מערכת קולנוע ביתי ב6000 שקל, אפשרי?
שלום, קראתי בערך חודש באתר והגיע הזמן להרשם, קודם כל קוראים לי אדם, נעים מאוד.
ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתי, חשוב לציין שאין לי כרגע לא רסיבר ולא רמקולים ברמה.
אשמח אם תמליצו לי על רמקולים טובים 5.1 ועל רסיבר הכי טוב שאפשר להכניס לתקציב שלי[6000]. אני יודע שזה קצת אבל...THE BEST I CAN DO.
חשוב לציין שהמערכת תתחבר אך ורק למחשב, אין לי דיסקים מקוריים בכלל וקנייתם לא באה בחשבון כרגע, ככה שאת קבצי המוזיקה אני ישמע מהמחשב [MP3] וסרטים גם כן ינגנו מהמחשב.
כרטיס קול כרגע 7.1 אך בקרוב אשדרג רותו למשהו יותר איכותי.
חשוב לי יותר האיכות של הרמקולים בסרטים מאשר במוסיקה, אם לחלם לאחוזים אז זה משהו כמו 60-40% לטובת הסרטים. מקווה שתעזרו לי.
תודה.
אדם
ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתי, חשוב לציין שאין לי כרגע לא רסיבר ולא רמקולים ברמה.
אשמח אם תמליצו לי על רמקולים טובים 5.1 ועל רסיבר הכי טוב שאפשר להכניס לתקציב שלי[6000]. אני יודע שזה קצת אבל...THE BEST I CAN DO.
חשוב לציין שהמערכת תתחבר אך ורק למחשב, אין לי דיסקים מקוריים בכלל וקנייתם לא באה בחשבון כרגע, ככה שאת קבצי המוזיקה אני ישמע מהמחשב [MP3] וסרטים גם כן ינגנו מהמחשב.
כרטיס קול כרגע 7.1 אך בקרוב אשדרג רותו למשהו יותר איכותי.
חשוב לי יותר האיכות של הרמקולים בסרטים מאשר במוסיקה, אם לחלם לאחוזים אז זה משהו כמו 60-40% לטובת הסרטים. מקווה שתעזרו לי.
תודה.
אדם
רק חדש* מצטער שלא ציינתי, אני יודע שאני יכול למצוא מציאות ביד שניה אבל לא יודע איך להסביר את זה, אני מעדיף שהכל יהיה חדש.
צריך המלצה לכמה רסיברים ורמקולים במסגרת התקציב שלי כדי שאוכל ללכת לחנות ולהשוות ביניהם.
וד"א איך הרסיבר מתחבר למחשב? בצורה אידיאלית
צריך המלצה לכמה רסיברים ורמקולים במסגרת התקציב שלי כדי שאוכל ללכת לחנות ולהשוות ביניהם.
וד"א איך הרסיבר מתחבר למחשב? בצורה אידיאלית
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עדכון בנושא, היום הלכתי לשמוע כמה סטים, החל מהזולים ועד ליקרים[בשבלי] כולם נשמעו נחמד עד שהגעתי לסט של חברה בשםCERWIN משהו...נשמעו מדהים, איך ששמעתי אותם אמרתי לעצמי שאני חייב אותם בבית הדגמים אני לא זוכר בדיוק אבל כולם התחילו ב Vמשהוובסוף C או F יאנו סטר\קידמי.
בקיצור הבעיה היחידה שהם ממש יקים לי, אני מוציא את כל התקציב רק על הרמקולים...ואני צריך עוד רסיבר.
השאלה שלי האם החברה הזאת נחשבת לטובה, למישהו יש נסיון איתם? וקצת מפחיד אותי הקטע שיש להם רק שני אלמנטים מקדימה למרות שהם נשמעים מצויין...יש סיבה?
תודה.
בקיצור הבעיה היחידה שהם ממש יקים לי, אני מוציא את כל התקציב רק על הרמקולים...ואני צריך עוד רסיבר.
השאלה שלי האם החברה הזאת נחשבת לטובה, למישהו יש נסיון איתם? וקצת מפחיד אותי הקטע שיש להם רק שני אלמנטים מקדימה למרות שהם נשמעים מצויין...יש סיבה?
תודה.
cerwin vega חברה מוכרת וידועה. בד"כ ממליצים עליהם למוסיקת מועדונים חזקה - אם זה הסגנון שלך אז יש מצב שיתאימו. בקשר לאלמנטים זה תלוי בדגם. אני מכיר דגמים גם עם 3. אני חושב שעם כאלה רמקולים לא ממש צריך סאבוופר.
http://www.cerwinvega.com/
http://www.cerwinvega.com/
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
חשוב לזכור שחדר סטריאו בחנויות עלול להטעות (ולרוב באמת עושה את זה)!
קודם כל האקוסטיקה בחדרים האלה היא אופטימלית - סביר שהרמקולים לא ישמעו ככה אצלך בבית.
דבר שני, הרבה פעמים מחברים את הסטים היקרים יותר להגברה האיכותית ביותר וכך נוצר רושם מוטעה שהם הרבה יותר מרשימים מאחרים.
דבר שלישי, נניח שהרמקולים האלה באמת יותר טובים בהרבה מאחרים אבל נוגסים לך חלק גדול מהתקציב, איזה מגבר תקנה להם? משהו מצ'וקמק?.. בסופו של דבר מה שמגדיר את אופי ועוצמת הצליל שיוצאים מהרמקול הוא המגבר/רסיבר.
אם אתה מעוניין בסט טוב ולא יקר לקולנוע ביתי הייתי ממליץ לך על Boston acoustics
דגם MS4000 או MS8000 מאוד מוצלחים ביחס למחירם.
בהצלחה
קודם כל האקוסטיקה בחדרים האלה היא אופטימלית - סביר שהרמקולים לא ישמעו ככה אצלך בבית.
דבר שני, הרבה פעמים מחברים את הסטים היקרים יותר להגברה האיכותית ביותר וכך נוצר רושם מוטעה שהם הרבה יותר מרשימים מאחרים.
דבר שלישי, נניח שהרמקולים האלה באמת יותר טובים בהרבה מאחרים אבל נוגסים לך חלק גדול מהתקציב, איזה מגבר תקנה להם? משהו מצ'וקמק?.. בסופו של דבר מה שמגדיר את אופי ועוצמת הצליל שיוצאים מהרמקול הוא המגבר/רסיבר.
אם אתה מעוניין בסט טוב ולא יקר לקולנוע ביתי הייתי ממליץ לך על Boston acoustics
דגם MS4000 או MS8000 מאוד מוצלחים ביחס למחירם.
בהצלחה
אודיופיליה היא המחלה היחידה שניתן לטפל בה ע"י חשבון בנק מנופח...