סמסונג - אחריות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
erro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,

אפתח ואומר "אני יודע", מכיר את התלונות וטענות על האיכות והשירות.
יחד עם זאת, אשמח לתובנות, הצעות.

75AU9000 בין כמעט שנה.
פסים כהים לרוחב וגובה המסך.
היה טכנאי... תאורה אחורית... הציע לי Q60 בעוד כ-1,500 ש"ח, אמרתי לו תשכח מזה. לקח את הטלויזיה. הלכו כמה משחקי מונדיאל.
אחרי שבוע החזירו... חלופי לבינתיים ("65 עם פס "שבור" בתחתית)... "כי הלך גם פנל וגם תאורה אחורית"... איכות ייצור הרכבה כבר אמרנו...
שאלתי למה לקח לכם שבוע להגיד לי את זה ולהמתין עם החלופי... אין תגובה.

שאלתי כמה זמן יקח לתקן... לא יודעים... פניתי למוקד שירות, אמרו לי עד 14 יום.
חיפשתי תקנון אחריות מורחב (מפורט) לדעת מה מגיע ותוך כמה זמן , לא מצאתי . אשמח אם למישהו יש קישור.
חוצמזה, להתעקש על החלפה ? תיקון ? חדש ? אפילו טלפון שירות של סמליין לא מצאתי (מגיע לשירות אלקטרוניקס פרו).

תודה וסליחה על ההטרדה עם טלויזית סמסונג :)

NoLa2015
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

פשוט אסור לקנות סמסונג.
גם השירות וגם הן פשוט לא מחזיקות מעמד.

erro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

מעדכן.

כנראה לא שווה, לא אפשרי לתקן את המסך המקורי.
מציעים לי:
1) q60b - עודפים
2) q70b - תוספת של אלפיה וקצת, בכל אופן כרגע אין מלאי

קניתי מראש את ה-au9000 בשביל ה-VRR 120Hz... ב-q60b , מסך עם 60Hz ללא VRR... באסה.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4808
נתן תודות: 347 פעמים
קיבל תודות: 771 פעמים

שליחה #4 

צריך לבדוק את העניין מכיוון שאחריות במשך השנה הראשונה שונה במהותה מהרחבת אחריות.
בכל מקרה, אל תוסיף שקל. תנסה להוציא מהם כמה שאפשר ואם לא ימצא חן בעיניך מה שתשיג תתבע אותם.

עריכה:
מוסיף מידע מהמועצה לצרכנות ולפיו בית משפט ראשי לפסוק פיצוי על סך 10k אן לא תוקן תוך 10 ימים גם ללא הוכחת נזק וגם שעליהם לספק מכשיר חדש באם לא ניתן לתקן

https://www.consumers.org.il/category/s ... d-warranty

jacob90210
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0

שליחה #5 

לכן אני תמיד אומר- אין על הטלויזיות של LG הן מבחינת האיכות, החדות, הצבעים והטכנולוגיה, והם גם כל פעם מחדש מתחדשים ומחדשים וגורמים לי להתמוגג!

חווית צפיה זה רק אצלם

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #6 

11/12/2022 12:29  
jacob90210 כתב:
לכן אני תמיד אומר- אין על הטלויזיות של LG הן מבחינת האיכות, החדות, הצבעים והטכנולוגיה, והם גם כל פעם מחדש מתחדשים ומחדשים וגורמים לי להתמוגג!

חווית צפיה זה רק אצלם
...
הבעיה עם LG שהם ברובם באים עם מסכי IPS, ולא מסוגלים להתחרות באיכות תמונה עם מסכי VA.
תוסיף לזה מחיר לא תחרותי (יקר יותר מדגמים באיכות דומה של המתחרים).
ויוצא שזה לא משתלם כלכלית לקנות LG.

אם אתה כבר קונה LG, תקנה OLED.
ב-OLED הם באמת הכי זולים ונותנים תמורה טובה לכסף.
רק צריך להבין מספיק טוב בקטגוריות השונות כדי לקנות את ה-OLED שמתאים לצרכים שלך.

jacob90210
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0

שליחה #7 

מסכים ולשם הלכתי, הOLED היום הוא המסך הטוב ביותר שנותן את התמורה הטובה ביותר, שנים שאני מרגיש אני בפער באיכות מול כל המתחרים וזה אני רואה שאני מגיע לחברים עם מותגים אחרים, החדות והאיכות היא פשוט ביקום אחר.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #8 

11/12/2022 18:41  
mdk_25 כתב:
הבעיה עם LG שהם ברובם באים עם מסכי IPS, ולא מסוגלים להתחרות באיכות תמונה עם מסכי VA.
...
אני אומר שעדיף IPS עובד מ VA בפח האשפה...
בלי קשר יש גם את סוני #רק_אומר

erro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

תודה לחברים בפורום.
החכמתי.

Nadav288
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #10 

08/12/2022 19:54  
erro כתב:
מעדכן.

מציעים לי:
1) q60b - עודפים

קניתי מראש את ה-au9000 בשביל ה-VRR 120Hz... ב-q60b , מסך עם 60Hz ללא VRR... באסה.
...
מוזמן להציץ כמה אני ״נהנה״ מה70b
viewtopic.php?p=3263998#p3263998

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #11 

12/12/2022 11:44  
ahersko כתב:
אני אומר שעדיף IPS עובד מ VA בפח האשפה...
בלי קשר יש גם את סוני #רק_אומר
...
הרוב מעדיפים להנות מאיכות תמונה טובה יום יום גם אם תלך לפח אחרי שנה\שנתיים (שזה לא באמת מה שקורה לפחות לא לרוב המוחלט) מאשר להסתגל לתמונה גרועה יום יום לנצח ואז רק מחכים שכבר תתקלקל בשביל תהחליף אותה...

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

99% מהאוכלוסיה לא מסוגל להבחין ולא מבין מה זה VA או IPS
קל וחומר שלאחוז הנותר יש גם את סוני במשוואה אם הם ממש מתעקשים על VA
בלי קשר לזה שאנשים נצמדים למדדים של אתרים כאלו ואחרים שההבדלים באיכות ע"פ רוב הם זניחים לעין האנושית

אז לכל האודיופילים שמרגישים בהבדל באיכות בכבלי HDMI, שיהיה בהצלחה

לפחות אח"כ אל תבואו לבכות שאכלו לכם ושתו לכם

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

13/12/2022 12:32  
ahersko כתב:
בלי קשר לזה שאנשים נצמדים למדדים של אתרים כאלו ואחרים שההבדלים באיכות ע"פ רוב הם זניחים לעין האנושית

...
כנראה שהרבה יותר מבחינים גם בלי לדעת מה זה IPS או VA התמונה מדברת בעד עצמה, ועובדה שאפילו הרוב שאינם וידאופילים מעדיפים את התמונה של סמסונג, אפילו של דגמי הכניסה.

בכבל HDMI שהוא שמעביר מידע דיגיטלי אם שני הכבלים מצליחים להעביר את אותה רזולוציה באותו תדר ריענון התמונה תהיה זהה לחלוטין . אין אפור, או שעובד או שלא.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אנשים קונים סמסונג כי השכן אמר להם והשם הוא מותג

התמונה של סמסונג לא טובה יותר או טובה פחות מכל מותג אחר

ואגב... דגמי הכניסה הרבה פחות מבינוננים שלא לומר שלכל שיואמי או TCL עדיף הן מבחינת האיכות, הן מבחינת השרות והן מבחינת המחיר... אבל זה דיון אחר

איך אמר שלום חנוך? "הציבור מטומטם"

לצערי גם ראינו את זה במערכת הבחירות האחרונה... וגם זה כבר דיון אחר

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

13/12/2022 13:34  
ahersko כתב:
אנשים קונים סמסונג כי השכן אמר להם והשם הוא מותג

התמונה של סמסונג לא טובה יותר או טובה פחות מכל מותג אחר

ואגב... דגמי הכניסה הרבה פחות מבינוננים שלא לומר שלכל שיואמי או TCL עדיף הן מבחינת האיכות, הן מבחינת השרות והן מבחינת המחיר... אבל זה דיון אחר
...
מי שהשכן המליץ לו סביר להניח שגם הלך להתרשם מהטלויזיה אצל השכן ששם היא נמצאת בתנאים אמיתיים יותר מאשר בחנות שלפעמים יש הבדלים שנובעים ממניפולציות שהם עושים. אז בכל זאת זה אומר משהו גם אם ההמלצה הראשונית היא מהשכן.

לפי טעמי האישי לפחות כשעברתי בחנויות כל דגמי הסמסונג למינהם נראו טוב יותר מ-LG באותה רמת מחיר, אז עוד לא היו שיומי\TCL בחנויות. אבל לפני כשנה יצא לי לראות מסקרנות את אחד מדגמי ה-TCL שמאוד התלהבו ממנו בזמנו בחנות מתמחה כך שיכולתי ממש לשחק איתה ואז הבנתי שהממשק לא משהו וקצת מקרטע וכנראה עדיין הייתי הולך על הסמסונג או סוני.

tropit9
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #16 

08/12/2022 19:54  
erro כתב:
מעדכן.

מציעים לי:
1) q60b - עודפים

...

היי סמליין ומיניליין מבצעים תיקונים והתקנות באמצעות אלקטרוניקס פרו, גגל אותם.

גם אן לא הרחבת אחריות ועל אחת כמה וכמה אם הרחבת, ואין פירוט של סייגים בנוגע לתנאי האחריות המורחבת, אז תנאיה זהים לאחריות היצרן.
אם דיווחת על התקלה גם אם זה ביום האחרון של האחריות, האחריות שלהם לגבי המוצר היא להשיב אותו לקדמותו, או להחליף בחדש, או להשיב לך את כספך.

גם אני לא יודע להתעסק בתביעות קטנות.

תדבר איתם פעם נוספת. תבהיר להם שייתנו לך חדשה או שייזכו אותך. תאמר להם שאם אתה לא מקבל אותה אתה ניגש לזה בצורה משפטית "ערכאות" תחפש עורך דין בהתמחות או בדפי פייסבוק של התייעצות עם עורך דין.

תהיה מוכן לשלם סכום מסויים על שיגור מכתב לפני הגשת תביעה. יחזרו אלייך מהר מאוד. תבהיר להם שישאו בהוצאות שליחת המכתב פלוס זיכוי או החלפת מסך, או שזה יגיע לשופט שגם יפסוק הוצאות משפט ועגמת נפש.

נגד החברה הזו כבר היו מספר תביעות קטנות בנוסף לתביעה ייצוגית אחת גדולה ומשמעותי של מקררי סמסונג.

תאמר לנציג שלהם מה שכתבתי, ושתדע שאם זה הולך לתביעה קטנה אתה תצטרך לשלם כסף לעורך דין אבל הסיכוי שתפסיד הוא שואף לאפס, וההוצאות המשפטיות יוחזרו לך. אני מקווה שזה יעזור והם ייתנו לך טלוויזיה חדשה (תתעקש שייפתחו את הקופסה אצלך בבית, תבדוק שאין שריטות, אם יש עננות להחליף או שייתנו לך זיכוי)

לצערי העובדה שהם לא משנים את דרכם מוכיחה כי הרווחיות שלהם עדיין גבוהה גם אחרי הרבה הפסדים ובקרוב אינשאללה הפסד גם בעניין המקררים...

dovkelev
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #17 

13/12/2022 22:27  
tropit9 כתב:
היי סמליין ומיניליין מבצעים תיקונים והתקנות באמצעות אלקטרוניקס פרו, גגל אותם.

גם אן לא הרחבת אחריות ועל אחת כמה וכמה אם הרחבת, ואין פירוט של סייגים בנוגע לתנאי האחריות המורחבת, אז תנאיה זהים לאחריות היצרן.
אם דיווחת על התקלה גם אם זה ביום האחרון של האחריות, האחריות שלהם לגבי המוצר היא להשיב אותו לקדמותו, או להחליף בחדש, או להשיב לך את כספך.

גם אני לא יודע להתעסק בתביעות קטנות.

תדבר איתם פעם נוספת. תבהיר להם שייתנו לך חדשה או שייזכו אותך. תאמר להם שאם אתה לא מקבל אותה אתה ניגש לזה בצורה משפטית "ערכאות" תחפש עורך דין בהתמחות או בדפי פייסבוק של התייעצות עם עורך דין.

תהיה מוכן לשלם סכום מסויים על שיגור מכתב לפני הגשת תביעה. יחזרו אלייך מהר מאוד. תבהיר להם שישאו בהוצאות שליחת המכתב פלוס זיכוי או החלפת מסך, או שזה יגיע לשופט שגם יפסוק הוצאות משפט ועגמת נפש.

נגד החברה הזו כבר היו מספר תביעות קטנות בנוסף לתביעה ייצוגית אחת גדולה ומשמעותי של מקררי סמסונג.

תאמר לנציג שלהם מה שכתבתי, ושתדע שאם זה הולך לתביעה קטנה אתה תצטרך לשלם כסף לעורך דין אבל הסיכוי שתפסיד הוא שואף לאפס, וההוצאות המשפטיות יוחזרו לך. אני מקווה שזה יעזור והם ייתנו לך טלוויזיה חדשה (תתעקש שייפתחו את הקופסה אצלך בבית, תבדוק שאין שריטות, אם יש עננות להחליף או שייתנו לך זיכוי)

לצערי העובדה שהם לא משנים את דרכם מוכיחה כי הרווחיות שלהם עדיין גבוהה גם אחרי הרבה הפסדים ובקרוב אינשאללה הפסד גם בעניין המקררים...
...

הוא לא חייב לקחת עו"ד בתביעה קטנה. יכול להסתפק במכתב מעורך דין ואם זה לא יעזור להגיש תביעה קטנה בעצמו. זה הליך פשוט וקל ואפשר להגיש את התביעה באופן מקוון.
מניסיון, שופטים בהליכי תביעות קטנות נוטים ללכת עם ה" אדם הקטן", בתנאי כמובן שלא מדובר בתביעה קטנרנית.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #18 

13/12/2022 12:32  
ahersko כתב:

...
אני לא חושב שזה נכון.
די קל לראות הבדל בין IPS ל-VA שנמכרים במחיר דומה.
אלא אם ה-IPS זה דגם פרמימום, וה-VA זה דגם בסיסי - אבל אז הם לא ימכרו במחיר דומה.

לא חושב שההשוואה ל-HDMI הגיונית.
שם באמת אין הבדל, לא נראה ולא סמוי, אלא אם הכבל מאיזות ממש נמוכה, ופיזית מתקשה להעביר אות.

וגם ההצעה שלך לקחת סוני במקום, לא באמת פותרת משהו.
אם היה סוני בסיסי במחיר של סמסונג בסיסי, תאמין לי ל-90% מהאנשים בארץ היה סוני.
אבל לסוני בסיסי אתה מוסיף ״מס סוני״ והוא כבר עולה כמו סמסונג בינוני.
וסוני בינוני כבר עולה כמו פרימיום של סמסונג.
אז אנשים מעדיפים לקחת מסך עם איכות תמונה פרימיום, ולקחת את הסיכון לתקלות.
מאשר לקחת מסך הרבה פחות טוב, בלי סיכון לתקלות.

באותה מידה שאנשים מעדיפים לקחת ג׳יפ קוריאני מאשר משפחתית גרמנית, כששתיהן באותו מחיר.
אתה פשוט מקבל יותר תמורה בעד הכסף שלך. אפילו שזה יותר סיכון.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

איך גיפ קוריאני יותר "מסוכן" מגיפ גרמני... לא הבנתי!

מי שסובל מאמינות נמוכה הם הגרמנים ולא הקוריאנים

אנשים קונים גרמני כי המוצר יחסית פרימיום ביחס לקוראניות

למרות שכיום ההבדלים מטשטשים ואז מי שממשיך לקנות גרמניות אלו סדיסטים, בעלי דיסוננס שסבא שלהם סיפר להם אחרי המלחמה שגרמני זה טוב.

carsforum מלא בכאלו שמפרנסים את המוסכים של צמפיון עם הגיר הארור שלהם ועוד רעות חולות עם שילוב של אחריות קצרה ושרות גרוע של היבואן (מזכיר לכם משהו?)

אגב, הפרמיה של סוני הרבה פחות גבוה ממה שאתם מפמפמים

בתמורה תקבל גם איכות בניה עדיפה, אנדרואיד רגיל ולא איזה מערכת סגורה, מעבד תמונה הכי טוב שיש, ככה שהפרמיה לא כזו נוראית

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”