שאלה לגבי חיבור PVR150 וUPSCALING בעזרת מחשב...
אני מתנצל מראש אם השאלה כבר נטחנה בעבר.
אני מעוניין להקליט תכנים שמשודרים בהוט אבל להוט נגמר מלאי הHOT MAGIC, לכן חשבתי על כרטיס לכידה היות וגם ככה הממיר והמחשב שלי מחוברים באופן קבוע למסך שלי.
ראיתי שלכרטיסי הלכידה אין יציאת וידאו ולכן מה שרציתי לדעת זה האם כשאני מכניס אות SVIDEO לכרטיס לכידה הוא ייצא דרך הDVI והכרטיס מסך יעשה UPSCALING לשידור הוט? (המחשב מוציא רזולוצית 1366*768 שהיא הNR של המסך)
האם מהנסיון שלכם המחשב (או הכרטיס מסך - אני לא ממש יודע) עושה עבודה טובה בתור SCALER? (אני חייב לציין שרואים נהדר DVD דרך הכונן במחשב, אפילו טוב יותר מOPPO 970 למשל...)
תודה מראש,
אור
אני מעוניין להקליט תכנים שמשודרים בהוט אבל להוט נגמר מלאי הHOT MAGIC, לכן חשבתי על כרטיס לכידה היות וגם ככה הממיר והמחשב שלי מחוברים באופן קבוע למסך שלי.
ראיתי שלכרטיסי הלכידה אין יציאת וידאו ולכן מה שרציתי לדעת זה האם כשאני מכניס אות SVIDEO לכרטיס לכידה הוא ייצא דרך הDVI והכרטיס מסך יעשה UPSCALING לשידור הוט? (המחשב מוציא רזולוצית 1366*768 שהיא הNR של המסך)
האם מהנסיון שלכם המחשב (או הכרטיס מסך - אני לא ממש יודע) עושה עבודה טובה בתור SCALER? (אני חייב לציין שרואים נהדר DVD דרך הכונן במחשב, אפילו טוב יותר מOPPO 970 למשל...)
תודה מראש,
אור
זה פחות איכותי מחיבור ישיר למסך, כי יש פה קידוד מחדש ל MPEG2 של מה שנכנס לכרטיס הלכידה.
אם היה כרטיס שמקבל את שידור הכבלים בצורה דיגיטלית אז היינו רואים תוצאות יפות של SCALING (כמו שאתה שם לב בניגון DVD). אבל לצערנו זה לא המצב...
אם היה כרטיס שמקבל את שידור הכבלים בצורה דיגיטלית אז היינו רואים תוצאות יפות של SCALING (כמו שאתה שם לב בניגון DVD). אבל לצערנו זה לא המצב...
אתה יכול לפרט כיצד אתה משדר תכני dvd מהמחשב לקבלת התוצאה הטובה?אור כתב:האם מהנסיון שלכם המחשב (או הכרטיס מסך - אני לא ממש יודע) עושה עבודה טובה בתור SCALER? (אני חייב לציין שרואים נהדר DVD דרך הכונן במחשב, אפילו טוב יותר מOPPO 970 למשל...)
אור...
(איזה תוכנה לניגון, איזה מקודדים, איזה כרטיס מסך, כיצד אתה מבצע את ה- upscale, וכל פרט שתמצא לנכון לשתף)
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אם אתה בדר"כ רואה חיי ורק מידי פעם מקליט אז מפצל יעשה את העבודה.אור כתב:איזה באסה...
אז מה? לחכות לHOT מג'יק או שאולי עדיף לקנות מפצל של SVIDEO ואז אני יוכל להשתמש גם בחיבור ישירות למסך וגם למחשב?...
מצד שני, אם רצית לקנות מגי'ק זה אומר שאתה מוכן להתקדמות באיכות החיים ורוצה לראות את התכנים שאתה אוהב בזמן שנוח לך...
תראה, זה אמנם מקלקל את האיכות אבל גם ככה אין כל כך הרבה מה לראות בכבלים, אני מחובר עם svideo למחשב וצופה רק ככה בטלויזיה למרות שאני דיי דקדקן בוידאו.
מג'יק יתן לך לדעתי פתרון טוב יותר.
HiFiMusic IL