Totem arro עם A400-X
שלום,
מזדמן לי לרכוש זוג Totem Arro. ככל הנראה לא אוכל לבדוק אותם במערכת שלי לפני הרכישה (הביקורות משבחות). הנצילות המוצהרת של הרמקולים (4אוהם) היא 87db, אבל בכמה reviews קראתי שהוא אוהב כוח וזרם(?). המגבר שברשותי הוא פיונור A400-X. האם מישהו מכיר, או יכול להעריך אם המגבר מספיק חזק כדי להביא אותם לניצול טוב?
תודה,
Bitfield
מזדמן לי לרכוש זוג Totem Arro. ככל הנראה לא אוכל לבדוק אותם במערכת שלי לפני הרכישה (הביקורות משבחות). הנצילות המוצהרת של הרמקולים (4אוהם) היא 87db, אבל בכמה reviews קראתי שהוא אוהב כוח וזרם(?). המגבר שברשותי הוא פיונור A400-X. האם מישהו מכיר, או יכול להעריך אם המגבר מספיק חזק כדי להביא אותם לניצול טוב?
תודה,
Bitfield
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לX יש טיפה יותר עצמה וניתן לחבר לו שני זוגות רמקולים קדמיים{לא כמו ה400 הרגיל}ילדיעפים כתב:לי היה את הפחוניר a-400,האם האות x מלמדת שיש שני סוגים של המגבר הנל?...
גם לי היה את הA-400 וללא ספק הוא מוצר דיי איכותי!!
אני אישית חושב שלא ממש תהיה לו בעיה להניע את הרמקולים האלה{למרות הנצילות והעכבה הנמוכה}כי המגבר הזה אין לו בעיה לרדת גם ל2 אום.
Totem Arro
תודה לכולם.
כרגע הבעיה שלי היא זמן (וכמובן תקציב מוגבל). זו הסיבה שאני מנסה לצמצם אפשרויות עד כמה שניתן.
למרות שהתלהבותי החלה להצטנן - אשמח לקבל חוות דעת על ה-Totem Arro מכמה שיותר מקורות.
תודה
כרגע הבעיה שלי היא זמן (וכמובן תקציב מוגבל). זו הסיבה שאני מנסה לצמצם אפשרויות עד כמה שניתן.
למרות שהתלהבותי החלה להצטנן - אשמח לקבל חוות דעת על ה-Totem Arro מכמה שיותר מקורות.
תודה
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
ולשואל המקורי - יש לך מגבר מעולה ו-TOTEM גם מצויין, אתה רק צריך לוודא שהם מתאימים בהיבט הטונאלי, שכן לא נראה לי שתהיה לך בעיית (חוסר) כח או משהו כזה.
אם אתה לא יכול לעשות את זה בבית - כך את המגבר איתך למקום בו הם נמצאים ובדוק שם. נסה גם לקחת את הרמקולים לנסיון של 48 שעות (תמורת שיק בטחון - יש כאלו שיסכימו).
אם אתה לא יכול לעשות את זה בבית - כך את המגבר איתך למקום בו הם נמצאים ובדוק שם. נסה גם לקחת את הרמקולים לנסיון של 48 שעות (תמורת שיק בטחון - יש כאלו שיסכימו).