רכשתי סטרימר מיבוקס ב-KSP וקבלתי אותו לפני כ-4 ימים ,נורת הפעולה לא עובדת
כל מוצר חדש שאתה רוכש ויש בו פגם אתה זכאי להחזיר או להחליף למוצר חדש. אין שום סיבה להתפשר על פחות מזה ובטח לא לשלוח למעבדה....
לא יודע איך קיבלת את ההמזנה משלוח\איסוף אבל הכי מהר זה לגשת לסניף ופשוט להחזיר\להחליף אותו שם. אחרת אתה יכול להתכתב שבוע שלם עם השירות לקוחות.
KSP לא מעל החוק...14/12/2022 22:31jtk כתב: לא אצל KSP, או לפחות לא כשאני נתקלתי לפני כמה שנים במקרה דומה של מוצר חדש עם בעיה....
תמיד אפשר להתקל במוכר\נציג שאולי מנסה בשיטת מצליח או לא מודע לחוקים לגמרי אבל תזכורת של החוקים תחזיר אותם למציאות.
אני קונה משם הרבה, נכון השירות לקוחות איטי משהו כי זה בהתכתבות (אפילו ווטסאפ כבר אין) אבל מצד שני הם עומדים לחלוטין בדרישות החוק, יצא לי להחזיר תמורת דמי ביטול כמובן אפילו כורסת עיסוי אחרי שהורכבה\פורקה ונוסתה כמה ימים והבנתי שלא מסתדרת לי בסלון.
בהקשר זה דווקא לאסט פרייס ניסו להתחכם כשהחזרתי מוצר אחרי שנפתח, התחילו לספר לי שלמרות שהוא במצב חדש לחלוטין וללא פגע אי אפשר למכור אותו כחדש ולכן יתווסף תשלום פחת כלשהו. מה שהכי משעשע היה שהם הודו בעצמם שהם מוכרים לפחות חלק מהמוחזרים כחדשים ובכל זאת ניסו לגבות ממני דמי פחת בנוסף לדמי ביטול, שיטת מצליח.
אחרי החנות הספציפית גם עברתי להתכתבות עם המשרד הראשי שלהם, וגם איתם היה צריך לריב.15/12/2022 9:54gildmor כתב: תמיד אפשר להתקל במוכר\נציג שאולי מנסה בשיטת מצליח או לא מודע לחוקים לגמרי אבל תזכורת של החוקים תחזיר אותם למציאות....
אבל עברו מאז שנים. לא יודע מה המצב היום.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
רגע. אולי הכיוון שלך לא נכון.
לי יש סטרימר Blusound Node
בהגדרות ניתן לכבות את נורת המכשיר.
תבדוק בהגדרות אם ניתן להדליק את הנורה. ?
לי יש סטרימר Blusound Node
בהגדרות ניתן לכבות את נורת המכשיר.
תבדוק בהגדרות אם ניתן להדליק את הנורה. ?