סלקום TV על MiBox מבצע reset כמה פעמים ביום
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
היי,
בשבועות האחרונים אני נתקל בתופעה שמכשירי ה MiBox שברשותי מבצעים איתחול reset בזמן ניגון תכנים מסלקום TV.
factory reset לא עזר.
גרסת סלקום TV 26.35.
MiBox 3
אינו קורה ב Netflix או Amazon Prime אם כי הסטרימר אינו על האפליקציות האלה באותה מידה.
מעוניין לדעת אם התופעה הזו קוראת גם לאחרים.
שוקל לרכש Chromecast with Google TV במקום...
תודה
בשבועות האחרונים אני נתקל בתופעה שמכשירי ה MiBox שברשותי מבצעים איתחול reset בזמן ניגון תכנים מסלקום TV.
factory reset לא עזר.
גרסת סלקום TV 26.35.
MiBox 3
אינו קורה ב Netflix או Amazon Prime אם כי הסטרימר אינו על האפליקציות האלה באותה מידה.
תודה
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
כדאי לך לבדוק קודם אם האפליקציה של סלקום טיוי עובדת כבר על Chromecast - לפני כחודש כשהייתי בביקור בארץ הבאתי להורים Chromecast בדיוק למטרה הזו של צפייה בסלקום טיוי והאפליקציה פשוט נתקעה כל הזמן על מסך הפתיחה ולא הגיעה בכלל לממשק של סלקום טיוי! אחרי שקראתי ביקורות עליה ב-Play Store הבנתי שהאפליקציה, נכון ללפני חודש בערך, לא עובדת על Chromecast ולא הייתי מודע לזה אז אני מציע שתבדוק טוב את הנושא לפני שאתה מוציא כסף על מוצר שלא יתן לך תמורה נאותה.27/01/2023 9:33yaronkle כתב: היי,
factory reset לא עזר.
גרסת סלקום TV 26.35.
MiBox 3
תודה...
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

@starrywolf
תודה על האזהרה.
אני קורא באינטרנט ביקורות שסלקום טיוי עובד עליו. אני לא סומך עליהם מכיוון שרשמו רשימה של כל האפליקציות סטרימינג. לא סביר שאדם בודד מחובר לכל שירותי הסטרימינג.
האם בדקת את המכשיר כשהיית בארץ או בחו"ל?
התופעה שאתה מתאר נשמע כמו חסימה של סלקום או חוסר קליטה.
תודה על האזהרה.
אני קורא באינטרנט ביקורות שסלקום טיוי עובד עליו. אני לא סומך עליהם מכיוון שרשמו רשימה של כל האפליקציות סטרימינג. לא סביר שאדם בודד מחובר לכל שירותי הסטרימינג.
התופעה שאתה מתאר נשמע כמו חסימה של סלקום או חוסר קליטה.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

עדכון קטן:
התקשרתי לתמיכה של סלקום. הבעיה הזו לא מוכרת אבל המליצו לנסות להחליף כבל HDMI וכניסות בטלוויזיה. נמתין לראות מה התוצאות.
במקביל חיברתי מחשב לבדוק לוגים. אני רואה מספר הודעות שגיעה בזמן קינפוג ה AmLogic codec כשאפליקציית סלקום TV עולה.
אפשרות תיארוטית לבעיה: בג בCodec שגורם לריסט מערכת. בין אם זה מהפליקציה או מהשידור עצמו. הרי מזמן Xiaomi לא ביצעו עדכון מערכת או BugFixes.
התקשרתי לתמיכה של סלקום. הבעיה הזו לא מוכרת אבל המליצו לנסות להחליף כבל HDMI וכניסות בטלוויזיה. נמתין לראות מה התוצאות.
במקביל חיברתי מחשב לבדוק לוגים. אני רואה מספר הודעות שגיעה בזמן קינפוג ה AmLogic codec כשאפליקציית סלקום TV עולה.
אפשרות תיארוטית לבעיה: בג בCodec שגורם לריסט מערכת. בין אם זה מהפליקציה או מהשידור עצמו. הרי מזמן Xiaomi לא ביצעו עדכון מערכת או BugFixes.
- starrywolf
- חבר ותיק

בדקתי את סלקום טיוי על הכרומקאסט כאשר הייתי בארץ אצל ההורים ובמקביל בדקתי אותו גם באייפד ובמיבוקס 3 שיש להם ושניהם עבדו כמו שצריך כך שהבעיה איננה בחסימה של סלקום. כמו כן הכרומקאסט נמצא במרחק של כ-2-3 מטרים מהנתב כך שלא אמורה להיות בעיית קליטה - נטפליקס, יוטיוב וכו' עובדים עליו ללא כל בעיה.29/01/2023 8:41yaronkle כתב: @starrywolf
תודה על האזהרה.
התופעה שאתה מתאר נשמע כמו חסימה של סלקום או חוסר קליטה....
מקריאת הביקורות ב-Play Store הבנתי שאני לא היחיד שנתקל בתופעה הזאת ולכן מצאתי לנכון להזהיר אותך מפני קניית הכרומקאסט (לפחות עד שסלקום יטפלו בבעיה).
- starrywolf
- חבר ותיק

אגב, עד לפני כשנתיים גם לי היה מיבוקס 3 וגם אני הייתי חווה איטיות ואתחולים לא מוסברים, אבל זה היה בעיקר בזמן צפייה בקודי ופה ושם גם בסלקום טיוי. יוטיוב ונטפליקס עבדו כמו שצריך ללא אתחולים ובדיוק כמו אצלך גם איפוס של המכשיר לא עזר אז עברתי להשתמש בשילד פרו 2019 ומאז לא הסתכלתי אחורה.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

הבעיה עדיין קוראת עם סלקום TV על 2 מכשירים.
החלפת כבל HDMI לא עזרה
לא הייתי בבית כשזה קרה אז לא הספקתי לבדוק לוגים.
ליתר ביטחון הגבלתי background processes ל 2 במידה ומדובר בבעיית משאבים כגון זיכרון. בספק שזו הסיבה.
החלפת כבל HDMI לא עזרה
ליתר ביטחון הגבלתי background processes ל 2 במידה ומדובר בבעיית משאבים כגון זיכרון. בספק שזו הסיבה.
קטע. גם אצל אבא שלי זה קורה. על מי בוקס 4. מסכן, חשב שהסטרימר שלו נדפק וקנה חדש. קורה בדיוק אותו דבר.
רק על סלקום טיוי - מבצע ריסט פתאום באמצע צפייה.
אצלי על נבידיה שילד 2017 אין את התופעה הזו.
אשמח לדעת אם מצאת פיתרון.
אשמח לדעת אם מצאת פיתרון.
- starrywolf
- חבר ותיק

סיכוי קלוש אבל אולי תנסה בנוסף גם לבטל (Disable) אפליקציות מערכת מיותרות שרצות על המיבוקס על מנת להקטין את צריכת הזיכרון?30/01/2023 10:14yaronkle כתב: הבעיה עדיין קוראת עם סלקום TV על 2 מכשירים.
החלפת כבל HDMI לא עזרה
ליתר ביטחון הגבלתי background processes ל 2 במידה ומדובר בבעיית משאבים כגון זיכרון. בספק שזו הסיבה....
אגב, ב-Mi Box S שנמצא אצל ההורים סלקום טיוי עובד ללא בעיות כבר כמעט חודשיים אז ייתכן שהבעיה הזאת נמצאת רק בדגמים ספציפים של Mi Box כמו ה-3 וה-4?
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

זה קורה לאבא שלך על 2 מכשירי MiBox? ישן וחדש?30/01/2023 12:29zchesler כתב: קטע. גם אצל אבא שלי זה קורה. על מי בוקס 4. מסכן, חשב שהסטרימר שלו נדפק וקנה חדש. קורה בדיוק אותו דבר.
אשמח לדעת אם מצאת פיתרון....
בתמיכה בסלקום אמרו שלא ידוע להם על מקרים נוספים.
@yaronkle גם אצלי אפליקציית סלקום TV קורסת מידי פעם - על מכשיר MiBox 3, התחיל בזמן האחרון (לא אני משתמש במכשיר). לא התאמצתי להוציא לוגים כדי להבין את שורש הבעיה (וגם אם אגלה אותה, אין לי יותר מידי מה לעשות עם זה).
@starrywolf לגביי Chromecast with Google TV - האפליקציה הפסיקה לעבוד על המכשיר הספציפי הזה (וייתכן שעל מכשירים נוספים) ברגע שמערכת ההפעלה עודכנה לאנדרויד 12. סלקום אפילו שלחו הודעה בזמנו בבקשה מהלקוחות (לפחות ממני..) לא לעדכן גרסת מערכת הפעלה עד אשר הם יתקנו את התקלה. לצערי העדכון בסופו של דבר בוצע אוטומטית והאפליקציה הפסיקה לעבוד - בכל נסיון כניסה היא היתה נתקעת במסך הפתיחה בדיוק כמו שתיארת. לפני חודש בערך סלקום שחררו עדכון גרסה שפתרה את התקלה והאפליקציה נכון להיום עובדת על המכשיר, אבל...
עדכון מערכת ההפעלה לאנדרויד 12 הוא עדכון מזעזע לחלוטין ל-Chromecast with Google TV. ישנן המון תלונות ברדיט ובפורומים נוספים על העדכון הזה - המכשיר סופר איטי, תפריטיים לאגיים ומעל הכל - Stuttering בלתי נגמר כמעט בכל האפליקציות.
מהנסיון שלי - אחרי חצי שעה של שימוש יש Frame drop רציני (גם בסלקום TV, גם ב-Twitch, לא בדקתי ב-Netflix) והדרך היחידה להעלים אותו הוא לצאת למסך הבית ולהכנס שוב לאפליקציה. נשמע פשוט וקל ועדיין זה מאד מציק. אישית בנקודת הזמן הזאת לא הייתי ממליץ בכלל לרכוש Chromecast with Google TV עד שגוגל יואילו בטובם לשחרר את אנדרויד 13 בתקווה שכל הבעיות האלה יפתרו, כי כרגע המכשיר שאמור להריץ בעיקר אפליקציות סטרימינג נכשל במשימה ובגדול.
@starrywolf לגביי Chromecast with Google TV - האפליקציה הפסיקה לעבוד על המכשיר הספציפי הזה (וייתכן שעל מכשירים נוספים) ברגע שמערכת ההפעלה עודכנה לאנדרויד 12. סלקום אפילו שלחו הודעה בזמנו בבקשה מהלקוחות (לפחות ממני..) לא לעדכן גרסת מערכת הפעלה עד אשר הם יתקנו את התקלה. לצערי העדכון בסופו של דבר בוצע אוטומטית והאפליקציה הפסיקה לעבוד - בכל נסיון כניסה היא היתה נתקעת במסך הפתיחה בדיוק כמו שתיארת. לפני חודש בערך סלקום שחררו עדכון גרסה שפתרה את התקלה והאפליקציה נכון להיום עובדת על המכשיר, אבל...
עדכון מערכת ההפעלה לאנדרויד 12 הוא עדכון מזעזע לחלוטין ל-Chromecast with Google TV. ישנן המון תלונות ברדיט ובפורומים נוספים על העדכון הזה - המכשיר סופר איטי, תפריטיים לאגיים ומעל הכל - Stuttering בלתי נגמר כמעט בכל האפליקציות.
מהנסיון שלי - אחרי חצי שעה של שימוש יש Frame drop רציני (גם בסלקום TV, גם ב-Twitch, לא בדקתי ב-Netflix) והדרך היחידה להעלים אותו הוא לצאת למסך הבית ולהכנס שוב לאפליקציה. נשמע פשוט וקל ועדיין זה מאד מציק. אישית בנקודת הזמן הזאת לא הייתי ממליץ בכלל לרכוש Chromecast with Google TV עד שגוגל יואילו בטובם לשחרר את אנדרויד 13 בתקווה שכל הבעיות האלה יפתרו, כי כרגע המכשיר שאמור להריץ בעיקר אפליקציות סטרימינג נכשל במשימה ובגדול.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
שים לב זאת הגרסה לChromecast with Google TV....
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

@ramsalemixאני לא מוצא בפליי סטור. על פניו נראה שזה גרסת Beta.
אתה יכול לצרף לינק?
עדכון, מצאתי: https://play.google.com/store/apps/deta ... com_tv.lab
אתה יכול לצרף לינק?
עדכון, מצאתי: https://play.google.com/store/apps/deta ... com_tv.lab
כן! מוזר הא? החלפתי כבל HDMI, העברתי ליציאה אחרת. כלום. אותו דבר.30/01/2023 19:05yaronkle כתב: זה קורה לאבא שלך על 2 מכשירי MiBox? ישן וחדש?
בתמיכה בסלקום אמרו שלא ידוע להם על מקרים נוספים....
רק אחר כך, אחרי שהבנתי מאבי שמדובר רק כשהוא צופה בסלקום, הבנתי שאין קשר למשהו פיזי.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
שוחרר עדכון ראשון של 2023 לChromecast with Google TV 4K
https://9to5google.com/2023/01/31/chrom ... date-2023/
https://9to5google.com/2023/01/31/chrom ... date-2023/
גם פה יש את אותה התקלה בסטרימר מדגם Mi Box S: באופן אקראי, פעם ביום-יומיים הסטרימר קורס ומתחיל מחדש (ממסך ההפעלה של android).
אציין שהתקלה התחילה בגרסאות האחרונות בהן שינו בין השאר את צבעי האפליקצייה לשחור וסגול (הגרסאות שלפני כן עבדו ללא קריסות משום סוג).
למעשה, בגלל הקריסות אני החזרתי את הגרסה לזו ללא הקריסות, אך לפני כשבוע סלקום חסמו אותה (כדי לכפות עדכון גרסה אני מניח).
למישהו יש פתרון? יש נציגים של סלקום בקהל?
אציין שהתקלה התחילה בגרסאות האחרונות בהן שינו בין השאר את צבעי האפליקצייה לשחור וסגול (הגרסאות שלפני כן עבדו ללא קריסות משום סוג).
למעשה, בגלל הקריסות אני החזרתי את הגרסה לזו ללא הקריסות, אך לפני כשבוע סלקום חסמו אותה (כדי לכפות עדכון גרסה אני מניח).
למישהו יש פתרון? יש נציגים של סלקום בקהל?