שאלה בקשר לגובה תליית LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
יאיראל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום! שמי יאיר ואני חדש באתר...(אגב אני מהנדס אלקטרואופטיקה אז אני יכול לתרום קצת מהידע שלי נראה לי...)
יש לי טלויזית LCD של סמסונג 32 אינטש בסלון.
מרחק הקיר ממנה הוא 390 ס"מ ומרחק הישיבה שלי ממנה הוא 360 ס"מ (כי אני יושב על ספה מן הסתם אז אני יותר קדימה מהקיר....) השאלה שלי היא באיזה גובה צריך להיות החלק העליון של הטלויזיה? אני שיערתי שזוית הצפיה צריכה להיות 20 מעלות ולכן הגובה יהיה בסביבות 128 ס"מ גם בדקתי לפי שליש תחתון של הטלויזיה בגובה העיניים ויצא לי משהו בסביבה אבל אני רוצה להיות בטוח....מה דעתכם?

דבר נוסף שרציתי לשאול הוא כזה...
בהגדרות הטלויזיה שקיבלתי מהיצרן, התמונה נראית קצת מוזר...כשאני רואה איזו תוכנית או משהו אז כשאחת הדמויות מזיזה את הראש נוצרת "מריחה" כזו של הפרצוף...כאילו, מכירים את הפונקציה הזו שיש בווינדוס לעשות עקבות למצביע של העכבר....אז משהו בסגנון....אז הורדתי קצת את הניגודיות וזה השתפר...אבל אני מעדיף שהניגודיות תהיה על מקסימום ולכן אני שואל האם יש דרך אחרת לשפר את זה....מה גם שזה לא השתפר לחלוטין ועדיין יש לי את הבעיה הזו...יכול להיות שזו בעיה של השידור בכבלים בגלל שזה לא HDTV או שזו בעיה בטלויזיה?? לא נראה לי שזו בעיה של קצב רענון כי יש לי 5 מילי שניה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

שליש תחתון בגובה העיניין.
כל שאר הפרמטרים נובעים מזה.

ברוך הבא, אגב !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

לגבי המריחה, יש מצב שהמריחה הזאת קורה רק בשוליים של המסך? או בכל מקום?
רק בשידורי HOT/YES או גם במחשב/DVD?
איזה חיבור?
Silence speaks louder than words

יאיראל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

המריחה לא קורה רק בצדדים זה כמו מן עכבות כאלה של הדמות כלומר נגיד שמישהו מסובב את הראש, אז יש מריחה כזו וזה קורה רק בהוט. בדיוידי זה בסדר..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”