טורנטים על NVIDIA Shield TV PRO
אהלן,
יש לי את השילד כבר שבועיים, ואני מבסוט עליו ממש. כעקרון אני מזרים ממחשב ישן שאני מוריד תכנים אליו.
התקנתי Plex על המחשב הישן, וזה עובד ממש יופי.
העניין הוא שהמחשב הישן כבר דורש החלפה, הוא נתקע המון, מרעיש וכאלה.
רציתי לשאול האם יש מצב לנצל את היכולות של השילד, ובמקום לקנות מחשב מיני לסלון שעיקר המטרה שלו היא הורדות, אז:
1. להוריד כרום לשילד
2. להוריד אפליקציה מתאימה (יש qBittorrent לאנדרואיד שניתן להתקין עליו?)
3. לקנות HHD חיצוני של 2TB לפחות שיתחבר אליו קבוע דרך USB
4. אולי אפילו מקלדת על ה USB הפנוי?
יכול לעבוד?
מה דעתכם על הקונפיגורציה? אם יש רעיון אלגנטי יותר אשמח לשמוע.
תודות.
יש לי את השילד כבר שבועיים, ואני מבסוט עליו ממש. כעקרון אני מזרים ממחשב ישן שאני מוריד תכנים אליו.
התקנתי Plex על המחשב הישן, וזה עובד ממש יופי.
העניין הוא שהמחשב הישן כבר דורש החלפה, הוא נתקע המון, מרעיש וכאלה.
רציתי לשאול האם יש מצב לנצל את היכולות של השילד, ובמקום לקנות מחשב מיני לסלון שעיקר המטרה שלו היא הורדות, אז:
1. להוריד כרום לשילד
2. להוריד אפליקציה מתאימה (יש qBittorrent לאנדרואיד שניתן להתקין עליו?)
3. לקנות HHD חיצוני של 2TB לפחות שיתחבר אליו קבוע דרך USB
4. אולי אפילו מקלדת על ה USB הפנוי?
יכול לעבוד?
מה דעתכם על הקונפיגורציה? אם יש רעיון אלגנטי יותר אשמח לשמוע.
תודות.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
אני ניסיתי משהו דומה לפני כמה שנים עם Shield רגיל משנת 2015, אפליקצית Transmission, דיסק חיצוני וחיבור קווי לאינטרנט במהירות 1Gbit ומהירות ההורדה הייתה איטית מאוד - כמה MB בודדים לעומת 100MB+ דרך המחשב. אני משער שצוואר הבקבוק מבחינת קצב ההורדה הוא המעבד האיטי שלא השתפר משמעותית בין דגמי 2015 ל-2019 ולכן אני לא חושב שיהיה הבדל משמעותי אם בכלל בין הדגמים מבחינת מהירות ההורדה אבל אתה תמיד יכול לנסות ולראות אם זה עובד אצלך טוב יותר. בהצלחה!
נ.ב: למיטב ידיעתי QBittorrent לא קיימת על אנדרואיד אבל אולי יש תוכנות אחרות? עדיף כמובן להוריד אפליקציה לשילד מאשר להתעסק עם כרום.
חוץ מזה כדאי לך לשקול עכבר ו/או מקלדת אלחוטיים - זה יהיה הרבה יותר נוח לעבודה מאשר עכבר ומקלדת חוטיים.
נ.ב: למיטב ידיעתי QBittorrent לא קיימת על אנדרואיד אבל אולי יש תוכנות אחרות? עדיף כמובן להוריד אפליקציה לשילד מאשר להתעסק עם כרום.
חוץ מזה כדאי לך לשקול עכבר ו/או מקלדת אלחוטיים - זה יהיה הרבה יותר נוח לעבודה מאשר עכבר ומקלדת חוטיים.