Supergirl ב 26/6/26
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73183
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
https://collider.com/supergirl-woman-of ... se-window/
הסרט יתמקד בסופרגירל אשר נמצאת במצב שונה לגמרי מסופרמן. בעוד שסופרמן גודל על ידי משפחה חמה ואוהבת מגיל צעיר, סופרגירל הייתה צריכה להתמודד עם המוות של כל מי שמסביבה במשך 14 השנים הראשונות לחייה. היא מתוארת כיותר קשוחה ולא הסופרגירל שאנחנו רגילים אליה.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 03/09/2025 20:05, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Re: Supergirl: Woman Of Tomorrow ב 2027
הוכרז הליהוק הראשון לסרט לסופרגירל עצמה - Milly Alcock:
https://www.imdb.com/name/nm6854116/?ref_=tt_cl_t_1
https://www.imdb.com/name/nm6854116/?ref_=tt_cl_t_1
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

manola - אמרו את זה גם על הסופרמן שלו והוא היה ריווחי. יתכן, נחכה ונראה, הכי בריא, הנבואה ניתנה לשוטים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

דבר אחד חיובי שאני יכול להגיד כבר עכשיו, הליהוק של Milly Alcock לתפקיד, לפחות מבחינת מראה, קולע בול לטעמי:
-
Huber
- חבר במועדון HT

toxin - מי שמנהל את העולם הקולנועי הזה הוא James Gunn, ולמזלנו הוא לא נכנע לתרבות הווק באמריקה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78760
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
רק מזכיר שהיא היתה *ה* כוכבת של House of the dragon.
אי אפשר להגיד שגאן לא מוכשר. נראה מה יהיה.
אי אפשר להגיד שגאן לא מוכשר. נראה מה יהיה.
אני אגיד לך בדיוק מה יהיה, הסרט הזה ייכשל בדיוק כמו האלמנה השחורה וכמו המארוולס לפניו והסיבה היא מאוד פשוטה: כשאתה מבסס סרט קומיקס על גיבורה ולא על גיבור אתה מאבד המון קהל גברי (בעיקר חבר׳ה צעירים) שלא ממש רוצה לראות גיבורה נשית במרכז הסרט, והקהל הנשי חובב סרטי קומיקס לא גדול מספיק בשביל להפוך את הסרט לרווחי.
אני לא חושב שזה זה.
Wonder Woman הצליח מאוד בקופות ואי אפשר לשייך את ההצלחה הזאת לצופות מהמין הנשי בלבד.
יש גם המון סרטים אחרים (Kill Bill, הנוסע השמיני) שבמרכזם יש גיבורה ולא גיבור והסרטים האלו פופולרים עד היום, בעיקר אצל המין הגברי חובב האקשן.
הסרטים שמאבדים את הקהל הגברי הם סרטים שעושים עניין עצום מזה שנשים הן הגיבורות בסיפור, ברמה של הטפה מוסרית.
זה מתחיל מעלילות שבהן כל הגברים הם או רעים או טיפשים והאשה שם כדי להילחם בהם או להציל אותם מעצמם, וממשיך בסרטים שבהם האשה היא Mary Sue שעושה הכל יותר טוב מכולם, לא צריכה ללמוד או להתגבר על שום דבר, והמסר הוא שהיא מקבילה לחלוטין לגברים בהכל ואפילו מתעלה עליהם.
יש אין ספור סרטים שאימצו את הנוסחה הפרוגרסיבית המטופשת הזאת ונכשלו בגללה כישלון חרוץ. זה מה שהשמיד את Star Wars ואת הסרטים של Marvel בעשור האחרון.
אני נוטה להסכים עם הקביעה שג'יימס גאן הוא לא במאי מהסוג הזה. נקווה שהסרט יוכיח את זה ויהיה מוצלח.
Wonder Woman הצליח מאוד בקופות ואי אפשר לשייך את ההצלחה הזאת לצופות מהמין הנשי בלבד.
יש גם המון סרטים אחרים (Kill Bill, הנוסע השמיני) שבמרכזם יש גיבורה ולא גיבור והסרטים האלו פופולרים עד היום, בעיקר אצל המין הגברי חובב האקשן.
הסרטים שמאבדים את הקהל הגברי הם סרטים שעושים עניין עצום מזה שנשים הן הגיבורות בסיפור, ברמה של הטפה מוסרית.
זה מתחיל מעלילות שבהן כל הגברים הם או רעים או טיפשים והאשה שם כדי להילחם בהם או להציל אותם מעצמם, וממשיך בסרטים שבהם האשה היא Mary Sue שעושה הכל יותר טוב מכולם, לא צריכה ללמוד או להתגבר על שום דבר, והמסר הוא שהיא מקבילה לחלוטין לגברים בהכל ואפילו מתעלה עליהם.
יש אין ספור סרטים שאימצו את הנוסחה הפרוגרסיבית המטופשת הזאת ונכשלו בגללה כישלון חרוץ. זה מה שהשמיד את Star Wars ואת הסרטים של Marvel בעשור האחרון.
אני נוטה להסכים עם הקביעה שג'יימס גאן הוא לא במאי מהסוג הזה. נקווה שהסרט יוכיח את זה ויהיה מוצלח.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בדיוק. כל עוד הגיבורה היא לא Mary Sue טיפוסית, אני לא רואה בעייה עם גיבורה נשית.
אם הסרט יצליח או לא, אני באמת לא יודע, אבל אני הייתי הולך לראות את זה בקולנוע (לא בארץ).
אם הסרט יצליח או לא, אני באמת לא יודע, אבל אני הייתי הולך לראות את זה בקולנוע (לא בארץ).
מריח כמו עוד פלופ בהכנה.
סופרמן קיבל הייפ מטורף (שיווק מהאגרסיביים ביותר שעלו לאולפנים סביב 200 מיליון דולר) ובפועל יצא די חלש ומפוזר, וכושל באופן יחסי ישיר לשיווק וההשקעה שלו, ועכשיו בונים על סופרגירל כאילו זה הולך להציל את המותג. גאן עושה רושם שהוא מדבר חזק, אבל התוצרים "מבית גאן" בינתיים ממשיכים להיות בינוניים ומטה.
אם גם זה ייפול כצפוי, יהיה קשה להמשיך למכור את זה כ”חזון חדש”.
בשלב מסוים התעשייה לא סולחת, והקהל בטח שלא.
סופרמן קיבל הייפ מטורף (שיווק מהאגרסיביים ביותר שעלו לאולפנים סביב 200 מיליון דולר) ובפועל יצא די חלש ומפוזר, וכושל באופן יחסי ישיר לשיווק וההשקעה שלו, ועכשיו בונים על סופרגירל כאילו זה הולך להציל את המותג. גאן עושה רושם שהוא מדבר חזק, אבל התוצרים "מבית גאן" בינתיים ממשיכים להיות בינוניים ומטה.
אם גם זה ייפול כצפוי, יהיה קשה להמשיך למכור את זה כ”חזון חדש”.
בשלב מסוים התעשייה לא סולחת, והקהל בטח שלא.
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT