אחסון בענן- משרד שטח קטן - google drive

פורום לכל מה שקשור לאחסון (מקומי, נייד ובענן). NASים ועוד.
שלח תגובה
plataoplomo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום,

הקמנו משרד קטן עם 3 יוזרים. ואני צריך לשתף ביניהם קבצים ושהם יהיו גם מגובים.
בהתחלה חשבתי על נאס קטן אבל ההיקף לא כזה גדול ואני רוצה שגם למשרד המרכזי תהיה גישה נוחה.
google דרייב נראה לי פיתרון מעולה במיוחד כי הוא מוסיף כונן וירטואלי בנפרד וקל מאוד להתנהל עם זה.

העניין הוא שלא הצלחתי להבין אם גוגל דרייב מתאים גם לעסקים כי הוא מפנה ל WORKSPACE גם של גוגל שזה יחד עם מיילים, פגישות וכד'.
אבל מה שאנחנו צריכים זה רק הכונן שיתוף וגיבוי.
גוגל דרייב אני אצטרך להתקין בכל מחשב עם אותה כתובת מייל ואז לא תהיה לי אפשרות חלוקה ליוזרים ולדעת מי עדכן מה נראה לי שכל פעם אקבל התראה שיש חיבור ממחשב אחר. אני לא רוצה לשלוח זימון למייל הפרטי של העובד כדי שיקבל גישה לדרייב הזה כי אז הקבצים של אותו עובד יופיעו במחשבים שלנו.

מה ניתן לעשות ?

תודה

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #2 

plataoplomo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

לפי מה שכתוב אני צריך לפתוח לכולם דומיין בגוגל ויש לנו כבר ב365 -- אני אבדוק אם ניתן לעשות אותו דבר ב onedrive

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3544
נתן תודות: 1106 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

כן, גוגל דרייב מתאים לעסקים.

גוגל דרייב עובד עם ג'ימייל רגיל (או פרטי של כל עובד או לייצר תיבות חינמיות לכל עובד למטרת העסק)

במידה ויש לך דרישות מתקדמות יותר כמו לדוגמה שטח אחסון ללא הגבלה או לעבוד עם דומיין ספציפי של החברה שלך (ולא סיומת Gmail.com רגילה) אז אתה צריך את workspace

יש לי עסק 7 שנים עם 10 עובדים, ניסיתי את שתי האופציות, אנחנו עובדים עם גוגל דרייב אם התכנית של 200gb באופן יומיומי.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

plataoplomo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

05/01/2023 15:34  
vivi כתב:
כן, גוגל דרייב מתאים לעסקים.

גוגל דרייב עובד עם ג'ימייל רגיל (או פרטי של כל עובד או לייצר תיבות חינמיות לכל עובד למטרת העסק)

במידה ויש לך דרישות מתקדמות יותר כמו לדוגמה שטח אחסון ללא הגבלה או לעבוד עם דומיין ספציפי של החברה שלך (ולא סיומת Gmail.com רגילה) אז אתה צריך את workspace

יש לי עסק 7 שנים עם 10 עובדים, ניסיתי את שתי האופציות, אנחנו עובדים עם גוגל דרייב אם התכנית של 200gb באופן יומיומי.
...
אתה עובד עם workspace או הדרייב הרגיל ופשוט הוספת עוד שטח אחסון?

אם זה הרגיל .. פשוט התקנתם את הדרייב בכל מחשב עם אותו שם משתמש?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3544
נתן תודות: 1106 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #6 

05/01/2023 18:43  
plataoplomo כתב:
אתה עובד עם workspace או הדרייב הרגיל ופשוט הוספת עוד שטח אחסון?

אם זה הרגיל .. פשוט התקנתם את הדרייב בכל מחשב עם אותו שם משתמש?
...
עם הדרייב הרגיל.
בכל מחשב יש דרייב של משתמש פרטי אחר (ככה תוכל לדעת מי עובד על מה ומי מגיב למה)
במחשב אחד יש את הדרייב שפשוט הוספנו לו שטח אחסון.
לכל המשתמשים יש גישה לכל קבצי גוגל שיט/דוקס/תקייה עם קבצים נוספים כמו תמונות וסרטונים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

שלח תגובה

חזור אל “NAS ואחסון”