המלצה למארז HTPC איכותי
אחרי שעניתם לי בצורה טובה ביותר ועזרתם לי להבין היכן אוכל לרכוש בניו יורק HTPC אני צריך סיוע בשלב הבא ולכן...
מבקש המלצה למארז HTPC איכותי ויפה כולל יכולת שליטה מרחוק בתקציב של מספר מאות דולרים (אין צורך בצג על גבי המארז). בכוונתי להביא מארז זה לארץ ולמלא אותו בחומרה הנדרשת. אם מישהו גם מכיר אדם שיוכל לסייע לי (תמורת תשלום) בהרכבת HTPC ראוי זה בכלל יהיה מצויין.
מבקש המלצה למארז HTPC איכותי ויפה כולל יכולת שליטה מרחוק בתקציב של מספר מאות דולרים (אין צורך בצג על גבי המארז). בכוונתי להביא מארז זה לארץ ולמלא אותו בחומרה הנדרשת. אם מישהו גם מכיר אדם שיוכל לסייע לי (תמורת תשלום) בהרכבת HTPC ראוי זה בכלל יהיה מצויין.
אני די ליימן בנושא הזה. אשמח לשמוע המלצות לגבי החומרה/התוכנה שכדאי להשתמש בה.
בגדול השימוש היחיד שאני מתכנן ל-HTPC הוא לאפשר לי לראות סרטים שאני מוריד ברשת (גם רגילים וגם באיכות HD). חשבתי כבר להסתפק ב- TVIX אבל אני חושב שבתוספת מחיר לא גדולה מאוד אני יכול לקנות HTPC ולהגידל את הגמישות התוכנתית והחומרתית שלי. האם אתם מסכימים או שעדיף לי בכלל לקנות TVIX ולסגור עניין?
בקיצור, אני מחפש משהו זול, שיהיה עם מארז יפה, שיהיה ניתן לשליטה באמצעות שלט רחוק (אני מתכנן לקנות את ה- all in one שישלוט על כל המכשירים בסלון, ושיאפשר צפיה בסרטים. יכולת wi fi שאפשר לי לחבר את המחשב לרשת הביתית רצויה אך אינה הכרחית. מה המלצותיכם לגבי חומרה ולגבי גודל מארז?
בגדול השימוש היחיד שאני מתכנן ל-HTPC הוא לאפשר לי לראות סרטים שאני מוריד ברשת (גם רגילים וגם באיכות HD). חשבתי כבר להסתפק ב- TVIX אבל אני חושב שבתוספת מחיר לא גדולה מאוד אני יכול לקנות HTPC ולהגידל את הגמישות התוכנתית והחומרתית שלי. האם אתם מסכימים או שעדיף לי בכלל לקנות TVIX ולסגור עניין?
בקיצור, אני מחפש משהו זול, שיהיה עם מארז יפה, שיהיה ניתן לשליטה באמצעות שלט רחוק (אני מתכנן לקנות את ה- all in one שישלוט על כל המכשירים בסלון, ושיאפשר צפיה בסרטים. יכולת wi fi שאפשר לי לחבר את המחשב לרשת הביתית רצויה אך אינה הכרחית. מה המלצותיכם לגבי חומרה ולגבי גודל מארז?
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני ממליץ בחום על SILVERSTONE עובד שנים במצב לא אידיאלי ואין בעיות של חימום יתר (כל החלקים שיכולתי קניתי מהם, ספק פסיבי, מאווררים פסיביים למעבדים וכד).
מארזים יפים! אבל לא בטוח שכדאי לך להביא (לא יודע מה החיסכון) אך קח בחשבון שזה מארז גדול מאד!
מארזים יפים! אבל לא בטוח שכדאי לך להביא (לא יודע מה החיסכון) אך קח בחשבון שזה מארז גדול מאד!
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ממליץ על Antec Fusion או Antec NSK2400. שליטה מרחוק אתה תמיד יכול להוסיף אחרי זה (סט של שלט, מקלט וגם משדר IR בשביל להעביר ערוצים בממיר). המארזים של אנטק איכותיים ושקטים, וכוללים ספק שקט של אותה חברה. ודא שאתה קונה ספק שתומך גם ב-220 וולט.
ה-VFD שיש ל-Fusion הוא חמוד ואסתטי, אך לא ממש שימושי (לי יש כזה).
ה-VFD שיש ל-Fusion הוא חמוד ואסתטי, אך לא ממש שימושי (לי יש כזה).
- once_again
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אולי כדי לך מארז אלומניום של Lian-Li
http://www2.zap.co.il/models2.asp?Sog=C ... 114=260117
לא ראיתי במציאות , אבל נראה לי שהם מעולים...

http://www2.zap.co.il/models2.asp?Sog=C ... 114=260117
לא ראיתי במציאות , אבל נראה לי שהם מעולים...

- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נראה יפה מאוד, אם כי נראה לי מהתמונות באתר היצרן שאי אפשר לשים בו כרטיסים בכלל, אפילו לא מסוג Low Profile (לא מצאתי בתמונות חריצים ל-Bracket-ים כלשהם). האמנם?