DHL ישראל
-
soilentgreen
- חבר פעיל

- תגובות: 82
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כשניסיתי לתאם את זמן המסירה דרך השירות הלקוחות שלהם לחבילה שהזמנתי, קיבלתי תשובה רובוטית שזמן המשלוח הוא עד סוף היום. זאת אומרת כדי לקבל חבילה מ DHL צריך לשריין יום שלם כדי לקבל את החבילה (אלא אם כן באיזור שלכם אין גנבים ואפשר להשאיר אותה ליד הדלת או בארון החשמל). עד סוף היום זה אומר שאין שום הערכה לזמן הגעה. זה יכול להיות בוקר, צהריים או ערב.
והנה השיחה ההזויה עם שירות הלקוחות בוואטסאפ שנערכה בשעה 17:20:
אני: "היי מחכה למשלוח עד סוף היום . יש אפשרות לברר מתי החבילה תגיע?"
"מומחה" (ככה הם מציגים את זה "נא להמתין למומחה בצ'אט"): "אני אתקשר לשליח לבדוק איתו"
אני: "תודה רבה"
נציגת שירות:"הוא בדרכים צפוי להגיע היום לא יודע להגיד באיזה שעה כי יש לו עוד הרבה חבילות עליו"
אני: "עד איזו שעה שירות המשלוחים עובד?"
נציגת השירות:" בעיקרון עד שש אבל בגלל המצב הנוכחי אני חושבת שזה יהיה יותר מאוחר אבל לא בטוח" "משהו נוסף שאוכל לעזור בו?"
אני:"מה זאת אומרת את חושבת? אין סיכוי לפי מה שאת אומרת שהוא יגיע עד 18. בבקשה תבררי איתו שהוא מגיע 100 אחוז היום. בכל מקרה אני בסגר בגללכם כי אתם לא נותנים זמן המתנה של שעות ספציפיות"
נציגת שירות: "אני דיברתי עם השליח הוא אמר שהוא בדרך ושיש לו עוד 14 משלוחים. שאלת את השעות העבודה הכלליות שלו עניתי שהן עד 6"
ושימו לב לזה:
"אנחנו לא יכולים להתחייב ב100 אחוז שהמשלוח יגיע אלייך כי בDHL אנחנו לא מתחייבים כי אם חס וחלילה הבלדר יעשה תאונה ולא יצליח להגיע, זו הסיבה שאנחנו לא מתחייבים. הוא אמר שהוא צפוי להגיע היום"
אני: "השירות של DHL ישראל הוא על הפנים. ומה שרשמת על התאונה הוא הזוי עוד יותר."
וההודעה האחרונה אחרי כמה הודעות:
"אני מקווה שהצלחתי לעזור לך היום. אנא פנה אלינו שוב אם הנך זקוק/ה לעזרה נוספת."
*החבילה הגיעה בסביבות 20 פחות או יותר.
זה הזוי שלחברה כמו DHL אין אפשרות לקבוע תיאום מסירת חבילה בשעות ספציפיות.
אבל מצד שני זה ישראל. לכן תשובות כמו אולי הבלדר יעשה תאונה נחשבת לתשובה ראויה.
מעניין אותי לדעת האם DHL נותנת שירות לקוחות בישראל או שמדובר על קבלן בדומה לאלקטרוניקס פרו?
והנה השיחה ההזויה עם שירות הלקוחות בוואטסאפ שנערכה בשעה 17:20:
אני: "היי מחכה למשלוח עד סוף היום . יש אפשרות לברר מתי החבילה תגיע?"
"מומחה" (ככה הם מציגים את זה "נא להמתין למומחה בצ'אט"): "אני אתקשר לשליח לבדוק איתו"
אני: "תודה רבה"
נציגת שירות:"הוא בדרכים צפוי להגיע היום לא יודע להגיד באיזה שעה כי יש לו עוד הרבה חבילות עליו"
אני: "עד איזו שעה שירות המשלוחים עובד?"
נציגת השירות:" בעיקרון עד שש אבל בגלל המצב הנוכחי אני חושבת שזה יהיה יותר מאוחר אבל לא בטוח" "משהו נוסף שאוכל לעזור בו?"
אני:"מה זאת אומרת את חושבת? אין סיכוי לפי מה שאת אומרת שהוא יגיע עד 18. בבקשה תבררי איתו שהוא מגיע 100 אחוז היום. בכל מקרה אני בסגר בגללכם כי אתם לא נותנים זמן המתנה של שעות ספציפיות"
נציגת שירות: "אני דיברתי עם השליח הוא אמר שהוא בדרך ושיש לו עוד 14 משלוחים. שאלת את השעות העבודה הכלליות שלו עניתי שהן עד 6"
ושימו לב לזה:
"אנחנו לא יכולים להתחייב ב100 אחוז שהמשלוח יגיע אלייך כי בDHL אנחנו לא מתחייבים כי אם חס וחלילה הבלדר יעשה תאונה ולא יצליח להגיע, זו הסיבה שאנחנו לא מתחייבים. הוא אמר שהוא צפוי להגיע היום"
אני: "השירות של DHL ישראל הוא על הפנים. ומה שרשמת על התאונה הוא הזוי עוד יותר."
וההודעה האחרונה אחרי כמה הודעות:
"אני מקווה שהצלחתי לעזור לך היום. אנא פנה אלינו שוב אם הנך זקוק/ה לעזרה נוספת."
*החבילה הגיעה בסביבות 20 פחות או יותר.
זה הזוי שלחברה כמו DHL אין אפשרות לקבוע תיאום מסירת חבילה בשעות ספציפיות.
אבל מצד שני זה ישראל. לכן תשובות כמו אולי הבלדר יעשה תאונה נחשבת לתשובה ראויה.
מעניין אותי לדעת האם DHL נותנת שירות לקוחות בישראל או שמדובר על קבלן בדומה לאלקטרוניקס פרו?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
חברת DHL לפעמים מפזרת את המשלוחים דרך חברות משנה, זה תלוי במי שהזמין את השירות כי העלויות שונות.
בכל מקרה, אתה לא הלקוח במקרה הזה, אתה רק מקבל שעת פיזור משוערת וזהו.
בכל מקרה, אתה לא הלקוח במקרה הזה, אתה רק מקבל שעת פיזור משוערת וזהו.
קרה לי בדיוק אותו הדבר עם פדאקס. שלחו לי סמס שהחבילה תגיע עד שעה 12:00 בצהריים. אחרי שלא הגיעו עד שעה 14:00, התחלתי לנסות לדבר איתם... התשובה שקיבלתי - עד סוף היום תקבל. מה זה סוף היום שאלתי? התשובה - סוף היום זה בסוף היום.
במיוחד הזמנתי לעבודה (ברעננה), אני נמצא במשרד פעמיים בשבוע.
לא עזרו תכנונים ובקשות. אישתי אספה את הילדים במקומי, אני ישבתי במשרד עד שעה 18:20...
אפילו שמזמינים טכנאי של הוט מקבלים חלון זמן הגיוני...
במיוחד הזמנתי לעבודה (ברעננה), אני נמצא במשרד פעמיים בשבוע.
לא עזרו תכנונים ובקשות. אישתי אספה את הילדים במקומי, אני ישבתי במשרד עד שעה 18:20...
אפילו שמזמינים טכנאי של הוט מקבלים חלון זמן הגיוני...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חחח מאיפה הבאת את זה? ברור שזה אפשרי, זה רק דורש מוסר עבודה גבוה יותר ותודעת שירות. החברה נותנת לשליח 20 חבילות שצריך לפזר אותם ב2 ערים סמוכות? אז 5 החבילות הראשונות ימסרו בין השעות האלה, 5 הבאות אחרכך וכו'. אבל כנראה יותר פשוט להגיד "סוף היום" ולתת ללקוח לשבור את הראש.
-
soilentgreen
- חבר פעיל

הנקודה היא שDHL ישראל לא מוכנה לקבוע שעות ספציפיות. במקרה שלי אמרו לי עד 18 והחבילה הגיעה בסביבות 20.
יותר גרוע שאחרי שהמתנתי כל היום, אומרים לי בשירות לקוחות שאין התחייבות שהחבילה תגיע ולמה כי אולי הנהג יעשה תאונה. זה אחד התירוצים הכי מגוכחים ששמעתי מנותן שירות.
בעיני זה זלזול שאין אפשרות לקבוע שעות ספציפיות ומעניין אותי אם בארהב, DHL מתנהלת ככה.
[/quote]
יותר גרוע שאחרי שהמתנתי כל היום, אומרים לי בשירות לקוחות שאין התחייבות שהחבילה תגיע ולמה כי אולי הנהג יעשה תאונה. זה אחד התירוצים הכי מגוכחים ששמעתי מנותן שירות.
בעיני זה זלזול שאין אפשרות לקבוע שעות ספציפיות ומעניין אותי אם בארהב, DHL מתנהלת ככה.
ואם אני לא עובד באותו היום? ואם יש איחור עד אחרי שעות העבודה? הבעיה בכלל נעוצה שאין בכלל צפי מתי החבילה תגיע. עד סוף היום זה ממש מוגזם.10/12/2022 13:46Arie10 כתב: בפעם הבאה תחליף כתובת למקום העבודה שלך.
יגיעו אליך באותו היום עד שעה 17:00 וככה לא תצטרך לשבת ולחכות להם כל היום....
[/quote]
שעת פיזור מסויימת זה להגיד לי בין 12 ל 15, לא עד סוף היום.10/12/2022 13:26ziv_r כתב: חברת DHL לפעמים מפזרת את המשלוחים דרך חברות משנה, זה תלוי במי שהזמין את השירות כי העלויות שונות.
בכל מקרה, אתה לא הלקוח במקרה הזה, אתה רק מקבל שעת פיזור משוערת וזהו....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לדעתך. לדעת כל חברות השילוח בארץ, זה טווח של יום עבודה.
בכל מקרה, הקיטורים לא יעזרו. הבחירה שלך כלקוח היא לא לקנות מספקים ששולחים דרך חברות שילוח פרטיות.
בכל מקרה, הקיטורים לא יעזרו. הבחירה שלך כלקוח היא לא לקנות מספקים ששולחים דרך חברות שילוח פרטיות.
-
soilentgreen
- חבר פעיל

Re:
לדעתי ולדעת לקוחות שהשיטה הזו הזויה בעינהם.11/12/2022 11:43ziv_r כתב: לדעתך. לדעת כל חברות השילוח בארץ, זה טווח של יום עבודה.
בכל מקרה, הקיטורים לא יעזרו. הבחירה שלך כלקוח היא לא לקנות מספקים ששולחים דרך חברות שילוח פרטיות....
וזה גם לא נכון שכל חברות השילוח עובדות ככה ישנם חברות שקובעות טווח שעות למסירה.
אתה יודע טוב מאוד שניתן לחלק את החבילות לפי מסלול וזמנים הגעה ספציפיים. עובדה שיש חברות שעושות זאת. אני מזמין שנים מחברה כזו.
כל האתר הזה הוא אוסף של קיטורים. כנראה זה לא יעזור אבל נותן שיח ומידע.
בקשר לבחירה שלי, לפעמים זו לא בחירה שלי. ברוב המקרים החברה ממנה אתה מזמין בוחרת שרירותית דרך איזו חברה לשלוח.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כל החברות הגדולות כמו DHL, UPS, FEDEX - עובדות בטווח של יום. זה מתנהל ככה מאז ומעולם - זה לא אומר שזה נכון, אבל זה מה יש.
כל החברות הגדולות גם מאפשרות לך להשאיר את החבילה בנקודת פיזור, ככה אתה גם יכול לאסוף מתי שנוח לך ולא להיות כבול לבית ליום שלם.
בקיצור, יש פתרון.
אפשר להמשיך לקטר, אבל זה לא יעשה כלום
כל החברות הגדולות גם מאפשרות לך להשאיר את החבילה בנקודת פיזור, ככה אתה גם יכול לאסוף מתי שנוח לך ולא להיות כבול לבית ליום שלם.
בקיצור, יש פתרון.
אפשר להמשיך לקטר, אבל זה לא יעשה כלום

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@gllu
אם זה כל כך מפריע לך, דיברת עם החברות עצמן? פנית למחלקות השונות של פניות הציבור? קבעת פגישות איתם? פנית למועצה הישראלית לצרכנות? הקמת אולי איזה דף בפייסבוק, שילמת כסף על מנת לקדם אותו וצברת קהילה שתתמוך בצעד?
או שפתיחת שרשור קיטורים בפורום זה הצעד היחיד וכל מה שאתה מוכן לעשות בנושא?
אם זה כל כך מפריע לך, דיברת עם החברות עצמן? פנית למחלקות השונות של פניות הציבור? קבעת פגישות איתם? פנית למועצה הישראלית לצרכנות? הקמת אולי איזה דף בפייסבוק, שילמת כסף על מנת לקדם אותו וצברת קהילה שתתמוך בצעד?
או שפתיחת שרשור קיטורים בפורום זה הצעד היחיד וכל מה שאתה מוכן לעשות בנושא?

1. לא פתחתי שרשור קיטורים.
2. מעניין שלך זה לא מפריע.
3. יש לי מספיק מלחמות מול גופים כאלה ואחרים בנושאים חשובים לי הרבה יותר (למשל תחבורה ציבורית) ושם אני משקיע את מה שאני יכול.
4. מצטער שאני לא עומד בסטנדרטים הגבוהים שיש לך ממני, העיקר שאתה מבסוט מהשירות של חברות השילוח.
2. מעניין שלך זה לא מפריע.
3. יש לי מספיק מלחמות מול גופים כאלה ואחרים בנושאים חשובים לי הרבה יותר (למשל תחבורה ציבורית) ושם אני משקיע את מה שאני יכול.
4. מצטער שאני לא עומד בסטנדרטים הגבוהים שיש לך ממני, העיקר שאתה מבסוט מהשירות של חברות השילוח.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. עד עכשיו השרשור מתנהג ככזה.
2. כמובן שזה מפריע, אבל אני יודע ששרשור קיטורים לא יועיל.
3. כנראה שהנושא הזה לא באמת חשוב לך.
4. לי אין סטנדרטים לנושא, רק הראתי שאם משהו מפריע לך, יש דרכים לטפל בו - ואתה לא נוקט בשום דרך מלבד שרשור קיטורים ללא תכלית.
2. כמובן שזה מפריע, אבל אני יודע ששרשור קיטורים לא יועיל.
3. כנראה שהנושא הזה לא באמת חשוב לך.
4. לי אין סטנדרטים לנושא, רק הראתי שאם משהו מפריע לך, יש דרכים לטפל בו - ואתה לא נוקט בשום דרך מלבד שרשור קיטורים ללא תכלית.
שוב פעם, לא פתחתי את השרשור הזה. אם צריך, אחזור על זה בשלישית. באמת שלא קשה לבדוק.
מפריעה לי גם המלחמה באוקראינה, מס הכנסה, כמות המלח בעוף מוכשר, שיעורי הבית של בת שלי ועוד לא מעט עניינים שאני נתקל בהם בחיים שלי. על רובם יוצא לי לכתוב בפורום באינטרנט. על חלק קטן מהם אני עושה יותר. כנראה שהנושא הזה באמת מרגש אותי פחות (ברמות של המואזין מתפלל בעוצמת קול חזקה מדי) אז אני לא פותח אוהל הפגנה.זה לא עושה את השרשור או את הנושא ללא לגיטימיים. ואם אנשים לא יקניטו את הנושא, אולי כן יימצא הצדיק בסדום שיעשה עם זה יותר.
מפריעה לי גם המלחמה באוקראינה, מס הכנסה, כמות המלח בעוף מוכשר, שיעורי הבית של בת שלי ועוד לא מעט עניינים שאני נתקל בהם בחיים שלי. על רובם יוצא לי לכתוב בפורום באינטרנט. על חלק קטן מהם אני עושה יותר. כנראה שהנושא הזה באמת מרגש אותי פחות (ברמות של המואזין מתפלל בעוצמת קול חזקה מדי) אז אני לא פותח אוהל הפגנה.זה לא עושה את השרשור או את הנושא ללא לגיטימיים. ואם אנשים לא יקניטו את הנושא, אולי כן יימצא הצדיק בסדום שיעשה עם זה יותר.
שעת פיזור מסויימת זה להגיד לי בין 12 ל 15, לא עד סוף היום.11/12/2022 11:42soilentgreen כתב: הנקודה היא שDHL ישראל לא מוכנה לקבוע שעות ספציפיות. במקרה שלי אמרו לי עד 18 והחבילה הגיעה בסביבות 20.
ואם אני לא עובד באותו היום? ואם יש איחור עד אחרי שעות העבודה? הבעיה בכלל נעוצה שאין בכלל צפי מתי החבילה תגיע. עד סוף היום זה ממש מוגזם.
...
[/quote]
כן. לא הולך לצנזר אז קח בספרדית ואנגלית
Delivery Time
by End of Day
Hora de entrega
antes del final del dia