משהו מכיר פה עיתונים או מגזינים ישראלים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
שומכר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

העוסקים בטכנולוגיית HD או באודיו עם HD בישראל.
ואם אין את זה אז האם יש עיתונים/מגזינים ישראלים העוסקים בAUDIO בארץ?
תודה.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

בעברית?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

שומכר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

כן

שליחה #3 

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78921
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #4 

היה את AV+ אבל הוא די נעלם מהשטח.

בדקנו את זה פעם - זה לא כלכלי להריץ עיתון כזה לקהילה קטנה כזו. הכי קרוב שיש בארץ זה הטור של רן לוי ברייטינג.

מעבר לזה, המטרה באתר הזה היא להיות בעצם עיתון ONLINE מהסוג שציינת. אז נכון שאי אפשר לקחת אותנו לקריאה בשירותים (למרות שעם מכשירים סלולריים, זה בהחלט אפשרי כבר), אבל בשביל זה אנחנו בעצם כאן.

שומכר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בדקתי את הAV הזה עכשיו באינטרנט נראה לי

שליחה #5 

עופר לאור תודה על התשובה.
לא הבנתי למה העיתון לא הצליח רק מבחינה כלכלית או שגם חסר אנשים שיודעים מספיק בשביל לכתוב כתבה אקטואלית?
קוראים לי אוז,לא הצגתי את עצמי מקודם, אני עבדתי בתור טכנאי סאונד במשך שנה, אני מתעניין ומאוד חשוב לי למצוא עכשיו עבודה בתחום האודיו של HD כי זה הדבר הלוהט הבא לפי מה שאני יודע, אתם מכירים מקום שיאפשר לי להתמחות להתאמן בו בכלל בארץ שמעתי שבחו"ל (אנגליה, ארה"ב) יש הזדמנויות ואפילו הגשתי מועמדות אבל אני מעדיף בארץ מה דעתכם, יש פה אנשים מהתחום?
תודה שוב למי שיענה

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #6 

זה לא הצליח כלכלי כי מי כמונו מכיר את הישראלי שיעדיף להשיג בחינם דרך האינטרנט ובחיים לא יקנה מגזין או כל דבר אחר, גם עידן המגזינים כבר פאסה לאחר האינטרנט וכל המידע בו, ועוד בכלל שיש לך רק 7 מיליון תושבים ושעוד אולי כמה מאות אלפים (הגזמה) באמת יודעים איזה טלויזיה הם קנו ואיזה סאונד יש להם בחדר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

שומכר,

יש כמה סיבות שעיתון כזה לא יכול להתרומם כראוי.
1. לוקח חודש מינימום להפיק עיתון כזה - כך שבכל מצב אתה תמיד קורא על חידושים רק חודש אחרי שהם יצאו...
2. עלות ההפצה וההדפסה יקרים מאוד - אתה צריך מפרסמים גדולים בשביל זה
3. אתה צריך אנשים שישלמו על מנויים - לא פשוט לשכנע אנשים לקרוא חדשות ישנות, עם המון פרסומות ובכ"ז לשלם על זה
4. קהילת החובבים מוכנה לשלם על מערכת עשרות אלפי ש"ח, אבל פחות נלהבים לשלם על מנוי
5. אם זה סקירות וסקירה על מוצר מסויים של יבואן כלשהו לא יוצאת מי-יודע-מה, היבואן עלול לא לפרסם, כך שיש המון כוח למפרסמים להשפיע על התוכן.

עשינו בזמנו את הבדיקה הכלכלית, וכמעט כל העיתונים (כולל רבים בחו"ל) פשוט עברו לאינטרנט. עלויות ההפקה הן נמוכות בהרבה (עדיין יקרות אם יש קהל קוראים גדול, אבל משמעותית פחות מהפקת עיתון כרומו צבעוני), לכן יש צורך בפחות מפרסמים (מה שפחות מעיק וגם לא נותן להם להשפיע על התוכן כי יש יותר צורך למפרסמים לפרסם מאשר לעיתון בכדי להמשיך להתקיים). גם החדשות בעיתון ONLINE הן עדכניות.

לכן, עתיד עיתונים מקצועיים בכלל הוא בעייתי. רק עיתונים גלובליים או בשווקים חזקים מאוד יכולים לשרוד (עיתונים בסגנון PC MAGAZINE).

שומכר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על התשובה המפורטת עופר ידעתי חלק מהסיבות אבל לא ידעתי

שליחה #8 

אם המפרסמים באמת משפיעים על הכתבות, ובמקרה כזה אז עדיף שלא תהיה גם עיתונות מודפסת, כי אני לא רוצה כתבות לא אמינות.
איך אומרים כנראה שנס ליחה של העיתונות הפיזית בשנות ה2000.

לגבי התשובה של סטונדג'ונג'ליסט - מעטים באמת באוכלוסיה יודעים אם הטלויזיה שלהם איכותית או ומה הם קנו לצערי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

שומכר,

כל עוד ההפצה מצומצמת ויש כמות מאוד קטנה של מפרסמים חזקים, אז הגלגל מתהפך והעיתון צריך את המפרסמים יותר מאשר המפרסמים צריכים את העיתונות. זה תמיד מצב לא בריא.

במצב כזה, האופציות הן או להוריד את עלויות ההפקה (אינטרנט) או לכתוב טור בעיתון שלא תלוי במפרסמים הללו באופן מובהק (ע"ע רן לוי ברייטינג או בביג טיים).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

מעבר לזה, תוסיפו שהישראלים, כעם, לא ממש אוהבים מגזינים ואין תרבות של רכישת מגזינים.
המגמה כיום היא לעבור לאינטרנט ולא ההיפך.
ראה מה קרה ל-AV+, ומה קורה למגזינים של SBC למשל...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שומכר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

טוב עופר העברת אותי לאתר לחפש כתבות מעניינות וכמובן לרייטינג תודה על התגובות.
מרטין א סבג, עוד יבוא יום שעיתונים כאלה יהיו שווים כסף כמובן בתנאי שיהיו מוזיאונים או אספנים שירצו אותם.. :D

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”