איך אפשר ליצור קובץ M3U שמתעדכן בקודי?
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
הכותרת לא בדיוק מספרת בצורה נכונה את השאלה שלי.
רוב האנשים פה משתמשים בצפייה ערוצי עידן פלוס באמצעות ההרחבה הפופולרית עידןפלוס שנמצא בריפו של פישנזון. מכיוון שלפעמים יש בעיות עם ההרחבה מסיבות מסויימות רציתי לנסות ליצור קישור לצפייה ישירה בערוצי הטלויזיה בעצמי. אחת האפשרויות הפשוטות שמצאתי זה באמצעות יצירת קובץ M3U8 ששם אני מגדיר את הכתובות לצפייה הישירה של הערוצים ואז הם יופיעו לי בקודי תחת הקטגוריה ״טלויזיה״.
עד כאן הכול טוב. הבעיה מתחילה כאשר יש צורך לצפות בערוצים כמו ערוץ 12 או 24. ערוצים אלו משתמשים בטוקן וגם ב- exp כלומר הגבלת זמן צפייה לאותו קישור כך שאם למשל עובר 24 שעות מרגע יצירת הקישור המיוחד לכם הקישור הזה הופך ללא פעיל יותר ותצטרכו לגשת לאתר מחדש כדי ליצור קישור חדש.
תהיתי כיצד אפשר לפתור בעיה זו ואיך בעצם התוסף עידן פלוס פותר זאת בעצמו?
רק אציין שאיני מגיע מעולם התכנות.
רוב האנשים פה משתמשים בצפייה ערוצי עידן פלוס באמצעות ההרחבה הפופולרית עידןפלוס שנמצא בריפו של פישנזון. מכיוון שלפעמים יש בעיות עם ההרחבה מסיבות מסויימות רציתי לנסות ליצור קישור לצפייה ישירה בערוצי הטלויזיה בעצמי. אחת האפשרויות הפשוטות שמצאתי זה באמצעות יצירת קובץ M3U8 ששם אני מגדיר את הכתובות לצפייה הישירה של הערוצים ואז הם יופיעו לי בקודי תחת הקטגוריה ״טלויזיה״.
עד כאן הכול טוב. הבעיה מתחילה כאשר יש צורך לצפות בערוצים כמו ערוץ 12 או 24. ערוצים אלו משתמשים בטוקן וגם ב- exp כלומר הגבלת זמן צפייה לאותו קישור כך שאם למשל עובר 24 שעות מרגע יצירת הקישור המיוחד לכם הקישור הזה הופך ללא פעיל יותר ותצטרכו לגשת לאתר מחדש כדי ליצור קישור חדש.
תהיתי כיצד אפשר לפתור בעיה זו ואיך בעצם התוסף עידן פלוס פותר זאת בעצמו?
רק אציין שאיני מגיע מעולם התכנות.
בעידן פלוס בכל פעם שאתה מבצע צפייה הוא מייצר טוקן חדש.
יש שם מנגנון שלם ולכן אי אפשר לבצע צפייה ישירה דרך קשת אלא לעבור דרך התוסף (כמו בדוגמה בהמשך)
לי גם יש רשימה משל עצמי בשביל ערוצי הטלוויזיה, חלקם מכילים לינקים ישירים
וחלקם ובערוצים כמו 12 וכו' שניתן לצפות רק דרך עידן פלוס אז אני מגדיר ברשימה ככה:
לדוגמה ערוץ 12
לגבי ה-url זה צריך להיות תואם לאיך שעידן פלוס מריץ (אפשר לראות מהלוגים, כי יש ערוצים שיש להם ערוצי גיבוי אצלו וכו')
לגבי לוח השידורים אפשר גם להתחבר לקובץ לוח שידורים שעידן פלוס מייצר ואז צריך שה-tvg גם יהיה תואם לפי הקובץ.
יש שם מנגנון שלם ולכן אי אפשר לבצע צפייה ישירה דרך קשת אלא לעבור דרך התוסף (כמו בדוגמה בהמשך)
וחלקם ובערוצים כמו 12 וכו' שניתן לצפות רק דרך עידן פלוס אז אני מגדיר ברשימה ככה:
לדוגמה ערוץ 12
קוד: בחירת הכל
{
"url": "plugin://plugin.video.idanplus/?mode=5&url=ch_12",
"image": "https://s33.postimg.cc/70bfiy0bj/Keshet12.jpg",
"type": "video",
"name": "ערוץ 12",
"tvg": "12"
}, לגבי לוח השידורים אפשר גם להתחבר לקובץ לוח שידורים שעידן פלוס מייצר ואז צריך שה-tvg גם יהיה תואם לפי הקובץ.
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

קודם כל ממש תודה רבה על ההסבר!
בסופו של דבר אתה אומר שלייצר את המנגנון שמחדש את הקישורים זה קשה ועד בלתי אפשרי למי שלא מגיע מעולם התכנות.
מצאתי את קובץ ה- m3u של התוסף שנמצא תחת תיקייה Addons_Data ששם יש פירוט לגבי הקישורים של הערוצים כמו למשל ערוץ 12:
אבל לא ממש הבנתי היכן אני מכניס את הקוד ששלחת כדוגמא. ניסיתי להעתיק את הקוד ישירות לקובץ ה- m3u שיצרתי והתוצאה היא שבקודי נוספו לי עוד כמה שורות כפי שאפשר לראות בתמונה והשורות האלו לא פעילות. תוכל בבקשה לכוון אותי לדרך הנכונה, מה אני עושה לא נכון?
בסופו של דבר אתה אומר שלייצר את המנגנון שמחדש את הקישורים זה קשה ועד בלתי אפשרי למי שלא מגיע מעולם התכנות.
מצאתי את קובץ ה- m3u של התוסף שנמצא תחת תיקייה Addons_Data ששם יש פירוט לגבי הקישורים של הערוצים כמו למשל ערוץ 12:
#EXTINF:-1 tvg-id="12" group-title="TV" tvg-logo="special://home/addons/plugin.video.idanplus/resources/images/keshet.jpg",קשת 12plugin://plugin.video.idanplus/?mode=5&url=ch_12
סליחה, טעות שלי, אני קצת הטעיתי אותך.
אני משתמש במנגנון שנמצא בהרחבה ישנה שנקראת IsraelLive ושהפכה ל-GlobeTVת ולא מתוחזק כבר שנים (אני עשיתי לה כמה שיפוצים כדי שיהיה אפשר להשתמש)
המנגנון ממיר את השורות שכתבתי לך למעלה למבנה שמתאים ל-m3u שקודי יוכל לקרוא כרשימת ערוצים.
כדי שזה יעבוד לך בקובץ שלך תעתיק את השורות האלה (עבור ערוצי עידן פלוס לדוגמה ערוצים 11,12,24)
וכן אתה חייב להריץ קוד מסוים כדי שתהיה את היכולת לצפות בערוצים האלה, אי אפשר מקובץ m3u כלינק ישיר.
ובקודי הרצת קוד אומר הפעלת הרחבה שתבצע את זה.
נכון שיש קצת דיליי של 2,3 שניות לעומת הפעלת לינק ישיר אבל זה לא מפריע כל כך.
אגב לעידן פלוס יש יכולת לייצר קובץ m3u מההרחבה עצמה אם אתה רוצה (נדמה לי דרך ההגדרות שם)
והוא גם כבר כנראה מגדיר אוטומטית את iptv simple client כדי שיוגדר על הקובץ m3u שהוא מייצר כדי שקודי יזהה את זה ב-LiveTV שלו.
לי פשוט יש רשימה משל עצמי ובערוצים ה"בעייתיים" אני הוספתי מה שכתבתי לך כאן.
אני משתמש במנגנון שנמצא בהרחבה ישנה שנקראת IsraelLive ושהפכה ל-GlobeTVת ולא מתוחזק כבר שנים (אני עשיתי לה כמה שיפוצים כדי שיהיה אפשר להשתמש)
המנגנון ממיר את השורות שכתבתי לך למעלה למבנה שמתאים ל-m3u שקודי יוכל לקרוא כרשימת ערוצים.
כדי שזה יעבוד לך בקובץ שלך תעתיק את השורות האלה (עבור ערוצי עידן פלוס לדוגמה ערוצים 11,12,24)
#EXTINF:-1 tvg-id="11" group-title="עידן פלוס" tvg-logo="https://i.postimg.cc/c4cGTVrR/kan11.jpg",ערוץ 11
plugin://plugin.video.israelive/&channelid=1&mode=11
#EXTINF:-1 tvg-id="12" group-title="עידן פלוס" tvg-logo="https://s33.postimg.cc/70bfiy0bj/Keshet12.jpg",ערוץ 12
[eng]plugin://plugin.video.israelive/&channelid=2&mode=11
#EXTINF:-1 tvg-id="24" group-title="עידן פלוס" tvg-logo="https://i.postimg.cc/023qbvkM/purple-b.jpg",ערוץ 24
plugin://plugin.video.israelive/&channelid=6&mode=11ובקודי הרצת קוד אומר הפעלת הרחבה שתבצע את זה.
נכון שיש קצת דיליי של 2,3 שניות לעומת הפעלת לינק ישיר אבל זה לא מפריע כל כך.
אגב לעידן פלוס יש יכולת לייצר קובץ m3u מההרחבה עצמה אם אתה רוצה (נדמה לי דרך ההגדרות שם)
והוא גם כבר כנראה מגדיר אוטומטית את iptv simple client כדי שיוגדר על הקובץ m3u שהוא מייצר כדי שקודי יזהה את זה ב-LiveTV שלו.
לי פשוט יש רשימה משל עצמי ובערוצים ה"בעייתיים" אני הוספתי מה שכתבתי לך כאן.
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

יצאתי קצת מבולבל.
הקוד האחרון שהוספת משתמש בקישור של ההרחבה הישנה שציינת.
תוכל בבקשה להסביר היכן אני מכניס את הקוד בתגובה הראשונה שלך?
אגב ניסיתי להגדיר מתוך התוסף של עידן פלוס הגדרה של IPTV simple client ובעקרון כל הערוצים מוצגים רק שאף אחד מהם לא עובד.מוזר מאוד. זה כאילו שכאשר יש קישור לתוסף (plugin) הוא לא מזהה אותו.
הקוד האחרון שהוספת משתמש בקישור של ההרחבה הישנה שציינת.
תוכל בבקשה להסביר היכן אני מכניס את הקוד בתגובה הראשונה שלך?
אגב ניסיתי להגדיר מתוך התוסף של עידן פלוס הגדרה של IPTV simple client ובעקרון כל הערוצים מוצגים רק שאף אחד מהם לא עובד.מוזר מאוד. זה כאילו שכאשר יש קישור לתוסף (plugin) הוא לא מזהה אותו.
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

מעדכן שבסוף כל הבלאגן היה בקודי שלי. עדכנתי לגרסה חדשה יותר ועכשיו הכול הסתדר. אני פשוט מכין את הקוד לפי הפורמט של הקוד בתגובה השנייה שלך רק עם הכוונה לתוסף של עידן פלוס וזה עובד כמו שצריך!
תודה רבה לך על העזרה!
תודה רבה לך על העזרה!
- Elibly89
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: אלי בלייכמן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שאלה, אני בדיוק מכין m3u ואני רוצה לכלול בו גם ערוצים מתוך התוסף daddylive. אתה אולי יודע איך אפשר למשוך ערוץ משם כמו שאתה מושך ערוץ מתוך התוסף של עידן פלוס?10/01/2023 1:11burekas7 כתב: בעידן פלוס בכל פעם שאתה מבצע צפייה הוא מייצר טוקן חדש.
לדוגמה ערוץ 12לגבי ה-url זה צריך להיות תואם לאיך שעידן פלוס מריץ (אפשר לראות מהלוגים, כי יש ערוצים שיש להם ערוצי גיבוי אצלו וכו')קוד: בחירת הכל
{ "url": "plugin://plugin.video.idanplus/?mode=5&url=ch_12", "image": "https://s33.postimg.cc/70bfiy0bj/Keshet12.jpg", "type": "video", "name": "ערוץ 12", "tvg": "12" },
לגבי לוח השידורים אפשר גם להתחבר לקובץ לוח שידורים שעידן פלוס מייצר ואז צריך שה-tvg גם יהיה תואם לפי הקובץ....
לא בטוח, תלוי איך התוסף בנוי וכאלה.19/09/2023 9:06Elibly89 כתב: שאלה, אני בדיוק מכין m3u ואני רוצה לכלול בו גם ערוצים מתוך התוסף daddylive. אתה אולי יודע איך אפשר למשוך ערוץ משם כמו שאתה מושך ערוץ מתוך התוסף של עידן פלוס?...
בכל מקרה, תיכנס למצב דיבאג, תפעיל איזה ערוץ, ותעלה את הלוג איפשהו ואני אנסה להסתכל בהזדמנות