צפייה במצלמות אנלוגיות בHA דרך DVR PROVISION
יש לי DVR 8200 מחובר ל6 מצלמות אנלוגיות - אני יכול לראות את כולן דרך האפליקציה הייעודית של PROVISION
אני רוצה לראות אותן בHA אבל לא הצלחתי למצוא את כתובת הVIDEO FEED בשום צורה
האם אפשר לבצע חיבור כזה איכשהוא או שחייב רק דרך הDVR שלהם?
אני רוצה לראות אותן בHA אבל לא הצלחתי למצוא את כתובת הVIDEO FEED בשום צורה
האם אפשר לבצע חיבור כזה איכשהוא או שחייב רק דרך הDVR שלהם?
הכתובת של מצלמה דרך ה-DVR של PROVISION היא:
[IP] - ה-IP של ה-DVR ברשת הפנימית.
כשהפורט, אם לא שינית את ברירת המחדל הוא 554.
[camera#] זה מספר המצלמה ב-DVR, נגיד 1.
stream type יכול להיות sub או main. את ה-linktype תשאיר על tcp.
ב-HA תבחר מצלמה גנרית ותשחק עם ההגדרות, יכול מאוד להיות שרק עם ה-URL המלא הזה לא תצטרך אף הגדרה אחרת שם.
בהצלחה.
קוד: בחירת הכל
rtsp://[user]:[password]@[ip]:[port]/chID=[camera#]&streamType=sub&linkType=tcp
כשהפורט, אם לא שינית את ברירת המחדל הוא 554.
[camera#] זה מספר המצלמה ב-DVR, נגיד 1.
stream type יכול להיות sub או main. את ה-linktype תשאיר על tcp.
ב-HA תבחר מצלמה גנרית ותשחק עם ההגדרות, יכול מאוד להיות שרק עם ה-URL המלא הזה לא תצטרך אף הגדרה אחרת שם.
בהצלחה.
@Qua96 תודה על העזרה אבל משום מה זה לא נפתח - אני מקבל Timeout while loading URL
שיחקתי עם 2 הפורטים (HTTP AND DVR)
ניסיתי גם כמה CAMERA IDS למרות שאני לא ממש יודע איך ניתן לאמת את זה בתוכנה של PROVISION
ניסיתי גם כמה אפשרויות RTSP transport protocol
בשום צורה זה לא נפתח - בתוכנה של הDVR מוגדר פרוטוקל Proviosion ISR והוא אינו ניתן לשינוי
אני כן מצליח לראותן בתוכנות הייעודיות בטלפון ובWINDOWS גם מחוץ לבית
גם VLC NETWORK STREAM מנסה שעה ולא מצליח
בHA אני לא מצליח ולא יודע מה אני עושה לא נכון?
שיחקתי עם 2 הפורטים (HTTP AND DVR)
ניסיתי גם כמה CAMERA IDS למרות שאני לא ממש יודע איך ניתן לאמת את זה בתוכנה של PROVISION
ניסיתי גם כמה אפשרויות RTSP transport protocol
בשום צורה זה לא נפתח - בתוכנה של הDVR מוגדר פרוטוקל Proviosion ISR והוא אינו ניתן לשינוי
אני כן מצליח לראותן בתוכנות הייעודיות בטלפון ובWINDOWS גם מחוץ לבית
גם VLC NETWORK STREAM מנסה שעה ולא מצליח

בHA אני לא מצליח ולא יודע מה אני עושה לא נכון?
אני לא חושב שצריך הפניית פורט כי אתה מנסה מתוך הרשת. port forwarding זה כשמנסים מבחוץ לראוטר.
@ofird אתה יכול להעלות תמונות של המסך עם הפורטים ב-DVR, המסך של המצלמות וכל מסך אחר שנראה לך רלוונטי (ציינת ששיחקת עם כל מיני הגדרות...).
מה שם התוכנה של ה-DVR?
@ofird אתה יכול להעלות תמונות של המסך עם הפורטים ב-DVR, המסך של המצלמות וכל מסך אחר שנראה לך רלוונטי (ציינת ששיחקת עם כל מיני הגדרות...).
מה שם התוכנה של ה-DVR?
Qua964 צודק, אם רק דרך הרשת הפנימית אין צורך בהפנית פורטים.
ofird במדריך למשתמש של הDVR 8200 אני לא רואה התיחסות לRTSP, אתה בטוח שיש ? זה דגם ישן, נכון ?
לבדוק בעיות בשימוש בRTSP היתי משתמש הVLC - open network stream
ofird במדריך למשתמש של הDVR 8200 אני לא רואה התיחסות לRTSP, אתה בטוח שיש ? זה דגם ישן, נכון ?
לבדוק בעיות בשימוש בRTSP היתי משתמש הVLC - open network stream
תודה ירון - אני אכן דרך הרשת הפנימית -2 הפורטים נגישים מTELNET ברשת הפנימית, זאת לא הביה לדעתי
אני חששתי ש*אין* לכן שאלתי אבל התשובה היתה שזה אפשרי אז חשבתי שאולי פספסתי - האם הם סגרו את האפשרות הזאת? איך אפשר לדעת?
אני חששתי ש*אין* לכן שאלתי אבל התשובה היתה שזה אפשרי אז חשבתי שאולי פספסתי - האם הם סגרו את האפשרות הזאת? איך אפשר לדעת?
נערך לאחרונה על ידי ofird ב 03/01/2023 20:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
בטוח שיש דרך... אני לא יודע מה הראית לי במסך ששלחת, הוא לא נראה לי קשור למה שאתה מחפש. ה- OSSIA אמורה לתמוך עד כמה שאני יודע. תמצא את מסכי הקונפיגורציה, אני חושב שהם קראו לזה משהו כמו functional panel או איזה שם לא סביר אחר. חפש שם network או משהו בסגנון הזה ובפנים אמור להיות לך TCP, DDNS וכו' ובין היתר גם ports - שלח את המסך הזה. ואם אתה כבר כאן, גם את המסך של ה-TCP.
לגבי ה- channel של המצלמה, אמור להיות בפאנל הזה מסך להוספה/עריכה של מצלמות, בטח נקרא cameras (מקביל ל-network) - תיכנס למצב עריכה ותראה את רשימת המצלמות, המספר הסידורי שלהן הוא הערוץ.
כתוב גם את ה-URL שאיתו ניסית לפתוח את המצלמה ב-VLC.
לגבי ה- channel של המצלמה, אמור להיות בפאנל הזה מסך להוספה/עריכה של מצלמות, בטח נקרא cameras (מקביל ל-network) - תיכנס למצב עריכה ותראה את רשימת המצלמות, המספר הסידורי שלהן הוא הערוץ.
כתוב גם את ה-URL שאיתו ניסית לפתוח את המצלמה ב-VLC.
אכן נראה שאין שם הגדרה ל-RTSP (זה פורט נפרד מ-HTTP ו-SERVER ולכן אין סיכוי שה-VLC יעבוד עם פורט 200). ברירת המחדל של RTSP זה 554. תנסה להחליף ב-URL של ה-VLC - אולי יעבוד... גם תבדוק מה השגיאה שה-VLC מציג.
ואם עדיין לא הולך - מה אומר wireshark כשאתה נכנס מהמחשב ל-live view?
אני חושב שאני מכיר מישהו שיש לו OSSIA, נראה אם אצליח לבדוק מה יש לו... איזה גרסה יש לך?
ואם עדיין לא הולך - מה אומר wireshark כשאתה נכנס מהמחשב ל-live view?
אני חושב שאני מכיר מישהו שיש לו OSSIA, נראה אם אצליח לבדוק מה יש לו... איזה גרסה יש לך?
ככה זה נראה ב-DVR שמקבל RTSP:
כנראה ש- @a_yaron צודק - אם אין אפשרות להגדיר פורט ל-RTSP, אז זה לא יעבוד.
יש עדיין סיכוי קל עם wireshark - בסופו של דבר האפליקציה שלהם עובדת לך. דרך אגב - עובדת לך גם מחוץ לרשת הפנימית?
יש עדיין סיכוי קל עם wireshark - בסופו של דבר האפליקציה שלהם עובדת לך. דרך אגב - עובדת לך גם מחוץ לרשת הפנימית?
אפשר לשאול במה אתה עוסק?...
עבוד מצוין ברשת הפנימית והחיצונית04/01/2023 13:59Qua964 כתב: ככה זה נראה ב-DVR שמקבל RTSP:
image.png
כנראה ש- @a_yaron צודק - אם אין אפשרות להגדיר פורט ל-RTSP, אז זה לא יעבוד.
יש עדיין סיכוי קל עם wireshark - בסופו של דבר האפליקציה שלהם עובדת לך. דרך אגב - עובדת לך גם מחוץ לרשת הפנימית?...
רק לא תמוך בשום דבר מלבד הפרוטוקול שלהם
למה אתם ממליצים לשדרג?