תחליף לTRANSCODER?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא ממש.
הכבל מיועד לחיבור של מכשירים היודעים להוציא קומפוננט דרך ה SCART למכשירים שיש להם רק כניסת קומפוננט.
זה יכול לשמש למכשירי DVD אירופאיים רבים שיש להם את האפשרות הזאת אבל לא לממירים של הוט או יס.
הכבל מיועד לחיבור של מכשירים היודעים להוציא קומפוננט דרך ה SCART למכשירים שיש להם רק כניסת קומפוננט.
זה יכול לשמש למכשירי DVD אירופאיים רבים שיש להם את האפשרות הזאת אבל לא לממירים של הוט או יס.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
קניתי 42A3000 של טושיבה - אין לה סקרט בכלל , האם שווה לשדרג ל דגם של C רק בשביל זה (ועוד כמה דברים קטנים כמו 6 MS)
אני פשוט מוטרד איך אחבר את הממיר של יס לטלויזיה , הטרנסקודר לא מוריד איכות ? מתקלקל ?
תודה
שלומי
אני פשוט מוטרד איך אחבר את הממיר של יס לטלויזיה , הטרנסקודר לא מוריד איכות ? מתקלקל ?
תודה
שלומי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
טרנזקודר טוב לא אמור להוריד מהאיכות בכלל כי ההמרה בין RGB לבין Y'PbPr (קומפוממט) היא בגדול החלפה של color space ולא המרה מפורמט בעל רזולוציה אחת לפורמט ברזולוציה אחרת. הטרנסקודר הנפוץ בארץ הוא סביר מאוד, המגרעת העיקרית שלו היא שהוא לא מעביר את האודיו מה SCART אלא דורש חיבור נוסף לשקעי אודיו (מה שלא תמיד יש).
כמובן שיש טובים יותר וטובים פחות, בדיוק כמו שיצא לי להיתקל במחדדים חשמליים שהיו מסוגלים רק לגרוס עפרונות בלי לחדד אותם כלל...
כמובן שיש טובים יותר וטובים פחות, בדיוק כמו שיצא לי להיתקל במחדדים חשמליים שהיו מסוגלים רק לגרוס עפרונות בלי לחדד אותם כלל...
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
shlomico, לא כדאי לך פשוט תקנה מתאם SCART ל S-VIDEO ועוד כבל של S-VIDEO ל S-VIDEO וכבל של 2 RCA, וזה יהיה כמעט כמו טרנסקודר(ככה לפחות לי הציעו ואמרו שעובד מצויין, לי תהיה את הטלוויזיה בקרוב ככה שאני לא יכול להגיד לך מנסיון אישי).