חוות דעת לרמקולים PURE ACOUSTICS RB6 - מישהו מכיר?
שלום לכולם,
אני חדש כאן וזו שאלתי הראשונה .
ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתי והוצע לי מערכת של 5 רמקולים PURE ACOUSTICS RB6 .
התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח לרמקולים ולצערי אינני יכול לחרוג.
האם מישהו מכיר את הסט הזה? אשמח לקבל חוות דעתכם לשימוש של 80% סרטים, 10% מוסיקה ו-10% לויין.
הסט הוצע לי במחיר של 2800 ש"ח.
האם מישהו מכיר סט רמקולים טוב יותר בתקציב של עד 3000 ש"ח?
הייתי שמח להשלים גם סאב וופר, אך כנראה שאצטרך לחכות ולחסוך.
אשמח לקבל המלצה לסאב בתקציב של עד 1000 ש"ח. גודל החדר שלי מחייב סאב 10 אינצ' אקטיבי.
תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור.
אני חדש כאן וזו שאלתי הראשונה .
ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתי והוצע לי מערכת של 5 רמקולים PURE ACOUSTICS RB6 .
התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח לרמקולים ולצערי אינני יכול לחרוג.
האם מישהו מכיר את הסט הזה? אשמח לקבל חוות דעתכם לשימוש של 80% סרטים, 10% מוסיקה ו-10% לויין.
הסט הוצע לי במחיר של 2800 ש"ח.
האם מישהו מכיר סט רמקולים טוב יותר בתקציב של עד 3000 ש"ח?
הייתי שמח להשלים גם סאב וופר, אך כנראה שאצטרך לחכות ולחסוך.
אשמח לקבל המלצה לסאב בתקציב של עד 1000 ש"ח. גודל החדר שלי מחייב סאב 10 אינצ' אקטיבי.
תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
שמע....ב3000 אפשר להביא סט סטליטים חמוד עם סאב.
אם רב השימוש שלהם יהיה לסרטים, אז סטליטים זה לא בחירה רעה כל כך.
בקשר לרמקולים שהציעו לך....אני מניח של3000 שקל זה לא כזה נורא, אך מצד שני זה גם לא כזה טוב.
אחרי הכל 3000 שקל זה סכום בכלל לא מבוטל שיכול להיות מושקע על סט יותר טוב. אני עד כדי כך בטוח שבשלב מסוים בעתיד אתה תתבאס על הרמקולים האלה, שאני מציע לך או לחסוך יותר, או לעבור לסטליטים, או לנסות לבנות מערכת יד שניה.
תשמע, יש כרגע סט 5 רמקולים סטליטים של מורל ב1000 שקל יד שניה.תוריד אותו טיפה במחיר, תוסיף לזה סאב, ויש לך מערכת קולנוע חמודה ביותר.
מעבר לכך, יש הצעות יפות מאוד ביד2
בהצלחה בכל דרך שתבחר.
אם רב השימוש שלהם יהיה לסרטים, אז סטליטים זה לא בחירה רעה כל כך.
בקשר לרמקולים שהציעו לך....אני מניח של3000 שקל זה לא כזה נורא, אך מצד שני זה גם לא כזה טוב.
אחרי הכל 3000 שקל זה סכום בכלל לא מבוטל שיכול להיות מושקע על סט יותר טוב. אני עד כדי כך בטוח שבשלב מסוים בעתיד אתה תתבאס על הרמקולים האלה, שאני מציע לך או לחסוך יותר, או לעבור לסטליטים, או לנסות לבנות מערכת יד שניה.
תשמע, יש כרגע סט 5 רמקולים סטליטים של מורל ב1000 שקל יד שניה.תוריד אותו טיפה במחיר, תוסיף לזה סאב, ויש לך מערכת קולנוע חמודה ביותר.
מעבר לכך, יש הצעות יפות מאוד ביד2
בהצלחה בכל דרך שתבחר.
תודה על התשובה אך לא הבנתי למה לדעתך אתבאס בעתיד מהרמקולים. האם איכות הרכיבים שם כה ירודה שהם יהרסו או משהו?
חוץ מזה, אינני חובב מושבע של סטליטים, ולפני שכולם כאן יהרגו אותי ויגידו שיש סטליטים של מותג כזה או אחר ששווים פי כמה מהרמקולים שאני שואל לגביהם, הסטליטים פשוט לא עושים לי את זה.
כל אחד והשריטה שלו כנראה.
ובכל זאת, אם נתעלם מהמותג PURE ACOUSTICS שאיננו אהוד במיוחד, הנתונים של הסט הזה מרשימים למדי, לא? - אנא ראה קישור:
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sal ... 94&refid=6
האם לא ימצא כאן חסיד אחד של הסט הזה או מישהו שיתן חוות דעת מקצועית.
תודה לכל מי שמוכן לסייע.
חוץ מזה, אינני חובב מושבע של סטליטים, ולפני שכולם כאן יהרגו אותי ויגידו שיש סטליטים של מותג כזה או אחר ששווים פי כמה מהרמקולים שאני שואל לגביהם, הסטליטים פשוט לא עושים לי את זה.
כל אחד והשריטה שלו כנראה.
ובכל זאת, אם נתעלם מהמותג PURE ACOUSTICS שאיננו אהוד במיוחד, הנתונים של הסט הזה מרשימים למדי, לא? - אנא ראה קישור:
האם לא ימצא כאן חסיד אחד של הסט הזה או מישהו שיתן חוות דעת מקצועית.
תודה לכל מי שמוכן לסייע.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

שמע, אני לא אומר שתתבאס כי הם יהרסו....אולי תתבאס כי הם לא יהרסו
סתם סתם, בדיחה!!
הם לא יהרסו, רמקולים יכולים להחזיק שנים על גבי שנים עם תחזוקה נכונה.
אני פשוט אומר לך מנסיון שלי ושל אחרים, שאתה פשוט..."תתבגר עליהם" אפשר להגיד. כלומר, אם אתה אחד שמתכנן להשאר בתחום הזה, תוך זמן קצר מאוד אתה תמצא את עצמך רוצה עוד מהרמקולים, והם פשוט לא יוכלו לספק לך את זה. אתה פשוט תצטרך למכור אותם ולהתחיל מחדש.
אני מניח שאיפה שהוא כולם צריכים להתחיל ממקום מסוים ולעלות ממנו, אני פשוט מנסה לעזור לך לדלג על החלק הזה של "הרמקולים הראשונים שאני מצטער שקניתי".
שמע, הם יפים, אין ספק. מעבר לזה הפרטים היבשים לא אומרים כלום.
שמעת אותם מול משהו, השוואת אותם?
לא? אני מציע לך ללכת לשמוע אותם ואת מתחריהם לפני שאתה קונה.
אם תגיע למסקנה שאכן הרמקולים האלה נשמעים יותר טוב מהתמתחרים, זה אכן הרמקול בשבילך.
אני שמח שאני לא מהווה חוות דעת מקצועית
הם לא יהרסו, רמקולים יכולים להחזיק שנים על גבי שנים עם תחזוקה נכונה.
אני פשוט אומר לך מנסיון שלי ושל אחרים, שאתה פשוט..."תתבגר עליהם" אפשר להגיד. כלומר, אם אתה אחד שמתכנן להשאר בתחום הזה, תוך זמן קצר מאוד אתה תמצא את עצמך רוצה עוד מהרמקולים, והם פשוט לא יוכלו לספק לך את זה. אתה פשוט תצטרך למכור אותם ולהתחיל מחדש.
אני מניח שאיפה שהוא כולם צריכים להתחיל ממקום מסוים ולעלות ממנו, אני פשוט מנסה לעזור לך לדלג על החלק הזה של "הרמקולים הראשונים שאני מצטער שקניתי".
שמע, הם יפים, אין ספק. מעבר לזה הפרטים היבשים לא אומרים כלום.
שמעת אותם מול משהו, השוואת אותם?
לא? אני מציע לך ללכת לשמוע אותם ואת מתחריהם לפני שאתה קונה.
אם תגיע למסקנה שאכן הרמקולים האלה נשמעים יותר טוב מהתמתחרים, זה אכן הרמקול בשבילך.
אני שמח שאני לא מהווה חוות דעת מקצועית
קודם כל ממתי נתונים של רמקולים קובעים את איכות הסאונד?IYGL כתב:
האם לא ימצא כאן חסיד אחד של הסט הזה או מישהו שיתן חוות דעת מקצועית.![]()
תודה לכל מי שמוכן לסייע....
ושנית,אני חושב שלהוציא 3K על סט רמקולי מדבקה זה יהיה ממש טיפשות!!{סליחה על הביטוי}
אז ככה, קודם כל שמעתי את הרמקולים הנ"ל מול JBL Balboa, מול Jamo 4600 ומול סט נוסף ששכחתי את שמו.
מכיוון שהסאונד היה טוב יותר מכל השאר, עלה בי החשש שנעשו קונפיגורציות מיוחדות לרמקולים של PURE והמוכר ענה שממש לא
. הוא טוען שאלה פשוט רמקולים טובים מאד.
אני מסכים שקונספט של רמקולים מדבקה שממוצב נמוך יותר מרמקולים שאינם כאלה, עשויים להיות פחות איכותיים אך מדוע לא ניתן להשוות ביצועי רמקולים גם על סמך הנתונים היבשים שלו?
קראתי כאן שיש לרבים חיבה רבה לוורפידל. האם אתם מכירים סט (5 רמקולים) של וורפידל שכדאי לבדוק מול ה-PURE בסכום של עד 3000 ש"ח?
במידה ויש סט כזה, היכן ניתן לרכוש אותו באזור המרכז?
שוב תודה על העזרה.
מכיוון שהסאונד היה טוב יותר מכל השאר, עלה בי החשש שנעשו קונפיגורציות מיוחדות לרמקולים של PURE והמוכר ענה שממש לא
אני מסכים שקונספט של רמקולים מדבקה שממוצב נמוך יותר מרמקולים שאינם כאלה, עשויים להיות פחות איכותיים אך מדוע לא ניתן להשוות ביצועי רמקולים גם על סמך הנתונים היבשים שלו?
קראתי כאן שיש לרבים חיבה רבה לוורפידל. האם אתם מכירים סט (5 רמקולים) של וורפידל שכדאי לבדוק מול ה-PURE בסכום של עד 3000 ש"ח?
במידה ויש סט כזה, היכן ניתן לרכוש אותו באזור המרכז?
שוב תודה על העזרה.
הייתי ממליץ לך על סדרת הדיימונד 9 של וורפדייל אם אתה בעניין הסט כולו לא יכנס בתקציב אבל בתור התחלה תקנה את הרצפתיים ותשדרג בעתיד בצורה הזאת תשיג תמורה הרבה יותר טובה מרמקול מדבקה
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
תשמע
לי יש PA מהדגמים היותר ישנים שנקנו לפני 3 שנים בערך בתקציב נמוך ועוד לפני שהגעתי לאתר הזה .....
הייתי בחנות (סיריוס ברמת גן) שמעתי המון רמקולים בלי לדעת מה המותר (או המדבקה)
הבאתי מוסיקה משלי מהבית ולקחתי את אלו שהכי אהבתי את הסאונד שלהם והיו בטווח מחירים שלי .....
היום אחרי 3 שנים איתם (ואחרי שנה פלוס באתר בעקבות בניית HTPC) ואחרי תערוכה בשנה שעברה
אני יודע שאפשר לשמוע הרבה הרבה יותר טוב במערכות הרבה יותר טובות ולאו דוקא הרבה יותר יקרות
הצעה - אם אתה חדש בתחום האודיו, תקנה מה שנשמע לך הכי טוב ובטווח תחירים שלך .....
"תגדל" על זה קצת, תקרא,תתיעץ, ובעיקר תשמע ותדבק במחלה המדבקת באתר "שדרגת נפוצה ים תיכונית"
ואז תחליף ......

לי יש PA מהדגמים היותר ישנים שנקנו לפני 3 שנים בערך בתקציב נמוך ועוד לפני שהגעתי לאתר הזה .....
הייתי בחנות (סיריוס ברמת גן) שמעתי המון רמקולים בלי לדעת מה המותר (או המדבקה)
הבאתי מוסיקה משלי מהבית ולקחתי את אלו שהכי אהבתי את הסאונד שלהם והיו בטווח מחירים שלי .....
היום אחרי 3 שנים איתם (ואחרי שנה פלוס באתר בעקבות בניית HTPC) ואחרי תערוכה בשנה שעברה
אני יודע שאפשר לשמוע הרבה הרבה יותר טוב במערכות הרבה יותר טובות ולאו דוקא הרבה יותר יקרות
הצעה - אם אתה חדש בתחום האודיו, תקנה מה שנשמע לך הכי טוב ובטווח תחירים שלך .....
"תגדל" על זה קצת, תקרא,תתיעץ, ובעיקר תשמע ותדבק במחלה המדבקת באתר "שדרגת נפוצה ים תיכונית"
ואז תחליף ......
- ofir-harlev
- חבר ותיק

גיא, אני לא חושב שזה נכון לעודד אותו להתחיל בקטן.
שילמד עכשיו, ויחסוך לעצמו את השדרגת המאוחרת הזאת.
מה זה שילמד, וואלה מה הבעיה ללכת לכל חנות מקצועית, להגיד לה שהסכום הוא 3000 ולקבל דברים אמינים?
שילמד עכשיו, ויחסוך לעצמו את השדרגת המאוחרת הזאת.
מה זה שילמד, וואלה מה הבעיה ללכת לכל חנות מקצועית, להגיד לה שהסכום הוא 3000 ולקבל דברים אמינים?
כי כשהולכים פעם ראשונה לחנות "מקצועית" מקבלים פיק בירכיים ומאבדים את הראש
אני לא ידעתי מה זה חנות מקצועית או אתר מקצועי (שימו לב אני מתחנף לאתר שלנו .....) רק אחרי חצי שנה של שיטוטים פה באתר ....
מה שאני אורמ זה לא שיקנה משהו "מעפן" בכוונה בהתחלה .... אלא שיקנה מה שנשמע לו הכי טוב לאוזן (לפחות בהתחלה ....)
אני לא ידעתי מה זה חנות מקצועית או אתר מקצועי (שימו לב אני מתחנף לאתר שלנו .....) רק אחרי חצי שנה של שיטוטים פה באתר ....
מה שאני אורמ זה לא שיקנה משהו "מעפן" בכוונה בהתחלה .... אלא שיקנה מה שנשמע לו הכי טוב לאוזן (לפחות בהתחלה ....)
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
בתור אחד שהתחיל עם רמקולים סטליטים של פיור ואח"כ החליף לרמקולים טובים יותר כגון פולק אודיו (שניהם דרך היבואן סיריוס ברמת גן )ממליץ לך לשמוע את הפיור מול הפולק אודיו אצל היבואן (סיריוס ברמת גן) ואז להחליט מה טוב לך
לדעתי תקנה זוג מדפיים של פולק rti6 (מחיר בסביבות 3400 ש"ח )בתור התחלה לא תצטער
בכלל
לדעתי תקנה זוג מדפיים של פולק rti6 (מחיר בסביבות 3400 ש"ח )בתור התחלה לא תצטער
בכלל
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
חבירם יקרים,
קודם כל תודה לכל מי שמייעץ כאן וחושב על טובתי.
אני חייב להתוודות (בהכנעה מסוימת) שרוב הסיכויים שלא אדבק בחיידק כמו רובכם, ולכן אם הרמקולים לא יתקלקלו, רוב הסיכויים שלא אזדקק לשדרוגם כלל מכיוון שאין לזה סוף.
זה כמו לקנות רכב חדש ולצאת לנסיעת מבחן נאמר בטויוטה, שמתאימה לי תקציבית וגם תביא אותי ממקום למקום, ואתם ממליצים בכלל לצאת לנסיעת מבחן בוולבו או מרצדס.
אני בסך הכל צריך רמקולים שנשמעים טוב למדי ושימשיכו להשמע כך לאורך שנים.
ואני רוצה לשאול את כל המשדרגים למינהם ובכנות, האם השדרוגים הללו שעשיתם בהתחלה נבעו מזה שהרמקולים כבר לא נשמעו טוב כמו בהתחלה (הטויוטה התקלקלה) או שפשוט נדבקתם בחיידק והתחשק לכם לנסוע במרצדס ובסטייל.
לגופו של עניין, האם מישהו מכיר מערכת רמקולים 5.1 (ולא פחות מכך ולא ברצפתיים בלבד + השלמות בעתיד) שנשמעת טוב יותר ממה שאני מכוון אליו ובתקציב של עד 3000 ש"ח?
אשמח לקבל המלצות בדיוק כפי שביקשתי למרות הדעות החלוקות.
תודה ושנה טובה
קודם כל תודה לכל מי שמייעץ כאן וחושב על טובתי.
אני חייב להתוודות (בהכנעה מסוימת) שרוב הסיכויים שלא אדבק בחיידק כמו רובכם, ולכן אם הרמקולים לא יתקלקלו, רוב הסיכויים שלא אזדקק לשדרוגם כלל מכיוון שאין לזה סוף.
זה כמו לקנות רכב חדש ולצאת לנסיעת מבחן נאמר בטויוטה, שמתאימה לי תקציבית וגם תביא אותי ממקום למקום, ואתם ממליצים בכלל לצאת לנסיעת מבחן בוולבו או מרצדס.
אני בסך הכל צריך רמקולים שנשמעים טוב למדי ושימשיכו להשמע כך לאורך שנים.
ואני רוצה לשאול את כל המשדרגים למינהם ובכנות, האם השדרוגים הללו שעשיתם בהתחלה נבעו מזה שהרמקולים כבר לא נשמעו טוב כמו בהתחלה (הטויוטה התקלקלה) או שפשוט נדבקתם בחיידק והתחשק לכם לנסוע במרצדס ובסטייל.
לגופו של עניין, האם מישהו מכיר מערכת רמקולים 5.1 (ולא פחות מכך ולא ברצפתיים בלבד + השלמות בעתיד) שנשמעת טוב יותר ממה שאני מכוון אליו ובתקציב של עד 3000 ש"ח?
אשמח לקבל המלצות בדיוק כפי שביקשתי למרות הדעות החלוקות.
תודה ושנה טובה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם אתה מרוצה תקנה.
אבל אם תקרא בין השורות אתה רורה שמדובר במוצר מדבקה שמתומר בצורה מוגזמת.
תבדוק את הJBL E60 E80 E90, JAMO E650 E660 E570, B&W DM309
אבל אם תקרא בין השורות אתה רורה שמדובר במוצר מדבקה שמתומר בצורה מוגזמת.
תבדוק את הJBL E60 E80 E90, JAMO E650 E660 E570, B&W DM309
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות