אני מחפש טלוויזית lcd למשחק בפליסטישן 3 וצפיה בטלוויזיה התקציב שלי עומד על עד 4500 ש"ח ואני מחפש טלוויזיה בגודל 26 אינץ כמו שכתבתי למעלה .
החדר שבו תעמוד הטלוויזיה הוא חדר השינה שלי המרחק מהטלוויזיה הוא 2 מטרים ולכן 26 או 27 אינץ זה גודל אידאלי ובנוסף רציתי לשאול לגבי הדגם 26lc51 של lg
הצאות לדגמים שונים מתחת ואפילו מעל המחיר יתקבלו בברכה אני מתכוון לקנות את הטלוויזיה רק בעד חודש ולכן אם יש דגמים עתידיים תציאו
תודה על העזרה
לא יודע את הנתונים בדיוק תכנס לאתרים ולחנויות ותראה, אל תלך לפי נתונים והמלצות רק, העניים שלך יקבעו בסוף.
ובקשר לזה שאתה רוצה לדעת נתונים אז בוא אני יחדש לך משהו הנתונים לא כל כך קובעים כי כל חברה בודקת אותם בצורה אחרת ואתה תוכל להתבלבל מזה אז עזוב אותך תשמע המלצות לך לחנויות ותראה מה הכי טוב בענייך.
כן אבל זה דגם זול וגם לא כזה חדש יש את ה-3000 עכשיו מה מבין הדגמים עדיף 26lc51
של lg או A3000 ואולי בכלל כדאי ללכת על ה-WL66 של TOSHIBA
טוב אתה צודק לגבי זה שהדגם קיים רק ב-32 אבל אני רק בן 14 והמרחק שלי מהטלוויזיה הוא רק 2 מטר בדקתי זה טיפה מיותר לקנות 32 אם מישהו חושב אחרת תגידו
גם ה A3000 מעולה ראיתי איך שהיא משדרת סרטים ועוד בחיבור נחות והיא הראתה ממש טוב(אני לא רוצה לחשוב מה יהיה עם חיבור HDMI) אבל אני לא יודע איך היא תראה ב PS3 כנראה שהיא תראה גם טוב, אני זוכר שמישהו אמר שהוא חיבור את ה PS3 ב WL66 בקומפוננט וזה נראה מדהים.
ה A3000 בגודל של 26 אינץ' עולה בערך 4000-4500 תלוי באיזה חנות.
מקווה שעזרתי
נו עזרו לי באמת אני רוצה טלוויזיה טובה לפליסטישן אתם יודעים מה בסדר שלא תיהיה טובה בשידורים מקסימום אני אתפלח לסלון אבל בבקשה עזרו לי ובכך תוכלו לנסות להוכיח שאפשר למצוא טלוויזיות טובות במחירים סבירים
אני גם הזמנתי את ה LG 51
אחלה טלויזיה נראתה הכי טוב מבין סמסונג הייר והיטאצ'י בשידורי טלויזיה
מחיר הכי זול בארץ 3650 כולל הובלה והתקנה חינם ו3 שנים אחריות של ח.י.