דף 1 מתוך 1

המלצה למארז HTPC איכותי

נשלח: 01/09/2007 15:36
על ידי Winit
אחרי שעניתם לי בצורה טובה ביותר ועזרתם לי להבין היכן אוכל לרכוש בניו יורק HTPC אני צריך סיוע בשלב הבא ולכן...
מבקש המלצה למארז HTPC איכותי ויפה כולל יכולת שליטה מרחוק בתקציב של מספר מאות דולרים (אין צורך בצג על גבי המארז). בכוונתי להביא מארז זה לארץ ולמלא אותו בחומרה הנדרשת. אם מישהו גם מכיר אדם שיוכל לסייע לי (תמורת תשלום) בהרכבת HTPC ראוי זה בכלל יהיה מצויין.

נשלח: 01/09/2007 15:59
על ידי zovirax
איזה מארז אתה מחפש? גדול /קטן?
איזה חומרה אתה קונה?

נשלח: 01/09/2007 16:44
על ידי Winit
אני די ליימן בנושא הזה. אשמח לשמוע המלצות לגבי החומרה/התוכנה שכדאי להשתמש בה.
בגדול השימוש היחיד שאני מתכנן ל-HTPC הוא לאפשר לי לראות סרטים שאני מוריד ברשת (גם רגילים וגם באיכות HD). חשבתי כבר להסתפק ב- TVIX אבל אני חושב שבתוספת מחיר לא גדולה מאוד אני יכול לקנות HTPC ולהגידל את הגמישות התוכנתית והחומרתית שלי. האם אתם מסכימים או שעדיף לי בכלל לקנות TVIX ולסגור עניין?
בקיצור, אני מחפש משהו זול, שיהיה עם מארז יפה, שיהיה ניתן לשליטה באמצעות שלט רחוק (אני מתכנן לקנות את ה- all in one שישלוט על כל המכשירים בסלון, ושיאפשר צפיה בסרטים. יכולת wi fi שאפשר לי לחבר את המחשב לרשת הביתית רצויה אך אינה הכרחית. מה המלצותיכם לגבי חומרה ולגבי גודל מארז?

נשלח: 01/09/2007 17:08
על ידי doron_amedey
אני ממליץ בחום על SILVERSTONE עובד שנים במצב לא אידיאלי ואין בעיות של חימום יתר (כל החלקים שיכולתי קניתי מהם, ספק פסיבי, מאווררים פסיביים למעבדים וכד).
מארזים יפים! אבל לא בטוח שכדאי לך להביא (לא יודע מה החיסכון) אך קח בחשבון שזה מארז גדול מאד!

נשלח: 01/09/2007 19:14
על ידי pixies
ממליץ על Antec Fusion או Antec NSK2400. שליטה מרחוק אתה תמיד יכול להוסיף אחרי זה (סט של שלט, מקלט וגם משדר IR בשביל להעביר ערוצים בממיר). המארזים של אנטק איכותיים ושקטים, וכוללים ספק שקט של אותה חברה. ודא שאתה קונה ספק שתומך גם ב-220 וולט.
ה-VFD שיש ל-Fusion הוא חמוד ואסתטי, אך לא ממש שימושי (לי יש כזה).

נשלח: 01/09/2007 23:54
על ידי once_again
בדוק גם את זה.

אין לי אותו אבל לפי הביקורות הוא זול וטוב:

http://www.nzxt.com/products/duet

נשלח: 02/09/2007 14:43
על ידי kobyb
ממליץ על Antec NSK2400 - מנסיון
שקט, התקנה נוחה, נראה טוב.

שים לב שהוא מתאים ללוחות Micro ATX

נשלח: 02/09/2007 14:51
על ידי zovirax
אולי כדי לך מארז אלומניום של Lian-Li
http://www2.zap.co.il/models2.asp?Sog=C ... 114=260117

לא ראיתי במציאות , אבל נראה לי שהם מעולים...

תמונה

נשלח: 02/09/2007 17:14
על ידי pixies
נראה יפה מאוד, אם כי נראה לי מהתמונות באתר היצרן שאי אפשר לשים בו כרטיסים בכלל, אפילו לא מסוג Low Profile (לא מצאתי בתמונות חריצים ל-Bracket-ים כלשהם). האמנם?

נשלח: 02/09/2007 17:23
על ידי oshapir
נראה כי לא ניתן להוסיף כרטיס.... (n)
מוזר שמארז במחיר כזה מחברה רצינית אינו נותן אפשרות ללפחות כרטיס הרחבה אחד "שוכב"...חבל...

אורן.

נשלח: 02/09/2007 17:25
על ידי zovirax
איזה מוזר, אפילו לא שמתי לב.