נטפליקס דרך פרטנר סיבים חושבים שאני מחובר עם VPN
-
RelentlesS
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לאחרונה תכנים מסויימים בנטפליקס לא מופיעים אצלי.
אחרי כמה חקירות מסתבר שנטפליקס מזהה שאני כביכול מחובר דרך VPN ולכן נחסמים כל התכנים תלויי מיקום (ישראל) ופתוחים רק התכנים הגלובליים שפתוחים בכל העולם (למשל הפקות מקור של נטפליקס). העניין הוא שאני לא מחובר דרך VPN בכלל.
- אם אני מרסט את המודם (Partner Fiber technicolor) ומקבל כתובת IP חדשה, זה מסתדר לזמן מסויים, עד שנחסם מחדש.
- שמתי לב שאחרי ריסוט כזה, מופיע בהגדרות של אפליקציית נטפליקס בטלויזיה (LG) רק IPv4. לאחר זמן מופיע גם IPv6 אבל עדיין לא חסום. תמיד כשחסום מופיע לי IPv6 גם בכתובת וגם ב-DNS (לצד IPv4).
- ביטלתי אפשרות IPv6 במודם-ראוטר אבל לא שינה כלום.
- החסימה קורית בטלויזיה ובאייפון חדש, אבל לא באייפד ישן למשל. כלומר אני מחובר בווייפיי באייפון החדש ובאייפד הישן יחסית, ורק באייפון התכנים חסומים.
לא ניסיתי עדיין, אבל חושש שיקח זמן ועצבים לקבל תגובה חכמה מפרטנר ממשהו שמבין בזה, אז אשמח לתובנות כאן...
אחרי כמה חקירות מסתבר שנטפליקס מזהה שאני כביכול מחובר דרך VPN ולכן נחסמים כל התכנים תלויי מיקום (ישראל) ופתוחים רק התכנים הגלובליים שפתוחים בכל העולם (למשל הפקות מקור של נטפליקס). העניין הוא שאני לא מחובר דרך VPN בכלל.
- אם אני מרסט את המודם (Partner Fiber technicolor) ומקבל כתובת IP חדשה, זה מסתדר לזמן מסויים, עד שנחסם מחדש.
- שמתי לב שאחרי ריסוט כזה, מופיע בהגדרות של אפליקציית נטפליקס בטלויזיה (LG) רק IPv4. לאחר זמן מופיע גם IPv6 אבל עדיין לא חסום. תמיד כשחסום מופיע לי IPv6 גם בכתובת וגם ב-DNS (לצד IPv4).
- ביטלתי אפשרות IPv6 במודם-ראוטר אבל לא שינה כלום.
- החסימה קורית בטלויזיה ובאייפון חדש, אבל לא באייפד ישן למשל. כלומר אני מחובר בווייפיי באייפון החדש ובאייפד הישן יחסית, ורק באייפון התכנים חסומים.
לא ניסיתי עדיין, אבל חושש שיקח זמן ועצבים לקבל תגובה חכמה מפרטנר ממשהו שמבין בזה, אז אשמח לתובנות כאן...
נערך לאחרונה על ידי RelentlesS ב 30/12/2022 19:28, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
אני עם ציוד שלי בפרטנר במשך מספר שנים כבר ומשתמש בשירותי VPN, מניסיוני ככל ששירות ה-VPN יותא איכותי הכל עובד חלק יותר
אני משתמש ב-Express VPN
לעיתים רחוקות נאלץ לאתחל את הסטרימר ובזאת מסתיימת ההתעסקות
אני משתמש ב-Express VPN
לעיתים רחוקות נאלץ לאתחל את הסטרימר ובזאת מסתיימת ההתעסקות
-
RelentlesS
-
- חבר שרק התחיל

אה אולי לא הדגשתי את הדבר הכי חשוב -- אני לא משתמש ב-VPN !
(עדכנתי את ההודעה המקורית)
(עדכנתי את ההודעה המקורית)
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא נתקלתי בבעיה כזאת אבל כאשר השתמשתי בפרוקסי מהעבודה, זה לא עבד עם הראוטר של פרטנר. בקשתי מהם להחזיר את הראוטר ולקבל מתאם סיב אופטי ל WAN ורכשתי ראוטר אסוס פרטי. מאז אין שום בעיה. כנראה הבעיה היא עם הציוד שלהם. אל תקח מהם כלום מלבד מתאם אפור קטן שמתחבר לקיר ולשקע הכחול בראוטר שלך.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אני מספר שנים עם נטפליקס + פרטנר סיבים
מעולם לא חוויתי או שמעתי מה שאתה מתאר
ההבדל בינינו הוא הראוטר.
נסה לדבר עם התמיכה הטכנית של פרטנר היא דווקא טובה, והם יודעים הכי טוב מה לסדר בציוד שלהם
מעולם לא חוויתי או שמעתי מה שאתה מתאר
ההבדל בינינו הוא הראוטר.
נסה לדבר עם התמיכה הטכנית של פרטנר היא דווקא טובה, והם יודעים הכי טוב מה לסדר בציוד שלהם
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
RelentlesS
-
- חבר שרק התחיל

תודה, אני אדבר איתם
מדובר רק דרך במכשירים סלולארים (ולא מחשב אישי למשל)?
-
RelentlesS
-
- חבר שרק התחיל

לא יודע כל כך מה להסיק מזה, אבל הנה כל הבדיקות שעשיתי:...
מחשב נייח (Win10) בחיבור קווי - לא נחסם
מחשב נייד (Win10) בחיבור אלחוטי - לא נחסם
טלויזיה LG (WebOS 5 - גרסה הכי עדכנית למכשיר, מהשבועות האחרונים) בחיבור קווי דרך מתאם של yes - נחסם
אותה טלויזיה LG בחיבור אלחוטי - נחסם
טלויזיה Philips בחיבור אלחוטי - לא נחסם
אייפד (iOS12) - לא נחסם
אייפון (iOS16 ) נחסם
כאמור, כל ה"נחסמים" משתחררים למשהו כמו יום ע"י ריסוט הראוטר (של פרטנר).
מעניין לראות את ההבדל בהגדרות הרשת באפליקציית נטפליקס בשתי הטלויזיות:
ב-LG שנחסם, תחת DNS servers מופיעות שתי כתובות מקומיות - IPv4 ו-IPv6
בפיליפס שלא נחסם, תחת DNS servers מופיעות רק כתובת מקומיות - IPv4
מה שמחזק אצלי את ההשערה שזה תלוי מערכת ההפעלה של המכשיר:
חדש (תמיכה מסוג כלשהו ב-IPv6): נחסם
ישן: לא נחסם.
עדיין לא דיברתי עם התמיכה...
התכנים שנחסמים, דרך אגב (אלה ששמתי לב אליהם לפחות) הם ריק ומורטי (ראיתי הכל כבר) ומניפסט (מנסה בכל הכח לסיים
רק תבדוק לפני שאין שום הגדרות מוזרות בsettings תחת VPN ו DNS . יש לפעמים חוסמי ספאם שמגדירים שם שרתים... קרה אצלי עם חוסם פרסומות כשלהו...
האם ניסית להתחבר עם ראוטר משלך?
הייתי צריך להחליף את הראוטר לראוטר שלהם לצורך בדיקה. בדרך כלל כשאתה נכנס למייל ממקום חדש, אחרי הפעם הראשונה הוא כבר לא מבקש לזהות את המכשיר.
היו לי המון פעמים שזה דרש לשלוח הודעת SMS לפלאפון ודברים דומים עם הראוטר שלהם בעוד שעם שלי זה לא קורה בכלל.
הייתי צריך להחליף את הראוטר לראוטר שלהם לצורך בדיקה. בדרך כלל כשאתה נכנס למייל ממקום חדש, אחרי הפעם הראשונה הוא כבר לא מבקש לזהות את המכשיר.
היו לי המון פעמים שזה דרש לשלוח הודעת SMS לפלאפון ודברים דומים עם הראוטר שלהם בעוד שעם שלי זה לא קורה בכלל.