עם איזה ממיר של הוט אפשר לשלוט עם השלט לך הPVR 150?
- once_again
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי ממיר של הוט (ADB) ואין לי בעיה לשלוט עליו עם השלט של ה 150.
קראתי פה באחד השירשורים שלפעמים יש בעיה עם IR Blaster.
אולי תנסה להחליף.
קראתי פה באחד השירשורים שלפעמים יש בעיה עם IR Blaster.
אולי תנסה להחליף.
יש לי ממיר של THOMSON ובעבר השתמשתי בבלאסטר המקורי, עבד מצויין(למעשה יש לי בעיות דווקא עם הבלאסטר של מיקרוסופט), פשוט העוצמה שלו מאוד נמוכה ובגלל זה צריך לשים אותו בידיוק, אבל בידיוק מעל העינית בממיר, צריך הרבה ניסיונות וסבלנות, אבל כשמוצאים את הנקודה הוא עובד מצויין.
אגב, אם תפנה את הגב שלו לממיר, כלומר הפוך ממה שהוא צריך להיות, תקבל תגובה גם אם אתה מחזיק אותו ממרחק של כמה סנטימטרים מהממיר(כל עוד הגדרת את קוד הממיר הנכון בתוכנת הקינפוג של הבלאסטר כמובן).
אגב, אם תפנה את הגב שלו לממיר, כלומר הפוך ממה שהוא צריך להיות, תקבל תגובה גם אם אתה מחזיק אותו ממרחק של כמה סנטימטרים מהממיר(כל עוד הגדרת את קוד הממיר הנכון בתוכנת הקינפוג של הבלאסטר כמובן).
- once_again
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלי הוא גם USB:
האינפרא רסיבר (זה שמקבל פקודות מהשלט) מחובר ל USB וה עינית שמודבקת לממיר מחובר לרסיבר.
אני משתמש בויסטה מדיה סנטר (השלט לא עובד לי על XP).
כשאתה מתכוון לשלוט על הממיר אתה מתכוון לזה שבזמן שאתה צופה ב live tv דרך המדיה סנטר אז תוכל להעביר ערוצים באמצעות השלט של ה 150? אם כן, אז זה עובד בלי שום בעיה. ללא קוד. פשוט לעשות את ה wizard של ה מדיה סנטר.
מקווה שעזרתי....
האינפרא רסיבר (זה שמקבל פקודות מהשלט) מחובר ל USB וה עינית שמודבקת לממיר מחובר לרסיבר.
אני משתמש בויסטה מדיה סנטר (השלט לא עובד לי על XP).
כשאתה מתכוון לשלוט על הממיר אתה מתכוון לזה שבזמן שאתה צופה ב live tv דרך המדיה סנטר אז תוכל להעביר ערוצים באמצעות השלט של ה 150? אם כן, אז זה עובד בלי שום בעיה. ללא קוד. פשוט לעשות את ה wizard של ה מדיה סנטר.
מקווה שעזרתי....