TCL 65c735
היי, רכשתי את ה C635 לאחרונה והיא טובה ממש בהשוואה למתחרים באותו מחיר, החיסרון היחיד שמצאתי היה ממשק אנדרואיד פנימי מעט איטי (אפשר לפתור בחיבור סטרימר וזהו).
ה C735 אמורה להיות עוד יותר טובה כך שלמחיר שלה נראה לי שהיא צריכה להיות בין הטובות.
אבל לגבי אמינות אני לא יודע מה להגיד אבל לפחות יש 3 שנות אחריות מלאה (הסמסונג שהייתה לי התקלקלה קצת אחרי 3 שנים).
ה C735 אמורה להיות עוד יותר טובה כך שלמחיר שלה נראה לי שהיא צריכה להיות בין הטובות.
אבל לגבי אמינות אני לא יודע מה להגיד אבל לפחות יש 3 שנות אחריות מלאה (הסמסונג שהייתה לי התקלקלה קצת אחרי 3 שנים).
-
tal001
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
צודק.. טוב אני מחכה לחסוך מספיק בשבילה25/12/2022 22:03vettel כתב: היי, רכשתי את ה C635 לאחרונה והיא טובה ממש בהשוואה למתחרים באותו מחיר, החיסרון היחיד שמצאתי היה ממשק אנדרואיד פנימי מעט איטי (אפשר לפתור בחיבור סטרימר וזהו).
אבל לגבי אמינות אני לא יודע מה להגיד אבל לפחות יש 3 שנות אחריות מלאה (הסמסונג שהייתה לי התקלקלה קצת אחרי 3 שנים)....
תודה רבה אחי
-
tal001
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
מה ההבדל בין ה935 ל735 ???26/12/2022 8:41ushai906 כתב: יש לי את ה 75C935. מעולה! בכללי מאוד מרוצה. צריך לעשות כיול של ההגדרות לטעם שלי שעדיין לא השקעתי את הזמן, אבל התמונה מעולה, בהירה מאוד גם באור יום מלא....