התממשקות Alexa עם HA
-
silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אהלן,
בתהליך התממשקות הרכיבים שלי לתוך HA. מה היתרון/שימושים לממשק את הרמקול Echo dot ל-HA?
אשמח לרעיונות
בתהליך התממשקות הרכיבים שלי לתוך HA. מה היתרון/שימושים לממשק את הרמקול Echo dot ל-HA?
אשמח לרעיונות
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2566
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 389 פעמים
אנחנו משתמשים בזה להרבה הפעלות קוליות הדלקה וכיבוי תאורה / טלויזיה / תריסים / נעילת דלת / הפעלת השואב .....
גם להשמעה של הודעות כמו מישהוא בדלת / הדלת נשארה פתוחה הרבה זמן...
כל כך התרגלתי לזה שכמה פעמים פניתי אליה גם כשאני במלון בחול
גם להשמעה של הודעות כמו מישהוא בדלת / הדלת נשארה פתוחה הרבה זמן...
כל כך התרגלתי לזה שכמה פעמים פניתי אליה גם כשאני במלון בחול

-
silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
דרך Home Assistant?
החיבור יכול להיות לשני הכיוונים.05/03/2023 14:29Dannino כתב: היי,
מצטרף בערך לשאלה - איפה ניתן למצוא את המדריך העדכני והפשוט (עד כמה שניתן) לחיבור אלכסה ל- HA?
לפניי יומיים התחדשתי באלכסה וגם הנגשתי את HA לאינטרנט, דרך חיבור מאובטח של Cloudflare.
תודה!...
1. הפעלה של יישויות שקיימות בתוך HA עם אלכסה.
2. שליחה של פקודות מ HA לאלקסה (למשל שתודיע על משהו)
איזה כיוון אתה צריך?
אני למשל משתמש רק ב 2, כי גם ככה הרכיבים שמעניין אותי לשלוט בהם בפקודות קוליות מחוברים גם לענן כלשהו, ואז עובדים עם אלכסה בלי קשר ל HA.
אם אתה רוצה להפעיל דברים ב- HA דרך alexa יש בגדול שתי אפשרויות: מנוי לענן של HA ואז זה אוטומטי או הגדרה ידנית של skill.05/03/2023 14:29Dannino כתב: היי,
מצטרף בערך לשאלה - איפה ניתן למצוא את המדריך העדכני והפשוט (עד כמה שניתן) לחיבור אלכסה ל- HA?
לפניי יומיים התחדשתי באלכסה וגם הנגשתי את HA לאינטרנט, דרך חיבור מאובטח של Cloudflare.
תודה!...
שתי האפשרויות מפורטות כאן: https://www.home-assistant.io/integrations/alexa/
אני חושב שאני מתכוון לסעיף 2 - שאוכל להגיד לה שתדליק לי את הדוד או איזה שקע חכם...05/03/2023 17:30yarko כתב: החיבור יכול להיות לשני הכיוונים.
1. הפעלה של יישויות שקיימות בתוך HA עם אלכסה.
2. שליחה של פקודות מ HA לאלקסה (למשל שתודיע על משהו)
איזה כיוון אתה צריך?
אני למשל משתמש רק ב 2, כי גם ככה הרכיבים שמעניין אותי לשלוט בהם בפקודות קוליות מחוברים גם לענן כלשהו, ואז עובדים עם אלכסה בלי קשר ל HA....
אגב, צריך להגדיר דברים מסוימים מראש או שאני יכול למשל להגיד לה שתדליק לי מחר את הדוד בשש בבוקר למשך שעתיים?
אם אתה רוצה להגיד לה שתפעיל משהו, אז אתה מתכוון לסעיף 1, לא?06/03/2023 8:37Dannino כתב: אני חושב שאני מתכוון לסעיף 2 - שאוכל להגיד לה שתדליק לי את הדוד או איזה שקע חכם...
אגב, צריך להגדיר דברים מסוימים מראש או שאני יכול למשל להגיד לה שתדליק לי מחר את הדוד בשש בבוקר למשך שעתיים?...