אהלן
זו ההודעה הראשונה שלי כאן, אז קודם כל תודה לכולכם על הפורום הנהדר הזה וכל האינפורמציה שלמדתי כאן. אני עומד לפני קניית מסך LCD לסלון. היתרונות של פלזמה ברורים, לי מתאים יותר LCD אז בואו נמשיך משם.
ראיתי את הטושיבה C3000 ומאוד התרשמתי משידורי טלויזיה רגילים (ערוץ 10). בתכני DVD כולם נהדרים. אחרי התלבטות מאוד גדולה אני חושב שמצאתי את מה שאני מחפש. עכשיו יש לי כמה שאלות, ברשותכם:
1) גודל - אני מעדיף 42 אינץ'. בחנות ראיתי כצפוי שככל שהטלויזיה קטנה יותר האיכות טובה יותר (אותה רזולוציה, יותר צפיפות פיקסלים). עדיין, הפער בין 37 ל 42 בדגם הזה היה קיצוני. האם נפלתי על מקרה קיצוני / בעיית חיבורים? ה 42 היתה טובה, ה 37 היתה מעולה בלי תחרות בחנות (ביג בוקס קניון איילון). האם יש סיבה מיוחדת להמנע מ 42 בדגם הזה?
2) HDMI - אני מבין שאין NR ב HDMI באף טלויזיה חוץ מהיטאצ'י, והיא עד 32 אינץ בלבד. עד כמה זה יפריע לי? האם יש דגם כלשהו עם NR ב HDMI ב 42? האם זה משנה בכלל?
3) אחריות ניופאן - יש חנויות שמוכרות עם "אחריות ניופאן ל- 3 שנים" בזול הרבה יותר מחנויות כמו ביג בוקס שמצהירות על "אחריות ניופאן VIP מורחבת". מה ההבדל? מישהו מכיר? האם שווה את הפער הגדול במחירים? יש ב ZAP לוגו לחנויות שמוכרות עם אחריות ניופאן, אבל יש כאלו שלא קיבלו לוגו ועדיין טוענות שהן מוכרות עם אחריות ניופאן. מה הסיפור פה?
4) "טושיבה סדרה Z" מישהו כתב כאן בהודעה שכדאי לחכות חודשיים לסדרה החדשה של טושיבה. לא מצאתי עוד נתונים על כך. מישהו יודע על מה מדובר? האם זה LCD? פלזמה? האם שווה לחכות עם ה C3000 כדי ללכת על הסדרה החדשה, או האם לדעתכם צפויה ירידת מכירים דרסטית של הדגמים הקיימים אחרי ההכרזה? אני אשמח כמובן ל FHD כמו כל אחד, השאלה היא באיזה מחיר. יש כבר הערכה האם המחירים צפויים להיות קרובים למחירים היום של C3000?
5) האם אני מפספס משהו ? יש דגמים אחרים שכדאי לשקול?
תודה על הזמן ועל הסבלנות. אשמח לשמוע את דעתכם בשאלות שמטרידות אותי ובכלל בנושא.
תודה,
יובל