טריילרים לפני הצגת סרט ב-MCE, אפשרי ? תודה מראש
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
שלום,
לאחרונה חשבתי כיצד לשפר את החוויה הקולנועית בעת צפייה בסרט (לאחר שנקנתה טלויזית מסך רחב שבנתיים עושה את עבודה כראוי, ומערכת קולנוע ביתית איכותית) והגעתי לרעיון הבא - טריילרים !
עכשיו, מכוון שבדרך כלל באתרי הסרטים עצמם, הטריילרים שמוצאים להורדה הינם ברזולוצייה דיי נמוכה, חיפשתי טריילרים ברזולוציה גבוהה, ניגשתי ל
NewsGroup והרצתי חיפוש על המילה "Trailers", ומצאתי 3 פרקים בתוכנית "Nothing But Trailers" שמשודרת בערוץ HDNet. וכאן נתקלתי בבעייה, אין NFO עם רשימת הטריילרים. אז ירדתי מהעניין.
לאחר מכן חיפשתי בגוגל, ומצאתי כמה אתרים נחמדים להורדת טריילרים ברזולוצייה גבוהה וגם טריילרים ב-HD (אם יש ביקוש, אשמח לפרסם רשימת אתרים בהם ניתן להוריד טריילרים ברזולוציה גבוהה בכלל וב-HD בפרט).
עכשיו השאלה החשובה - כיצד ניתן לשלב את הטריילרים ב-MCE, ככה שלפני כל סרט יוצג מספר כלשהוא של טריילרים (שיקבע ע"י המשתמש) ?
אם הדבר אינו אפשרי ב-Front End הנ"ל, באיזה Front End הדבר כן אפשרי ?
אני זוכר שבימי myHTPC היה נגן פופולארי ששמו היה SimpleVideo, ובו הייתה כפי שאני זוכר, אפשרות להצגת טריילרים.
תודה מראש.
לאחרונה חשבתי כיצד לשפר את החוויה הקולנועית בעת צפייה בסרט (לאחר שנקנתה טלויזית מסך רחב שבנתיים עושה את עבודה כראוי, ומערכת קולנוע ביתית איכותית) והגעתי לרעיון הבא - טריילרים !
עכשיו, מכוון שבדרך כלל באתרי הסרטים עצמם, הטריילרים שמוצאים להורדה הינם ברזולוצייה דיי נמוכה, חיפשתי טריילרים ברזולוציה גבוהה, ניגשתי ל
NewsGroup והרצתי חיפוש על המילה "Trailers", ומצאתי 3 פרקים בתוכנית "Nothing But Trailers" שמשודרת בערוץ HDNet. וכאן נתקלתי בבעייה, אין NFO עם רשימת הטריילרים. אז ירדתי מהעניין.
לאחר מכן חיפשתי בגוגל, ומצאתי כמה אתרים נחמדים להורדת טריילרים ברזולוצייה גבוהה וגם טריילרים ב-HD (אם יש ביקוש, אשמח לפרסם רשימת אתרים בהם ניתן להוריד טריילרים ברזולוציה גבוהה בכלל וב-HD בפרט).
עכשיו השאלה החשובה - כיצד ניתן לשלב את הטריילרים ב-MCE, ככה שלפני כל סרט יוצג מספר כלשהוא של טריילרים (שיקבע ע"י המשתמש) ?
אם הדבר אינו אפשרי ב-Front End הנ"ל, באיזה Front End הדבר כן אפשרי ?
אני זוכר שבימי myHTPC היה נגן פופולארי ששמו היה SimpleVideo, ובו הייתה כפי שאני זוכר, אפשרות להצגת טריילרים.
תודה מראש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
הפרסומות זו באמת מכת מדינה, אבל 2-3 טריילרים לפני הסרט מוסיפים לחוויה לדעתי.MartinHSabag כתב:ואני חשבתי שאחד היתרונות של הקולנוע הביתי הוא דווקא הדילוג על הטריילרים והפרסומות.....![]()
אולי אתה מחפש ילדה בת 16 עם חצ'קונים במדים שתשחק את הסדרנית ?...
ועל הסדרנית עם החצ'קונים אני אוותר, שתישאר בקולנוע ותציק לאנשים אחרים (בעצם עדיף שפשוט תלך לעבוד במזנון של הקולנוע, כי בפעם בשנה שאני הולך לסרט בקולנוע (השנה היה באטמן בגינס) אני רוצה להנות.
ויש לך תשובה לשאלה ששאלתי ? תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: