב ובמסך השחור שרואים בין המעבר אז פתאום ראיתי נקודה לבנה קטנה...
מה שאומר שתראה את זה תמיד כשיופיע צבע שחור - תחליף אם אתה יכול.LinarSavion כתב:תכלס אם יושבים רחוק יותר ממטר וחצי-שתיים מהטלוויזיה אז בכלל לא רואים אותו סתם במקרה העברתי לתצוגה של המחשב ובמסך השחור שרואים בין המעבר אז פתאום ראיתי נקודה לבנה קטנה......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה ממש לא חד משמעי ובטח שלא עבור כל המותגים.אור כתב:איפה רכשת את המסך?
אם קנית מסך חדש עם פיקסל שרוף (אפילו אם זה אחד) אז אתה זכאי שיחליפו לך את המסך......
לרוב, עד 5 פיקסלים (תלוי גם בצפיפות שלהם ובמיקום שלהם) זה נחשב "תקין" ולא חייבים להחליף.
יחד עם זאת, מניסיון שלנו עם מספר חברים שקרה להם, בד"כ החליפו.
אני מציע לפנות בנימוס וברוגע, בד"כ זה יעיל יותר מאשר לבוא עם "תביעות של מגיע לי".
לשדרג את רמת העצבים תמיד אפשר אח"כ...