פענוח ברסיבר מול פענוח בנגן
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
ערב טוב חברים
אני מתכנן שדרוג של המערכת שברשותי ורציתי לקבל חוות דעת נוספות.
ברשותי כרגע רסיבר ק"ב של דנון דגם avr 1400. ברסיבר אין שום מפענח אלא 6 כניסות אנלוגיות למפענח חיצוני או נגן dvd בעל פענוח פנימי. נכון לרגע זה הוא שימש אותי גם למוסיקה וגם לסרטים אך הdvd שברשותי התקלקל ובנוסף אני מתכנן לרכוש מגבר סטריאו ברמה גבוהה כחלק ראשון משדרוג המערכת למערכת מוסיקה באיכות גבוהה. ההתלבטות שלי היא האם להשקיע כסף גם ברסיבר ק"ב חדיש עם מפענחים משלו ונגן "רגיל" בלי מפענחים,או לרכוש נגן dvd טוב בעל פענוח פנימי ו6 יציאות אנלוגיות ולהישאר עם ה 1400.
האם בכלל יש מקום להשוואה בין פענוח ברסיבר לבין פענוח בנגן עצמו?
אני מתכנן שדרוג של המערכת שברשותי ורציתי לקבל חוות דעת נוספות.
ברשותי כרגע רסיבר ק"ב של דנון דגם avr 1400. ברסיבר אין שום מפענח אלא 6 כניסות אנלוגיות למפענח חיצוני או נגן dvd בעל פענוח פנימי. נכון לרגע זה הוא שימש אותי גם למוסיקה וגם לסרטים אך הdvd שברשותי התקלקל ובנוסף אני מתכנן לרכוש מגבר סטריאו ברמה גבוהה כחלק ראשון משדרוג המערכת למערכת מוסיקה באיכות גבוהה. ההתלבטות שלי היא האם להשקיע כסף גם ברסיבר ק"ב חדיש עם מפענחים משלו ונגן "רגיל" בלי מפענחים,או לרכוש נגן dvd טוב בעל פענוח פנימי ו6 יציאות אנלוגיות ולהישאר עם ה 1400.
האם בכלל יש מקום להשוואה בין פענוח ברסיבר לבין פענוח בנגן עצמו?
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

הבנתי....אם ניקח בחשבון גם העניין הכספי, זוהי הוצאה של 3000-4000 ש"ח לרסיבר טוב+נגן. ביחס של עלות מול תועלת זה עדיף על פני קניית נגן טוב עם פענוח פנימי? ושוב אני מזכיר שבעתיד הקרוב הרסיבר ישמש רק לקולנוע ביתי ולא למוסיקה.
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

בשביל זה אני כאן..
אבל אם אחליט לשמוע בעצתך..בתור בעל מקצוע..על איזה רסיבר אתה ממליץ? (ההתלבטות שלי היא בין denon ל yamaha) בהתחשב בעובדה שהוא ישמש בעיקר לסרטים ובתקציב של 3000 ש"ח
אבל אם אחליט לשמוע בעצתך..בתור בעל מקצוע..על איזה רסיבר אתה ממליץ? (ההתלבטות שלי היא בין denon ל yamaha) בהתחשב בעובדה שהוא ישמש בעיקר לסרטים ובתקציב של 3000 ש"ח
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

צודק..בכל אופן המון תודה.
בתור בעל מקצוע הא לא יכול להמליץ על מכשירים מתוקף הגבלותו של להיות עוסק בתחום באתר (אבל הוא בן אדם מדהיםniguy כתב:בשביל זה אני כאן..![]()
בתור בעל מקצוע..על איזה רסיבר אתה ממליץ?...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי...אז אם אני מבין נכון,ובהנחה שכל מה שאני רוצה מהרסיבר שלי זה שיעביר לי בצורה הטובה ביותר את חווית הסראונד מספיק לי למצוא נגן טוב שיעשה את העבודה בשביל הרסיבר מבחינת הפיענוח וישאיר לו את נושא ההגברה(שלעניות דעתי הוא מבצע לא רע בכלל).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
niguy
-
- חבר פעיל מאוד

אני מבין.
כמובן שמה שמכריע בסוף זה נושא התקציב
אני רק צריך להחליט אם השקעה של 4000 ש"ח ברסיבר +נגן תיתן לי תמורה ביחס ישר לתמורה שאקבל אם אשקיע רק בנגן (שזה להערכתי סכום של עד 1000 ש"ח ).
אבל עזרת לי מאוד מרטין. תודה רבה.
כמובן שמה שמכריע בסוף זה נושא התקציב
אני רק צריך להחליט אם השקעה של 4000 ש"ח ברסיבר +נגן תיתן לי תמורה ביחס ישר לתמורה שאקבל אם אשקיע רק בנגן (שזה להערכתי סכום של עד 1000 ש"ח ).
אבל עזרת לי מאוד מרטין. תודה רבה.