דנון AVC-6700 (עזרה בבקשה)
שלום,
ברשותי רסיבר חדש דנון דגם 6700. אני גר בצפון ומחפש מישהו שמבין מכיר ויודע לבצע באופן מקצועי ביותר שיפורים והגדרות באופן ידני עם השלט לאחר הכיול הבסיסי עם המקרופון כדי לשפר את איכות הסאונד בסרטים. אני מוכן לשלם סכום סמלי, ולמי שיש בעיית ניידות אני מוכן לאסוף ולהחזיר אותו עם רכבי. תודה 0543130427
ברשותי רסיבר חדש דנון דגם 6700. אני גר בצפון ומחפש מישהו שמבין מכיר ויודע לבצע באופן מקצועי ביותר שיפורים והגדרות באופן ידני עם השלט לאחר הכיול הבסיסי עם המקרופון כדי לשפר את איכות הסאונד בסרטים. אני מוכן לשלם סכום סמלי, ולמי שיש בעיית ניידות אני מוכן לאסוף ולהחזיר אותו עם רכבי. תודה 0543130427
בוקר טוב משה. רמקולים גדולים של חברת קליפש כולל 2 של אטמוס בתצורה כוללת 5.1.2 כולל סאב וללא מגבר כוח. יש לי נגן סטרימר ונגן בלו ריי 4K. המערכת ממוקמת בסלון והיעוד צפיה בסרטים בלבד.23/12/2022 7:58Moshe984 כתב: היי, מהם הרמקולים שמחוברים לדנון ?
האם המערכת ממוקמת בחדר או בסלון ?
האם ישנם סאבוופר/ים/מגבר/י כוח משורשרים או שהכל יושב על הרסיבר ? מהי התצורה בה אתה מחובר ?...
על הציוד הקיים :
אני מניח שמדובר בסאב של הקליפש (סט), מחובר בכבל דיגיטלי בודד לכניסה LFE.
הרמקול סנטר מאוד חשוב בכל הנוגע לסרטים, שינוי שלו או בערוץ שלו, יכול לשנות לך הכל.
בגדול, הכיול של הרסיבר הזה זהה למרנצים = מאוד טוב.
תעשה כך: בסאב תתחבר בפיצול לימין שמאל כניסות סטריאו, לא LFE, תשים על תדר הכי נמוך בו,על רבע ווליום בסאב, ו תריץ כיול ברסיבר שוב ב כל הנקודות.
בסוף הכיול תשמור, תעבור לסאב ותשים אותו בווליום על חצי קבוע.
אח"כ תעבור בהגדרות ותבטל אקולייזר לכל הרמקולים, שיעבדו ב פלאט ותוודא שהקרוס חותך לך לקדמיים זהה לסאב. אם לא כוון ל HZ60 ומטה. ושהבאסים יהיו על הקדמיים + סאב, לא רק סאב.
תוודא שכל הרמקולים מוגדר כ LARGE.
עכשיו תשים סרט או הופעה, תבדוק ותאמר אם יש שיפור.
אחרי כל זה נותר פיינטיונינג, אבל בגדול זה הכיוון.
אם לא ייספק אותך, אתה תמיד יכול להוסיף מגבר כוח לקדמיים (לתת בוסט לבמה הקדמית), זה דורש חיווט נוסף .
בהצלחה.
אני מניח שמדובר בסאב של הקליפש (סט), מחובר בכבל דיגיטלי בודד לכניסה LFE.
הרמקול סנטר מאוד חשוב בכל הנוגע לסרטים, שינוי שלו או בערוץ שלו, יכול לשנות לך הכל.
בגדול, הכיול של הרסיבר הזה זהה למרנצים = מאוד טוב.
תעשה כך: בסאב תתחבר בפיצול לימין שמאל כניסות סטריאו, לא LFE, תשים על תדר הכי נמוך בו,על רבע ווליום בסאב, ו תריץ כיול ברסיבר שוב ב כל הנקודות.
בסוף הכיול תשמור, תעבור לסאב ותשים אותו בווליום על חצי קבוע.
אח"כ תעבור בהגדרות ותבטל אקולייזר לכל הרמקולים, שיעבדו ב פלאט ותוודא שהקרוס חותך לך לקדמיים זהה לסאב. אם לא כוון ל HZ60 ומטה. ושהבאסים יהיו על הקדמיים + סאב, לא רק סאב.
תוודא שכל הרמקולים מוגדר כ LARGE.
עכשיו תשים סרט או הופעה, תבדוק ותאמר אם יש שיפור.
אחרי כל זה נותר פיינטיונינג, אבל בגדול זה הכיוון.
אם לא ייספק אותך, אתה תמיד יכול להוסיף מגבר כוח לקדמיים (לתת בוסט לבמה הקדמית), זה דורש חיווט נוסף .
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי Moshe984 ב 23/12/2022 11:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני מאד מקווה שהשואל הבין מה שכתבת כי אני לא הצלחתי להבין
לכייל את הסאב כשהוא לא מחובר ליציאה שנועדה לו באופן רגיל?
פרט לכך קצת מוזר אחרי כיול לשנות פרמטרים האקווילייזר- זה לא מבטל את הגדרות הכיול שנקבעו מלכתחילה?
לכייל את הסאב כשהוא לא מחובר ליציאה שנועדה לו באופן רגיל?
פרט לכך קצת מוזר אחרי כיול לשנות פרמטרים האקווילייזר- זה לא מבטל את הגדרות הכיול שנקבעו מלכתחילה?