DS920 ושימוש בחיבור 2 LAN
ל DS920 יש שני חיבורי רשת.
בהגדרות הרשת יש אפשרות להגדרת תצורת החיבור. האפשרות הראשונה היא חיבור adaptive workload balancing שההסבר שם אומר שאופציה זו לא דורשת שום יכולות מיוחדת מהסוויץ.
הגדרתי כך וחיברתי בשני כבלי רשת אל הסוויץ שלי.
לאחר שמירה, הוא אומר לי שהנאס מחובר בחיבור כפול ומאפשר מהירות של 2 גיגה.
יופי. אבל..
מידי יום אני רואה שהחיבור לנאס אצלי במחשב משום מה התנתק. כשאני מנגן סרט ברמת בלוריי אני נתקל ב"גימגום" בזמן ההקרנה, מין עצירות של שנייה ולפעמים יותר.
בקיצור - נראה לי שזה קשור.
היום החזרתי את ההגדרה active/standby שזה בעצם משתמש בחיבור בודד ועובר למשני אם הראשי מפסיק לעבוד. בינתיים כמה שעות שלא רואה בעיה.
האם מישהו משתמש באופציה הזו? ניתקל בבעיה הזו?
בהגדרות הרשת יש אפשרות להגדרת תצורת החיבור. האפשרות הראשונה היא חיבור adaptive workload balancing שההסבר שם אומר שאופציה זו לא דורשת שום יכולות מיוחדת מהסוויץ.
הגדרתי כך וחיברתי בשני כבלי רשת אל הסוויץ שלי.
לאחר שמירה, הוא אומר לי שהנאס מחובר בחיבור כפול ומאפשר מהירות של 2 גיגה.
יופי. אבל..
מידי יום אני רואה שהחיבור לנאס אצלי במחשב משום מה התנתק. כשאני מנגן סרט ברמת בלוריי אני נתקל ב"גימגום" בזמן ההקרנה, מין עצירות של שנייה ולפעמים יותר.
בקיצור - נראה לי שזה קשור.
היום החזרתי את ההגדרה active/standby שזה בעצם משתמש בחיבור בודד ועובר למשני אם הראשי מפסיק לעבוד. בינתיים כמה שעות שלא רואה בעיה.
האם מישהו משתמש באופציה הזו? ניתקל בבעיה הזו?
SMB, צופה דרך קודי בעיקר, לאחרונה דרך EMBY.
בחדר כשהיו לי תקיעות חששתי שזה הנאס, אבל מיד ניסיתי בסלון והסרטים רצים חלק (קרוב יותר לראוטר).
לרוב הקבצים שלי באיזור 5GB אבל גם ראיתי כמה של 15GB והיה ללא תקיעות.
אני אנסה מאוחר יותר סרט של 4k (כ-60GB) לבדיקה
בחדר כשהיו לי תקיעות חששתי שזה הנאס, אבל מיד ניסיתי בסלון והסרטים רצים חלק (קרוב יותר לראוטר).
לרוב הקבצים שלי באיזור 5GB אבל גם ראיתי כמה של 15GB והיה ללא תקיעות.
אני אנסה מאוחר יותר סרט של 4k (כ-60GB) לבדיקה