מרחק צפייה אופטימלי וPANASONIC PV70
שלום לחברי הפורום,
רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לגודל המסך שכדאי לי לקנות ביחס למרחק הצפייה. אני פשוט מתלבט בין ה-50 אינץ' PANASONIC PV70 שראיתי אותה היום והיא ממש אחלה לבין פיוניר 42 אינץ'.
מרחק הצפייה שלי הוא כ3.5 מטרים (מהמקום בו הראש יהיה ממוקם לבין מרחק של כ8-10 ס"מ מהקיר). עם זאת בנק' מסויימות אחרות בסלון, מרחק הצפייה הוא כ3.85 מטר. האם לדעתכם מרחק זה לא קצר מדי בשביל 50אינץ'? זה נראה לי כמו מרחק גבולי, השאלה היא האם שווה ללכת על זה בכל זאת, כי אין ספק ש42 אינץ' יהיה ממש טוב. אבל אני די אוהב את הPANASONIC
תודה מראש,
טל
רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לגודל המסך שכדאי לי לקנות ביחס למרחק הצפייה. אני פשוט מתלבט בין ה-50 אינץ' PANASONIC PV70 שראיתי אותה היום והיא ממש אחלה לבין פיוניר 42 אינץ'.
מרחק הצפייה שלי הוא כ3.5 מטרים (מהמקום בו הראש יהיה ממוקם לבין מרחק של כ8-10 ס"מ מהקיר). עם זאת בנק' מסויימות אחרות בסלון, מרחק הצפייה הוא כ3.85 מטר. האם לדעתכם מרחק זה לא קצר מדי בשביל 50אינץ'? זה נראה לי כמו מרחק גבולי, השאלה היא האם שווה ללכת על זה בכל זאת, כי אין ספק ש42 אינץ' יהיה ממש טוב. אבל אני די אוהב את הPANASONIC
תודה מראש,
טל
Re: יש לך מושג כמה הפיוניר 728 אמורה לעלות?
לא.ההשקה צפוייה ב-10.9taltal1 כתב:התקציב שלי הוא עד 17,000 גג...
אפשר לקבל קצת מידע ועצה ממי שראה
את ה428. איך המסך. כמה זמן הוא כבר בשוק? האם הוא אכן מומלץ? הציעו לי אותו ב13.5 K.
קצת מבאס לקנות מסך שמוחלף עוד שבועיים, אבל אם הוא איכותי אז בת'כלס מה זה חשוב. השאלה היא אם ה428 יהיה דור חדש או עליית מדרגה לעומת הגרסה הזו?
בפועל הרי אין שידורי HD ועד שהם יכנסו אלונים גדול. אני צופה בעיקר בyes ובסרטי DVD רגילים. בלי פלייסטיישן ובלי חיבור למחשב.
טל
קצת מבאס לקנות מסך שמוחלף עוד שבועיים, אבל אם הוא איכותי אז בת'כלס מה זה חשוב. השאלה היא אם ה428 יהיה דור חדש או עליית מדרגה לעומת הגרסה הזו?
בפועל הרי אין שידורי HD ועד שהם יכנסו אלונים גדול. אני צופה בעיקר בyes ובסרטי DVD רגילים. בלי פלייסטיישן ובלי חיבור למחשב.
טל
Re: אפשר לקבל קצת מידע ועצה ממי שראה
מחיר ה-427 נפל חזק,כי TR רצו לחסל מלאי.לדעתי זה אחלה מחיר.taltal1 כתב:את ה428. איך המסך. כמה זמן הוא כבר בשוק? האם הוא אכן מומלץ? הציעו לי אותו ב13.5 K.
טל...
המסך עצמו הוא מצויין,אבל מדברים על כך שה-428 (יושק ב-10.9) יהיה עליית מדרגה רצינית,משהו שטרם נראה במחוזותינו
RedHead צודק מאוד !!!
לפי דעתי למרחק הצפיה יש 2 מטרות:
1.יכולת לקלוט במבט אחד את כל שטח המסך כדי לא לפספס פרטים
2.במסכים עם תמונה לא איכותית (גרעיניות או גרגלה) סביב הדמויות,כמה שאתה מתרחק,אתה רואה אותם פחות.
במסכים איכותיים,אפילו ב-65" במרחק של 50 ס"מ אתה רואה כאילו מודפס בלייזר,והמרחק שתבחר תלוי רק במצב המצלצלים שלך.
ראיתי את הדוגמאות ב-PANASONIC TH65PV600 ו-PIONEER PDP-5000EX
לפי דעתי למרחק הצפיה יש 2 מטרות:
1.יכולת לקלוט במבט אחד את כל שטח המסך כדי לא לפספס פרטים
2.במסכים עם תמונה לא איכותית (גרעיניות או גרגלה) סביב הדמויות,כמה שאתה מתרחק,אתה רואה אותם פחות.
במסכים איכותיים,אפילו ב-65" במרחק של 50 ס"מ אתה רואה כאילו מודפס בלייזר,והמרחק שתבחר תלוי רק במצב המצלצלים שלך.
ראיתי את הדוגמאות ב-PANASONIC TH65PV600 ו-PIONEER PDP-5000EX
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~