flip flop relay
כן, האמת שקצת הסתבכתי עם הרעיון שלי משרשור הזה 
היה לי זיכוי ב vesternet ובבלאק פריידי היה להם מבצע אז קניתי את ה POPP Door Opener
רק מסתבר שלמרות שהם אומרים שיש אפשרות לבטל לו את ה Auto Lock זה לא ממש עובד (וידאתי עם התמיכה שלהם) ולכן הוא לא מתאים לפתיחה של Dry Contact לזמן ארוך. מה שאומר שאחרי ששולחים לו פקודת פתיחה, הוא יסגור אוטומטית את המעגל אחרי כמה שניות (ניתן לקנפג אחרי כמה שניות שדרך אגב גם זה היה סרט בפני עצמו.. הייתי צריך להשתמש ב HA ביכולת לשלוח פקודות ZWave שאני מרכיב בעצמי כי אם משתמשים ברכיב הסטנדרטי של המנעול הזה השניות לא ניתנות לשינוי)
אז חשבתי שאם הוא פותח ומיד סוגר, אוכל להשתמש ב Latching Relay כך שבעצם אשתמש ב Popp כדי לתת פולס ל Relay והוא יהיה זה שיסגור/יפתח את הברז.
קניתי את הממסר שמצאתי בבלצר וזה אשקרה עובד
רק שעכשיו יש לי בעיה שה zwave לא מגיע לאיזור של ברז ההשקיה
..
בנוסף, יש לי הרגשה שהסוללה יורדת בצורה יותר מידי מהירה (אולי זה בגלל כל המשחקים שלי כי אני פותח וסוגר אותו המון פעמים תוך כדי האינטגרציה עם HA)
כרגע אני מחפש איפה להוסיף Range Extender אבל נראה לי שבקצב הזה כבר היה עדיף להחליף את שעון ההשקיה למשהו אחר וזהו

היה לי זיכוי ב vesternet ובבלאק פריידי היה להם מבצע אז קניתי את ה POPP Door Opener
רק מסתבר שלמרות שהם אומרים שיש אפשרות לבטל לו את ה Auto Lock זה לא ממש עובד (וידאתי עם התמיכה שלהם) ולכן הוא לא מתאים לפתיחה של Dry Contact לזמן ארוך. מה שאומר שאחרי ששולחים לו פקודת פתיחה, הוא יסגור אוטומטית את המעגל אחרי כמה שניות (ניתן לקנפג אחרי כמה שניות שדרך אגב גם זה היה סרט בפני עצמו.. הייתי צריך להשתמש ב HA ביכולת לשלוח פקודות ZWave שאני מרכיב בעצמי כי אם משתמשים ברכיב הסטנדרטי של המנעול הזה השניות לא ניתנות לשינוי)
אז חשבתי שאם הוא פותח ומיד סוגר, אוכל להשתמש ב Latching Relay כך שבעצם אשתמש ב Popp כדי לתת פולס ל Relay והוא יהיה זה שיסגור/יפתח את הברז.
קניתי את הממסר שמצאתי בבלצר וזה אשקרה עובד
רק שעכשיו יש לי בעיה שה zwave לא מגיע לאיזור של ברז ההשקיה
..בנוסף, יש לי הרגשה שהסוללה יורדת בצורה יותר מידי מהירה (אולי זה בגלל כל המשחקים שלי כי אני פותח וסוגר אותו המון פעמים תוך כדי האינטגרציה עם HA)
כרגע אני מחפש איפה להוסיף Range Extender אבל נראה לי שבקצב הזה כבר היה עדיף להחליף את שעון ההשקיה למשהו אחר וזהו

- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
ממסר מהסוג הזה צורך זרם קבוע ולא מיועד לעבודה עם סוללה כי ל"החזיק" אותו במצב מסויים דורש זרם קבוע, לא כמו הממסרים במערכות השקייה מבוססות DC שם התפיסה של הממסר היא מכאנית.
דרך אגב, גם אצלי יש מודול מסויים שעשה בעיות עם פרמטר ספציפי וכדי לשנות אותו יש תוכנה חינמית למחשב Zensys שמאפשרת לשלוט בצורה מלאה על כל הפרמטרים בחיבור דונגל ה zwave למחשב.
ובמקרה אם אתה מעוניין בלהגדיל את טווח רשת ה zwave , יש לי למכירה שקע חכם zwave שגם עובד כמגדיל טווח (תדר אירופאי) - אבל למחיר שהצעתי לא הסכמת...
דרך אגב, גם אצלי יש מודול מסויים שעשה בעיות עם פרמטר ספציפי וכדי לשנות אותו יש תוכנה חינמית למחשב Zensys שמאפשרת לשלוט בצורה מלאה על כל הפרמטרים בחיבור דונגל ה zwave למחשב.
ובמקרה אם אתה מעוניין בלהגדיל את טווח רשת ה zwave , יש לי למכירה שקע חכם zwave שגם עובד כמגדיל טווח (תדר אירופאי) - אבל למחיר שהצעתי לא הסכמת...
לגבי הממסר: להבנתי גם ה Popp משתמש בממסר דומה אז ציפיתי שצריכת הסוללה תשאר דומה.
תודה רבה על הטיפ לגבי ה Zensys - בהחלט אבדוק את זה
לגבי הגדלת הטווח: יש לי שקעים חיצוניים קרובים להשקייה אבל לא חושב שזה רעיון טוב לשים בהם שקע חכם. אנסה לשים בהם מודול מאחורי השקע.
לגבי המחיר: זה שהוא עדיין אצלך אומר שאני לא היחיד שלא מסכים למחיר ..
תודה רבה על הטיפ לגבי ה Zensys - בהחלט אבדוק את זה
לגבי הגדלת הטווח: יש לי שקעים חיצוניים קרובים להשקייה אבל לא חושב שזה רעיון טוב לשים בהם שקע חכם. אנסה לשים בהם מודול מאחורי השקע.
לגבי המחיר: זה שהוא עדיין אצלך אומר שאני לא היחיד שלא מסכים למחיר ..
ואין לך שום מיקום של 220 בחוץ שמשפר את מצב הקליטה שלך? (או שהוא מגיע לתוך הבית ואתה יכול להקצות אותו לטובת זה ולשים בבית את הממסר והשנאי או שהמיקום בחוץ מספיק טוב מבחינת הקליטה, ואפשר שם לשים קופסא מוגנת עם הממסר והשנאי). מרגע שיש לך שני גידים של מתח נמוך בגינה, אתה יכול לרוץ לכל מקום ולעטוף את זה בצינור 16 חום עיוור של צנרת ההשקיה.
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
לא קשור למחיר בכלל. זה אמנם לא נושא השרשור אבל התעבורה (ואולי גם החשיפה) בפורום בנושא ירדה משמעותית בשנה האחרונה....
ההרגשה היא שאף אחד בכלל לא מסתכל על מוצרי ZWAVE בגלל המחירים הזולים של ZIGBEE ו WIFI שבכלל לא דורש התעסקות עם HUB כלשהו. זו הסיבה האמיתית שאף אחד לא מתעסק יותר ב ZWAVE . מי שכן מתעסק בזה הוא לא האנשים הרגילים.
כנראה ש ZWAVE דינו להיעלם בקרוב או להפוך לנישה מיוחדת מאוד רק למקצוענים.