מבקש המלצות על מזרונים לחדר שינה
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1601
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
המזרנים בחדר שינה מאותתים שהגיע זמנם.
היום, כשהייתי אצל הכירופרקט שלי, הזכרתי את עניין המזרן והוא המליץ על מזרונים של ד"ר גב..
כל נעורי עברו במיטת נוער עם גומאויר שהונח על קרש ואני תוהה אם יש גומאוויר עדכני שגם מונח על קרש (בסיס המיטה) שיוכל לשחזר את מיטת נעורי..
אשמח לדעות ולהמלצות,
ג'יימס
היום, כשהייתי אצל הכירופרקט שלי, הזכרתי את עניין המזרן והוא המליץ על מזרונים של ד"ר גב..
כל נעורי עברו במיטת נוער עם גומאויר שהונח על קרש ואני תוהה אם יש גומאוויר עדכני שגם מונח על קרש (בסיס המיטה) שיוכל לשחזר את מיטת נעורי..
אשמח לדעות ולהמלצות,
ג'יימס
-
JamesStone
- חבר ותיק

- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אני הייתי מנסה פנדה. יש משהו נכון בטענה שלהם שלקנות מזרן אחרי ששכבת עליו 10 דקות בחנות זה לא בהכרח הכי נכון. הם נותנים לך מספיק זמן לבדוק את העניין לעומק ואם תרצה תוכל להחזיר אותו בלי חשש. הם אשכרה עומדים בזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
מיותר להתייחס לכל מילה שאומר כירופרקט, מקצוע שנכנס תחת המטריה של רפואה אלטרנטיבית, כלומר חסר כל אפקטיביות מוכחת.
יש לנו אינספור שרשורים עם המלצות למזרונים:
search.php?keywords=%D7%9E%D7%96%D7%A8% ... 7%95%D7%A9
יש לנו אינספור שרשורים עם המלצות למזרונים:
search.php?keywords=%D7%9E%D7%96%D7%A8% ... 7%95%D7%A9
-
JamesStone
- חבר ותיק

אוי זיו, כמה שאתה טועה.21/01/2023 13:20ziv_r כתב: מיותר להתייחס לכל מילה שאומר כירופרקט, מקצוע שנכנס תחת המטריה של רפואה אלטרנטיבית, כלומר חסר כל אפקטיביות מוכחת....
ג'יימס
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
זה לא אני שטועה.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chiropractic#Controversy
אני יודע שיש כח שכנוע עצמי מאוד חזק ברגע שמישהו עושה לך קליק במפרק, אבל במציאות, הכירופרקטיקה נחקרה רבות ולא נמצא עבורה תמיכה ברפואה המערבית. הסיבה שזה כן גורם להרגשה טובה זה הפלציבו שהיא מעניקה עם רעש הקליק - ופלציבו כן הוכח כעוזר.
דיונים על זה דומים לדיונים על חיסונים, 5G ודת.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chiropractic#Controversy
אני יודע שיש כח שכנוע עצמי מאוד חזק ברגע שמישהו עושה לך קליק במפרק, אבל במציאות, הכירופרקטיקה נחקרה רבות ולא נמצא עבורה תמיכה ברפואה המערבית. הסיבה שזה כן גורם להרגשה טובה זה הפלציבו שהיא מעניקה עם רעש הקליק - ופלציבו כן הוכח כעוזר.
דיונים על זה דומים לדיונים על חיסונים, 5G ודת.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני נסעתי לראשון לציון כי שם מצאתי מתחם קניות שד"ר גב ועמינח ישבו אחד ליד השני אז בדקתי מספר מזרנים בשתי חנויות שונות
בסוף רכשתי עמינח אבל כפי שאמרו קודמיי, אין באמת מה להמליץ על מזרן כזה או אחר. לכל אחד מאיתנו צרכים שונים.
בסוף רכשתי עמינח אבל כפי שאמרו קודמיי, אין באמת מה להמליץ על מזרן כזה או אחר. לכל אחד מאיתנו צרכים שונים.