המלצה לטלויזיה 55" שתשמש להקרנת פרסומת בלופ במשרד
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
דרישות: תמונה בהירה (nits גבוה), פרופיל פיזי דק (היא תהייה תלויה, וכדאי שכמה שיותר צמודה לקיר), כמובן פונקצייה ל loop של סרטון מ usb (מניח שכל טלויזיה תומכת בזה), מחיר לא בשמיים.
oled בטח יורד מהשיקולים, בגלל חוסר בבהירות ומחיר.
המלצות ספציפיות אחרות?
לא יהיה לה שום שימוש אחר. רק הקרנת פרסומת בלופ.
המלצות ספציפיות אחרות?
לא יהיה לה שום שימוש אחר. רק הקרנת פרסומת בלופ.
זה לא סוס ולא עבודה. מסתייג מהמושג הזה .זה מסך שמציג תמונה. מסכי סמסונג אמינים כמ כל מותג אחר. אין לי 100 מסכים, אבל יש לי, עברו דרכי, יותר מעשרה, יש לי במשרד עשרות, וכמות התקלות אפסית. אם יש לך עניין עם אלקטרוניק פרו - תבדיל בינו לבין איכות המסכים.15/12/2022 12:18ahersko כתב: הוא צריך סוס עבודה, אחריות מלאה בלי "אותיות קטנות" ושרות טוב
איך סמסונג קשורה לזה?...
השמצה מיותרת. הוא ביקש שרות טוב? לא. הוא ביקש בלי אותיות קטנות? לא. אתה מלביש את הדעות שלך על מה שהוא ביקש.
אני מציע לך להסתכל על מסכים בקופות חולים ומקומות דומים. שמים שם כל מני מותגים זולים, או מסכי מדבקה. המסכים עובדים שנים. ככל הנראה גם פוג'יקום יענה על המטרה שלו.
סמסונג בדרך נותנים בהירות גבוה יותר יחסית לעלות, במיוחד במצב חנות.15/12/2022 12:04xena כתב: דרישות: תמונה בהירה (nits גבוה), פרופיל פיזי דק (היא תהייה תלויה, וכדאי שכמה שיותר צמודה לקיר), כמובן פונקצייה ל loop של סרטון מ usb (מניח שכל טלויזיה תומכת בזה), מחיר לא בשמיים.
המלצות ספציפיות אחרות?
לא יהיה לה שום שימוש אחר. רק הקרנת פרסומת בלופ....
לא מעודכן בדגמים האחרונים זה די תלוי דגם אבל במבחני השוואהת RTINGS אפשר לראות פירוט לגבי עוצמת הארה. א ושאפשר סתם לקפוץ לאחת החנויות שמוארת יחסית ולהתרשם מהדגמים שבתצוגה.15/12/2022 13:38xena כתב: ידוע לך על דגם ספציפי עם בהירות גבוהה? האם אפשר להסתמך על נתון ה nits שמפורסם?...
15/12/2022 13:40ahersko כתב: אומר זאת כך, יונית
הוא צריך מסך עם אחריות ושרות ולפיכך המותג המהולל סמסונג פחות מתאים...
איפה פה כתוב אחריות ושרות? או שאתה החלטת מה הוא צריך. אתה מערבב דעות ואג'נדות אישיות שלך עם משהו שמישהו לא ביקש.רישות: תמונה בהירה (nits גבוה), פרופיל פיזי דק (היא תהייה תלויה, וכדאי שכמה שיותר צמודה לקיר), כמובן פונקצייה ל loop של סרטון מ usb (מניח שכל טלויזיה תומכת בזה), מחיר לא בשמיים.
המלצות ספציפיות אחרות?
לא יהיה לה שום שימוש אחר. רק הקרנת פרסומת בלופ....
אגב מסך סמסונג אחד הלך לי במסגרת האחריות והוא ה-ו-ח-ל-ף.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני אסביר לך לאט כדי שתבין מהר.
למסך במקום העבודה לצרכי תצוגה הכי חשוב שיעבוד!
בהירות, זה נייס טו הב, לכל מסך הכי פח יש מספיק בהירות להציג
אמינות זה חשוב, כי זה מסך שעובד הרבה
ואם הוא מתקלקל אז צריך שיתקנו אותו מהר ובלי סיפורי פוגי
ונגיד שסמסונג אמין... נגיד! אי אפשר להתכחש לסיפורי הזוועה על היבואן ומדורי הגהנום שאנשים עוברים אצלם.
חוץ מזה, אאל"ט לסמסונג רק שנת אחריות מלאה אחת, האחרות בתשלום או בחלקיות
ב LG וסוני, אין אותיות קטנות, עם 3 שנים מלאות ועם שרות שיש עליו סה"כ חוו"ד טובות, אפילו טובות מאוד.
אז... הוא מוזמן לקנות סמסונג ושיהיה לו בהצלחה
ואגב, אם מוצרים מהשורה השניה כמו פיליפס, TCL, שיואמי וכד היו נמכרים עם 3 שנות אחריות ושרות טוב, הייתי קודם ממליץ עליהם
למסך במקום העבודה לצרכי תצוגה הכי חשוב שיעבוד!
בהירות, זה נייס טו הב, לכל מסך הכי פח יש מספיק בהירות להציג
אמינות זה חשוב, כי זה מסך שעובד הרבה
ואם הוא מתקלקל אז צריך שיתקנו אותו מהר ובלי סיפורי פוגי
ונגיד שסמסונג אמין... נגיד! אי אפשר להתכחש לסיפורי הזוועה על היבואן ומדורי הגהנום שאנשים עוברים אצלם.
חוץ מזה, אאל"ט לסמסונג רק שנת אחריות מלאה אחת, האחרות בתשלום או בחלקיות
ב LG וסוני, אין אותיות קטנות, עם 3 שנים מלאות ועם שרות שיש עליו סה"כ חוו"ד טובות, אפילו טובות מאוד.
אז... הוא מוזמן לקנות סמסונג ושיהיה לו בהצלחה
ואגב, אם מוצרים מהשורה השניה כמו פיליפס, TCL, שיואמי וכד היו נמכרים עם 3 שנות אחריות ושרות טוב, הייתי קודם ממליץ עליהם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
כל מילה בסלע. מיותר להוציא יותר מידי כסף על מסך לשימושים שהוגדרו.15/12/2022 12:31nir11 כתב: אני מציע לך להסתכל על מסכים בקופות חולים ומקומות דומים. שמים שם כל מני מותגים זולים, או מסכי מדבקה. המסכים עובדים שנים....
"אני אסביר לך לאט כדי שתבין מהר"
סתם קלישאה שחוקה. אולי כמו "סוס עבודה"?
האמת היא שהאיש לא ביקש שלוש שנות אחריות, ואתה החלטת בשבילו שהוא חייב את זה. איזה דיון מיותר.
כמו שאמרתי, כל מסך, גם "מהשורה השניה" (כאילו שפיליפס זה שורה שניה), יעשה את העבודה.
ואגב, כל מסך שיעבוד 8 שעות ביום, יאבד מהבהירות שלו עם הזמן.
סתם קלישאה שחוקה. אולי כמו "סוס עבודה"?
האמת היא שהאיש לא ביקש שלוש שנות אחריות, ואתה החלטת בשבילו שהוא חייב את זה. איזה דיון מיותר.
כמו שאמרתי, כל מסך, גם "מהשורה השניה" (כאילו שפיליפס זה שורה שניה), יעשה את העבודה.
ואגב, כל מסך שיעבוד 8 שעות ביום, יאבד מהבהירות שלו עם הזמן.
גם מהשיקול הזה עדיף סמסונג כי סה"כ יש 4 שנים של אחריות במקום 3.15/12/2022 15:29ahersko כתב: אני לא החלטתי כלום בשבילו
אני הצגתי את טענותי שאחריות ושרות לדעתי אמורות להיות השיקול המכריע בהחלטה ולא בהירות...
הבעיה העיקרית איתם זה לא שהם לא מכבדים את האחריות אלא שהחלופות שהם מציעים לפעמים לא באותה רמה כמו המקורי. הפער משמעותי יותר ככל שהסדרה גבוה יותר.
מבחינה כלכלית אם בשנה הרביעית מתקלקל וקנית סוני\LG אז הולך לפח ואם קנית סמסונג אתה מקבל מסך אחר אולי לא משובח כמו שקנית אבל זה כולה למצגות, זה לא ממש ישנה...עדיין עדיף מכלום והרבה פעמים זה מכשיר חדש אז יש סיכוי סביר לחלוטין שימשיך לעבוד עוד כמה שנים. בכל זאת רק אחוז קטן מתקלקל בתקופת האחריות.