אז הלכתי לקולנוע אחרי שלא הייתי שם 16 שנה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
פעם אחרונה שהייתי בקולנוע זה היה בהקרנה לחברי האתר בשנת 2005/6/7, לא זוכר שנה מדויקת.
מאז לא הלכתי לקולנוע ולא חסר סיבות:
1. הלעיסה הבלתי פוסקת של כל האנשים בעולם.
2. האנשים שקמים באמצע הסרט ומסתירים.
3. הפרסומות של החצי שעה בהתחלה.
4. השמע הגרוע.
5. איכות התמונה הבינונית.
אז היום פינקו אותנו מהעבודה ונתנו הקרנה פרטית בסינמה סיטי בגלילות. לקחתי את המשפחה ואמרתי שבטח משהו השתנה לטובה בכל השנים האלו.
הסרט היה Avatar: The Way of Water
הנקודות הטובות
1. לא היה פרסומות.
2. הסרט התחיל בזמן.
הנקודות הרעות
3. השמע הגרוע, כל כך גרוע, שאני חושב שהדרייברים היו קרועים. גם לא היה בגלל באסים (אני רגיל ל- SVS PB16 ULTRA).
4. איכות התמונה הבינונית, הרגשתי שאני צופה ב- 720P.
5. שלטי היציאה שמול המסך עם מסך מבריק, אז יש השתקפויות. התקרה אקוסטית, אבל בין הפאנלים, יש מסגרת מתכתית גם כן עם השתקפויות. זה קולנוע, לא לקחו יועץ?
אולם 14 בסינמה סיטי גלילות למתעניינים.
אני לא מצטער שיצא לי שרשור קיטורים, אני באמת לא מבין את האנשים שהולכים לקולנוע.
אנסה עוד 15 שנה, בטוח ישתנה משהו.
למטה כמה תמונות של ההשתקפויות לקישוט.
מאז לא הלכתי לקולנוע ולא חסר סיבות:
3. הפרסומות של החצי שעה בהתחלה.
4. השמע הגרוע.
5. איכות התמונה הבינונית.
אז היום פינקו אותנו מהעבודה ונתנו הקרנה פרטית בסינמה סיטי בגלילות. לקחתי את המשפחה ואמרתי שבטח משהו השתנה לטובה בכל השנים האלו.
הסרט היה Avatar: The Way of Water
הנקודות הטובות
1. לא היה פרסומות.
2. הסרט התחיל בזמן.
הנקודות הרעות
3. השמע הגרוע, כל כך גרוע, שאני חושב שהדרייברים היו קרועים. גם לא היה בגלל באסים (אני רגיל ל- SVS PB16 ULTRA).
4. איכות התמונה הבינונית, הרגשתי שאני צופה ב- 720P.
5. שלטי היציאה שמול המסך עם מסך מבריק, אז יש השתקפויות. התקרה אקוסטית, אבל בין הפאנלים, יש מסגרת מתכתית גם כן עם השתקפויות. זה קולנוע, לא לקחו יועץ?
אולם 14 בסינמה סיטי גלילות למתעניינים.
אני לא מצטער שיצא לי שרשור קיטורים, אני באמת לא מבין את האנשים שהולכים לקולנוע.
אנסה עוד 15 שנה, בטוח ישתנה משהו.
למטה כמה תמונות של ההשתקפויות לקישוט.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זה בפי גלילות, תנסה ללכת לקולנוע כמו סינמה סיטי בבאר שבע. לפני שנה בדרך חזרה מאילת החלטנו לזרום עם הילדים לסרט במקום מנוחה. אחרי הכל יש להם מתחם חדש וענק וזה עתה (אז) נפתח שוב לאחר השבתה בגלל הסגרים. האיכות הטכנית פשוט מתחת לכל גבול. לכל מה שציינת לגבי הפרעות הקהל, תחליף את הקהל לערסים ותוסים דיבורים, צחוקים שלא קשורים לסרט, מריבות, וקללות... בלי קשר, האבטר הזה הוא סרט סוועה. הראשון לפחות היה מקורי ועם 3D מושקע. כאן זה נראה כמו סרט אנימציה עם תסריט של 2 שקל ובנוסף הוא עם התחלה ובלי סוף... עדיף להמתין שיהפוך לזמין באיכות BD.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
ב-yes planet ראשל״צ imax ברמה גבוהה
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 296
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
כל כך נכון, אם יש מערכת בסיסית בבית אין שום סיבה ללכת לקולנוע.
הלכתי ל 3 אולמות שנה שעברה:
VIP זכרון, מלא השתקפויות, תמונה ירודה, אנשים מדברים ללא סוף
אולם 1 ביס פלאנט חיפה, איכות תמונה מממממשש ירודה (ועוד ראיתי חולית
), המסך היה עם גלים כאלה, שמע ממש גרוע
ONYX בגלילות, נחמד מאוד, המסך גבוה מדי
וכמובן כל האולמות סובלים משלטי יציאות חירום ותאורות שמאירות על המסך
רק אולם ה IMAX בראשל"צ באיכות טובה
כולי תקווה שיס פלאנט יפתחו אולם IMAX בחיפה ורק אז אחזור לקולנוע
הלכתי ל 3 אולמות שנה שעברה:
VIP זכרון, מלא השתקפויות, תמונה ירודה, אנשים מדברים ללא סוף
אולם 1 ביס פלאנט חיפה, איכות תמונה מממממשש ירודה (ועוד ראיתי חולית
ONYX בגלילות, נחמד מאוד, המסך גבוה מדי
וכמובן כל האולמות סובלים משלטי יציאות חירום ותאורות שמאירות על המסך
רק אולם ה IMAX בראשל"צ באיכות טובה
כולי תקווה שיס פלאנט יפתחו אולם IMAX בחיפה ורק אז אחזור לקולנוע
הייתי שלשום עם הילד בסרט ילדים!
בערך 20 שנה לא הייתי בקולנוע.
לא הפסדתי כלום כל השנים. שלא הייתי.
קודם כל היה מטונף,הקולנוע פשוט טינופת
וזו הייתה הקרנה ראשונה לאותו היום.
שעה 11.
פרסומות היו 20 דקות בדיוק!!
זוועה.
לב המפרץ בחיפה.
בערך 20 שנה לא הייתי בקולנוע.
לא הפסדתי כלום כל השנים. שלא הייתי.
קודם כל היה מטונף,הקולנוע פשוט טינופת
וזו הייתה הקרנה ראשונה לאותו היום.
שעה 11.
פרסומות היו 20 דקות בדיוק!!
זוועה.
לב המפרץ בחיפה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גם אני ויתרתי על החוויה - בטח מאז שיש לי מקרן (ציוד די בסיסי אבל עדיין לוקח בהליכה את איכות התמונה והשמע בבתי הקולנוע).
הדבר שהכי מפריע לי זה הפרעות תאורה - אני מאד רגיש לזה. אפילו השלט של EXIT מציק לי שלא נדבר על כל החכמים שבודקים את הטלפונים שלהם באמצע הסרט
הדבר שהכי מפריע לי זה הפרעות תאורה - אני מאד רגיש לזה. אפילו השלט של EXIT מציק לי שלא נדבר על כל החכמים שבודקים את הטלפונים שלהם באמצע הסרט
אני מצטער... אבל זה שרשור קצת פריווילגי שפתחתם כאן... טוב שלא פתחתם ב"אני לא מבין למה אנשים נוסעים באוטובוסים... כל כך נח לי בטסלה מודל X שלי"
לרוב האנשים אין קולנוע בייתי, במקסימום טלוויזיה גדולה ואולי איזה רמקול אז גם אם האיכות בינונית זה הרבה מעבר למה שיש בבית.
אגב, בלי קשר לאיכות אני הולך לקולנוע כי בשבילי זה טקס וחוויה בפני עצמה. במיוחד בסידור הישן של יס פלאנט ראשון הרגיש כמו להיכנס לכנסיה רק שבמקום ישו ומריה היו על הקירות אינדיאנה גונס ואית'ן האנט. זה רומנטי מבחינתי. אנשים שאוהבים להקשיב לתקליטים נהנים מהפגמים בתקליט אלו שאין בהקלטה דיגיטלית מודרנית. אז אני נהנה מחלק מהפגמים בקולנוע (לא מכולם, ובטח לא מאנשים גסי רוח שמבלים בטלפון במקום בסרט).
לרוב האנשים אין קולנוע בייתי, במקסימום טלוויזיה גדולה ואולי איזה רמקול אז גם אם האיכות בינונית זה הרבה מעבר למה שיש בבית.
אגב, בלי קשר לאיכות אני הולך לקולנוע כי בשבילי זה טקס וחוויה בפני עצמה. במיוחד בסידור הישן של יס פלאנט ראשון הרגיש כמו להיכנס לכנסיה רק שבמקום ישו ומריה היו על הקירות אינדיאנה גונס ואית'ן האנט. זה רומנטי מבחינתי. אנשים שאוהבים להקשיב לתקליטים נהנים מהפגמים בתקליט אלו שאין בהקלטה דיגיטלית מודרנית. אז אני נהנה מחלק מהפגמים בקולנוע (לא מכולם, ובטח לא מאנשים גסי רוח שמבלים בטלפון במקום בסרט).
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
פריווילגי?
מצד שני אפשר לומר שאתה הפריווילג שהולך לקולנוע ולי יש כסף ללכת לקולנוע רק פעם ב- 15 שנה.
מצד שני אפשר לומר שאתה הפריווילג שהולך לקולנוע ולי יש כסף ללכת לקולנוע רק פעם ב- 15 שנה.
מסכים עם פותח השרשור, אני בקושי הולך לקולנוע (רק כשהגברת מכריחה אותי) בגלל כל האנשים וקולות הלעיסה והפחיות שכל הזמן נפתחות ברעש.
בבית הכי נוח.
אני צריך להצטער שיש לי מערכת קולנוע 5.1 עם מסך OLED? קח את כל הכסף שהוצאת בקולנוע עם המחירים המופקעים ויש לך בית פרטי עם מרתף קולנוע.
בבית הכי נוח.
ללכת לקולנוע זה טקס? חנייה, מחירים מופקעים של כרטיסים, מחירים מופקעים בקיוסק, פרסומות שלא נגמרות, שירותים מלוכלכים, אח"כ נסיעה הביתה, על מה אתה מקשקש? מה ההנאה פה?24/12/2022 21:58נוקי כתב: אגב, בלי קשר לאיכות אני הולך לקולנוע כי בשבילי זה טקס וחוויה בפני עצמה. במיוחד בסידור הישן של יס פלאנט ראשון הרגיש כמו להיכנס לכנסיה רק שבמקום ישו ומריה היו על הקירות אינדיאנה גונס ואית'ן האנט. זה רומנטי מבחינתי. אנשים שאוהבים להקשיב לתקליטים נהנים מהפגמים בתקליט אלו שאין בהקלטה דיגיטלית מודרנית. אז אני נהנה מחלק מהפגמים בקולנוע (לא מכולם, ובטח לא מאנשים גסי רוח שמבלים בטלפון במקום בסרט)....
אני צריך להצטער שיש לי מערכת קולנוע 5.1 עם מסך OLED? קח את כל הכסף שהוצאת בקולנוע עם המחירים המופקעים ויש לך בית פרטי עם מרתף קולנוע.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
ESiXtRIM,
הייתי נמנע מביטויים כמו "על מה אתה מקשקש"
על טעם ועל ריח.... כל אחד נהנה מדברים אחרים
אני לא הולך הרבה לבתי קולנוע (רק סרטים נבחרים בפינצטה), אבל גם בעיני זה סוג של חוויה, כולל ה-20 דקות פירסומות וטריילרים
וכן, גם צפייה ביום היציאה של הסרט לאולמות הקולנוע בלי לחכות לבלוריי זה גם נקודת זכות
אנחנו גם משלבים עם הסרט ישיבה במסעדה כלשהי לפני או אחרי, לא חובה משהו מפונפן ואקסלוסיבי
הייתי נמנע מביטויים כמו "על מה אתה מקשקש"
על טעם ועל ריח.... כל אחד נהנה מדברים אחרים
אני לא הולך הרבה לבתי קולנוע (רק סרטים נבחרים בפינצטה), אבל גם בעיני זה סוג של חוויה, כולל ה-20 דקות פירסומות וטריילרים
וכן, גם צפייה ביום היציאה של הסרט לאולמות הקולנוע בלי לחכות לבלוריי זה גם נקודת זכות
אנחנו גם משלבים עם הסרט ישיבה במסעדה כלשהי לפני או אחרי, לא חובה משהו מפונפן ואקסלוסיבי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73376
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני כבר מעל תקופה ארוכה מללכת לבתי קולנוע בדיוק בגלל ה"חוויות" שהוזכרו פה ושציינתי בעבר. 2 הסנט שלי:
viewtopic.php?f=4&t=372513&hilit=%D7%A7 ... 5#p3236787+
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73376
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הזכיר, הזכיר:24/12/2022 23:36pessik כתב: אף אחד לא הזכיר את התופעה הכי נוראית בקולנוע - אנשים משחקים עם הפלאפון ומסנוורים את כולם !!!
שלא לדבר על כל מיני בני טיפש-עשרה שנראה שהם באו רק להרעיש ובכלל לא מעניין אותם הסרט
פשוט נורא ואיום .
...